Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Katero je najbolj glupo darilo….

Katero je najbolj glupo darilo….

… ki ste ga prejeli za kakšen praznik?

Pri meni so bile to tablete oz. neke anansove kapsule za hujšanje. Bi še razumela, če bi jih želela, tako pa ni izgovora…..

Večje bedarije se verjetno ne more dobiti, no razen ena mi lahko konkurira, ki je pred kratkim pisala, da je dobila od moža psa, katerega si je želel mož:))

Jah, odvisno kaj si kdo želi….če ima nekdo že full pribora in krožnikov, skodelic doma potem je to bedasto…kdor pa nima mu je pa fletn, k to dobi..odvisno od obdarovanca in obdarjenca in razmerja med njima….

Najbolj zgrešena je bila mala (grda:) šatuljica za nakit, ki ga sploh ne nosim. Ma niti enega kosa nakita nimam, da bi ga spravila not. IMam le poročni prstan, ki pa ne paše v tisto posodico:)))

nova
Uredništvo priporoča

Za moj 30. rd je moja teta očitno malo pucala predale.V škatlo od čevljev mi ej dala plastično kravco, palčka- svečko, nek stuff iz takrat 99 tolarjev šopa…in NIKAKOR ni mislila kot zezanje.Smrtno resno. In zraven nageljčke.Kaj na j 30-letnica počne s tem?? Nepozabno

Bon za masažo v 100 km oddaljenem kraju, medtem ko je v našem kraju vsaj 10 takšnih. Je ostal neizkoriščen.

Glupa so meni vsa darila, ko vidiš, da tisti ni niti razmišljal, kaj ti nosi. Nositi kofe nekomu, ki ne pije kofeta. Nositi nekomu vino, ki ne pije vina. Da ne omenjam majhnih porcelanastih in krisalnih stvari, na katerih se potem nabira prah. Potem je bolje človeku prinesti kilo solate, jo bo vsaj pojedel.

jaz sem ga dobila letos oz lani od “dedka mraza” smrdljiv parfum (ampak res, sem skoraj dobila astmatični napad, pa ponavadi nimam teh težav, me je hotela ženska, od katere sem ga dobila, verjetno ugonobit), dve snežni kugli made in china, v katerih je že manjkalo za cm vode in škatlo disket. ne cdjev, ampak tistih črnih kvadratnih stvari. nisem vedela ali naj se smejam ali naj ji vse skupaj postavim pred vrata.

uf, jst jih imam cel spisek:
krema za obraz po 50 letu (jaz 30)
krema za obraz, ki ji je potekel rok uporabe (obe kremi sta bili v istem darilu … pač je tašča pospravljala kopalnico)
tudi masaža 100 km od mojega kraja bivanja
od tete sem ene 10 let vsako leto dobila vazo in to nekje od 15 do 25 leta. Saj veste, koliko se 15-letnice zanimajo za vaze? 😀

za poročno darilo pa od sestrične ene par feng šu ogledal – zelo pisanih in nikamorpašajočih barv (pa glih tolk, da vem, kaj sploh je feng šu)

pa še kaj pa se sedaj ne spomnim 🙂

Definitivno zmagovalec: keramični k***c v naravni velikosti, za jajci narejen kot vrček, srkal pa naj bi skozi luknjico na glavci. Je šel v smeti neuporabljen 🙂

kaktus, jih sploh ne maram. Aja, je še živ – 4 leta ima.

hehehe, mal tko, za hec…naravna velikost je širok oz dolg pojem…15, 25 cm?hahaha

hahaha

no meni je mož kupil CD od Rage against the machine, seveda sovražim to muziko, pa takrat še CDplayerja nisem imela, seveda je bil njemu CD blazno všeč

potem mi je letos na 30 rd kupil en sicer ful lep čajnik litoželzen, naj povem, da on spije 3-5čajev na dan jaz kako skodelico, 🙂 se pravi uporablja ga on..

moja mama, da možu za vsa darila in ob vseh priložnostih termo štunfe :-)), poleg čokolade in oreščkov…

čez taščina darila nimam pripomb, večinoma dobimo denar ali bone,

aha od moža sem dobila še karto za fitnes in v isti sapi mi je povedal, da če je nočem, jo bo koristil on, in seveda jo tudi je (bilo je kmalu po porodu 2 otroka (njegovega seveda) in res se mi ni dalo hodit… :-))

no za 18ti rd sem od njega dobila vibrator in velikega plišastega zajca, takeka meterskega,

ja cvetka je, ima ideje res, :-))
ne vem več ali naj začnem na listke pisat kaj bi rada, ker namigovanje nič ne pomaga…

se bom pustila presenetit še letos, morda bo kaj natuhtal po 14 letih!

Aparat za kokice – ker bi oseba, ki mi ga je podarila, morala vedeti, da so kokice ena izmed redkih stvari, ki jih NE JEM :((

foundi za čokolado (kljub temu, da že enega mam kar je oseba vedela), stojalo za mobitel (to mi je itak čist brez zveze), vsako leto dobim tudi kremo za telo, piling in tekoče milo, sicer v različnih vonjih, žal pa moja koža ne prenaša tega sranja. To zadnje darilo potem ponudim kakšni prijateljici, ki to uporablja ali pa roma v koš.

So mi pa zelo bedasta darila kozarci, krožniki, pekači, pribor itd, to so stvari, ki jih v družini vsi uporabljamo, zase pa si pač želim osebno darilo. Že bon za masažo ali kaj podobnega bi z veseljem sprejela, ampak se tega nihče ne spomni, ker to ni moja navada (beri – ni denarja).

Od stare mame, ma nit n etako stare, sem dobivala spodnje hlače, vsakič ko je šla na morje mi jih je prinesla ene 10 komadov. Vse lepo in prav, če ne bi bile to take bele bombažne spodnje hlačke s kako vezeno rožico pri strani, kakršne je kupila tudi zase, le da so bile moje kako št. manjše, pa kljub temu za na mojo rit še vedno prevelike. Sem ji kar dolgo namigovala da sicer najlepša hvala, ampak da tega nekako jaz ne uporabljam. No moje namigovanje se je letos vendarleobrestovalo, saj mi je z morj aprinesla 10 res hudih tangic-čipkastih. Sploh nisem mogla verjet. Hvala mama! 😉

takšna darila jaz dam kar nazaj ( moja tašča me je včasih hotela s tem zalagati) samo moraš res vztrajno zavračati, po nekaj letih potem končno poštekajo…

Kot najstnica sem od tete ene tri leta zapored dobivala parfume in spreje ala charli. Od babice pa sem enkrat dobila zraven denarja in čokoladnih bonbonov bombažne robčke z rožicami . . . Aja, ta je najboljša, od ene kolegice, ki je po dolgem času rišla na obisk, sem dobila keramično kokoš:)))

aja, pa enkrat sem od iste ženske za novo leto dobila velikonočnega zajca s steklenim jajčkom (varianta snežene krogle).

Tole kar zanimiva tema, bi skoraj lahko šla med lepljive, a ne?

Za valentinovo desni špegel od avta (ker ga nisem imela) 😕

Kitajska vaza in pepelnik. On iste osebe za dva roj. dneva.

Za 17 oz 18 RD lutko čarovnico od prijateljic, kr nekaj 😉

Ogromno količino bonboner, ki jih ne jem 🙂

najhujša mi je bila, ko je 13 letna hči od svakinje dobila kremo proti gubam- v enem kompletu, ki se je najbrž valjal pa so ga dali naprej…ma nisem vedla ali naj kaj rečem pa smo potem požrli, ampak smo dobili še večkrat čisto neuporabne stvari.

mož je dobiu makarone barilla od svoje mame

najbolj neumno darilo sem dobila od moževe tete in sicer cca. 10cm dolgega krokodilčka za lase spenjat, pri čemer imam sama čisto čisto ČISTO KRATKE lase. Aja, pa zraven še zelen eyeliner za moje rjave oči….v življenju nisem uporabljala eyelinerja (no, to se da še oprostit, ampak krokodilček!?!?).

Pa še kej bi se našlo 🙁

New Report

Close