Katero kremo za obraz uporabljate tiste od 40-50 let stare ?
V čem pa je problem? Ali ti je premalo hranljiva, če se prav spomnim, je ta krema bolj gelasta? V tem primeru ji lahko dodaš par kapljic kakega olja, npr, jojoba, lešnik, riževo…. Ali pa imaš kakšne reakcije na koži?
Tudi jaz imam mešano kožo, srečala abrahama, potrebe kože pa se mi spreminjajo glede na letni čas. Poleti kreme praktično ne potrebujem, razen seveda SPF, pozimi mi pa precej dehidrira. Rada imam čimbolj naravne kreme, npr. Weleda, Green People, Nonique, ki niso predrage, po potrebi pa uporabim še kako olje. Ali ga sproti vmešam na dlani v kremo, ali pa ga nanesem pod kremo takoj za tonikom.
Jaz jih imam tudi 48. Pa kakšna starost pa je to, lepo vas prosim…. Jaz uporabljam izključno kreme od Afrodite. Jih menjam glede na letni čas oz. po potrebi. Trenutno imam še ostanek poletne aloje, za zimo bom pa spet imela njihovo ognjičevo ali pa olivno. Meni najboljše, cenovno ugodne in brez parabenov. Naročiš pa lahko tudi njihove vzorčke, ti jih pošljeo na dom. Probaj.
Uporabljam ognjjčevo kremo, ki jo kupim v zeliščni lekarni. Mislim, da stane 8 eurov. Odlična je za mojo suho kožo. Odlično se vpije, z njo se namažem zjutraj in zvečer. Ne vem, če je res, ampak vsi mi pravijo, kako imam lepo kožo, nič zgubano.
Pozimi se z njo namažem tudi po rokah. Vsestransko je uorabna.