Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Katero kavo pijete

Katero kavo pijete

Pa sem vam polepšala dan…kajneda 😉
Imate boljšo kavo in boljsega- boljso…samo da ste zadovoljni :))) vi.
[/quote]

S takim kot ga imate vi bi me bilo sram hoditi okoli se manj skup ziveti. 🙂 vi pa kar :)))
[/quote]

Ahahaha, vam ljubosumje tolče:) in to hudo hudo. Ni potrebe…nič kaj bolj ne boste sprejeti. Žal :)))

Da pa bi vi domnevali o mojem soprogu:) ???ahaaha, še tako lepe azijke mi ga niso speljale ….ljubezen je ljubezen…Manjka je vam…ne se hranit na meni… se boste zastruupili :))).

Pa zazrite se v oči svojega, ne mojega…

S takim kot ga imate vi bi me bilo sram hoditi okoli se manj skup ziveti. 🙂 vi pa kar :)))
[/quote]

Ahahaha, vam ljubosumje tolče:) in to hudo hudo. Ni potrebe…nič kaj bolj ne boste sprejeti. Žal :)))

Da pa bi vi domnevali o mojem soprogu:) ???ahaaha, še tako lepe azijke mi ga niso speljale ….ljubezen je ljubezen…Manjka je vam…ne se hranit na meni… se boste zastruupili :))).

Pa zazrite se v oči svojega, ne mojega…
[/quote]Tako tako bosa noga ne se dat, niso te babe za nič, kaj šele da bi bile sposobne ribaka z rokami ulovit, zato so ti pa fouš. 🙂

kakšna je to zlatna đezva,od katerga proizvajalca? a to je okus za kafetiero?

Dragi vsi sodelujoči! Nisem avtorica teme, me je pa že nekaj časa mučilo isto vprašanje. Prepisala sem si vse vaše odgovore (razen onih, ki dobijo dovolj dobro kavo samo v določeni trgovini v Londonu, ker mi nismo tako nobel). Potem sem zvlekla še moža v šoping, da se odgovornost malo porazdeli. Tole sva prinesla domov, sledi konzumacija in degustacija:

[img]https://i.imgur.com/Xb0b6pT.jpg[/img]

Temu se reče raziskovalno novinarstvo! 🙂
Prosim za ocene in rezultate primerjav. Tole bo sladka degustacija.
PS: čestitke za pridno delo!

Daleč najboljše je tisto kofe, ki si ga ne rabim sam skuhat. 🙂

Od prikazanih je najbolj sprejemljiva tista zgoraj levo. Lavaca je klinac iz ostankov, ostalih pa ne poznam.

Če ostalih ne poznaš, kako potem veš, da je tista najboljša?

No, jaz sem v zadnjem mesecu zmetala za kofe en koš denarja, po vseh vaših nasvetih, kupila vse živo 😉.
Edina sprejemljiva in kolikor toliko užitna polega barkafeta je Loka kava, pa morda Tschibo. Kuham pa turško. Tudi iz avtomata Martello iz Hoferja, ki sem si ga tako želela, mi ne potegne. Ga lahko kdo zaradi mene pelje za eno simbolično ceno.

V glavnem Barcaffe je zame še vedno naj.

[/quote]

Imaš prav. Poznam in probal sem vse, ne pijem pa nobene redno, to sem hotel napisati.

Rada imam dobro kavo… in ob veliko testiranih mi najbolj sede Loka kava 🙂
Govorim seveda o “turški kavi”.

[/quote]

Imaš prav. Poznam in probal sem vse, ne pijem pa nobene redno, to sem hotel napisati.
[/quote]
To je pa čisto druga stvar. 🙂

[/quote]
[/quote]
Človek pove, da ima raje šnops brez kofeta, kaj pa ti, curneš kako kapljo v kofe? 🙂

[/quote]
Človek pove, da ima raje šnops brez kofeta, kaj pa ti, curneš kako kapljo v kofe? 🙂
[/quote]
Bailey’s!

škoda ker niste probali še za moj okus najboljših kav,ki se jih dobi v sloveniji to sta illy in julius meinl(cremcaffe)

katera je zmagala na testu?

Jaz pa pijem Nescafe, instant, z mlekom, mi je nekako res najboljši okus.

Test še poteka. Vmesni rezultati so naslednji: vodita Loka kava in Segafredo espresso moka. Obe lepo dišita, nista grenki in nimata kiselkastega priokusa.

Za ostale imam napisano tole:

Lavazza crema e gusto ima nek čuden vonj, čisto nič ne diši po kavi
Franck rituali crema grenka in kisla, ni dobra
Zlatna džezva nekaj srednjega, kar v redu
Zelena santana pregrenka
Tschibo taplava ni najboljsa
Franck rituali crema preveč grenka.

kera je najbolša slovenska za kafetiero?

segafredo

Kofe sem nehal pit redno , ker mi ne naredi dobro…če mi že zapaše, potem izključno Hausbrandt in Segafredo…

samo Hornig kavo. Cudovitega okusa in ne povzroca kisline v zelodcu. Jo namrec zamrznejo in od zrnja odpadejo vse luske, ki povzrocajo drazenje zelodca.

koreto

ginseng

Hej, kje kupuješ in katero? Priprava?

New Report

Close