Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero dobro kremo za gubice

Katero dobro kremo za gubice

Ker že zaznavam vedno več gubic okrog oči, sprašujem, katero kremo je dobro uporabiti. Je kozmetika od Locitaina dobra? Ne vem, kaj naj sploh kupim, oziroma uporabim, da ne naredim koži preveč škode. kaj uporabljate ve?

Bingljevo olje je supr.

RoC ali pa Darphin. Se kupi v lekarni.

Mah, škoda denarja za drage kreme, rabiš samo eno vlažilno. Gubice pridejo z leti in se jih s kremami ne da odpraviti, so pa bolj izrazite na suhi koži. Za L’occitane je po mojih izkušnjah škoda denarja, izdelki niso pol tako dobri, kot so dragi,

No, s tem se pa ne bi strinjala. Morda rabo vlažilno, morda pa hranilno.
Meni vlažile ne dajo nič, moram kožo fejst hranit. Ko sem kožo začela hranit z dobro (in ja, drago) hranilno kremo, se je v ene pol leta polt, ten in gubice (pa četudi mora le zaznavnost) izboljšalo za 90%. Loccitane poznam, 2x na leto si privoščim kuro z Immortele Divine. Ostalo mi pa ravno ni ok. Sicer pa paula’s choice.

Za gubice so serumi z C vitaminom in olja. Arganovo olje npr.
Osebno uporabljam čez dan Garnie vlažilno kremo v tubi.

Izbira kreme je čisto odvisna od tvoje kože. Tudi če imata dva npr. zelo suho kožo, lahko prvemu krema X pomaga, drugemu pa ne. Žal ne gre drugače, kot da sama ugotoviš, kaj ti ustreza, pa je čisto vseeno, koliko krema stane. Če je poceni, še ne pomeni, da ni dobra in če je draga, še ne pomeni, da bo tebi koristila. Dražje kreme imajo boljšo strukturo- mazavost in se hitro vpijejo, pri cenejših pa kakor katera. Predlagam, da si nabereš vzorčke, pa preizkusiš. Jaz uporabljam Avene Physiolift iz lekarne, pisala sem na podjetje in so mi poslali vzorček.

Koliko si pa stara?

jaz spremljam stran Antiage Anasan, tam se najde ogromno neprecenljivih nasvetov.

Funkcija kože je, da preprečuje vdor snovem iz okolja, in kako po vašem ve, da je krema nekaj, kar lahko spusti skozi pore? Ne ve.
Kreme so zato navaden lari fari. Vlažilne pa še sploh. Koža se hrani s tem, kar pojemo in popijemo, tako kot vsi naši organi in tkiva. Pika. Kar dosežemo s kremo je izključno to, da z njo preprečimo izparevanje vlage s površine kože, zato da ostane malo bolj vlažna. To dosežemo pa z navadno Niveo.
Gub ne moreš popravit s kremo, ker je to fizična sprememba tkiva v notranjosti, ne na površju.

Tole je tudi čisto res. Ugotovi, ali ti manjka vlaga ali maščoba.

Imam 50 let in že kar nekaj časa uporabljam Orifleamove izdelke. Mani so super in nimam kaj posebno veliko gubic.

Se ne strinjam in govorim iz lastne izkušnje. Kreme resda ne morejo izničit vzroka staranja kože in torej kože ne morejo trajno popraviti, lahko pa izjemno dobro delujejo kurativno in delujejo na na odpravljanje posledic, pač dokler se neguješ, je efekt, pa četudi navidezen.
Moja koža je bila obupna, jaz pa mlada. Suha, zategovala, površinske gubice. Vlažilen kreme? Nula efekta, še slabši občutek na koži. Nivea? Tekla sem k lijaku si obraz umit, tako je koža pekla in žgala. Hranilna krema + AHA. To je bila rešitev zame. In hotela ali ne hotela, morala sem poseči po visokem cenovnem razredu. Ker razlika je.

Naj te razsvetljim, nobena krema “proti gubam” ne bo upočasnila, kaj šele izbrisala gub. to je vse marketing. Če hočeš da gube izginejo je rešitev preprosto botoks ali kaj v smeri polnil, odvisno od mesta.
Za vsakdanjo kremo pa je najboljse da je vlažilna. Nekih vidih izboljšav, kaj šele čudežev ne bo delala nobena.

Pa še to, če ti kakšna ženska v letih reče da izgleda super in nima gubic pa uporablja neko drago kremo – ni krema kriva, ampak nekateri se že genetsko počasneje starajo

Ne bi verjela, če ne bi poskusila…zalutala sem na to stran SČ, ker sem iskala infor. o arganovem olju…krasen za kožo in ni potrebe po kremah…Priporočam od Melvita… Sama ga dobim dobim iz Maroka. Poleti pa uporabljam extra deviško oljčno olje z kapljico vode se utre v kožo….:)

Hvala osebi, ki mi je podala zapis o arganovem olju. Srečna :)))

Karitejevo maslo in mixa kozmetika. Sem popolnoma brez gub, le ob smejanju sem pa tja kakšna smejalna.

Za to kremo sem pa že slišala, da je dobra. Lahko poveš prosim, kje jo kupuješ? Sem pred časom gledala na spletu, pa je ni bilo za dobit.

Se ne strinjam in govorim iz lastne izkušnje. Kreme resda ne morejo izničit vzroka staranja kože in torej kože ne morejo trajno popraviti, lahko pa izjemno dobro delujejo kurativno in delujejo na na odpravljanje posledic, pač dokler se neguješ, je efekt, pa četudi navidezen.
Moja koža je bila obupna, jaz pa mlada. Suha, zategovala, površinske gubice. Vlažilen kreme? Nula efekta, še slabši občutek na koži. Nivea? Tekla sem k lijaku si obraz umit, tako je koža pekla in žgala. Hranilna krema + AHA. To je bila rešitev zame. In hotela ali ne hotela, morala sem poseči po visokem cenovnem razredu. Ker razlika je.
[/quote]

Ja seveda.

Meni je zanimivo, da ste vse zagovornice dragih čudežnih krem z blagozvenečimi sestavinami, za katere se vam niti slučajno ne sanja, kaj sploh so, imele blazne probleme z navadnimi poceni kremami. Saj vem, da na kofetu s frendami ne izpadeš fensi, če bi priznala, da se mažeš kar direkt z olivcem ali arganovim oljem. Čist štekam. Mora pa že biti firma in po možnosti kaka sestavina, za katero frende še niso slišale, da si ja IN in imaš MUST HAVE.
Joj babe, kok se pustite strižt. Malo poguglaj, kaj prodaja kozmetična sestavina in kaj so razne kisline in molekule, ki jih izpostavljajo z nekimi kunštnimi imeni.

Samo to uporabljam
http://biovera.si/index.php?main_page=product_info&cPath=1_16_62&products_id=59
ta doza mi zadostuje za pol leta

Uporabljaš ga tudi okoli oči?

Uporabljaš ga tudi okoli oči?
[/quote]

Ja tudi – cel obraz (ta doza je za cca 6mes za obraz in dekolte)
tudi dekolte in prsi, komolci in nohti, stopala
Tudi lasje – konice
Ko sem pri volji celo telo

Tudi sama uporabljam arganovo olje. Tu gor so mi svetovali, naj kupim kar jedilnega, ker je v bistvu isto olje kot kozmetično, le pol ceneje. In je res. Sem zelo zadovoljna.

Podlaga hialoronska kislina, čez 5% urea Balea, koža ko puter in zlo poceni!

New Report

Close