Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero kremo za obraz uporabljate tiste od 40-50 let stare ?

Katero kremo za obraz uporabljate tiste od 40-50 let stare ?

Rada bi zamenjala kremo ker mi ne ustreza več, (Greenline za mešano kožo), bila je odlična imela sem jo nekaj let ampak sedaj se je očitno kaj spremenilo z mojimi hormoni (48 let). Iščem drudo kremo in imam mešano kožo.

Kaj priporočate?

V čem pa je problem? Ali ti je premalo hranljiva, če se prav spomnim, je ta krema bolj gelasta? V tem primeru ji lahko dodaš par kapljic kakega olja, npr, jojoba, lešnik, riževo…. Ali pa imaš kakšne reakcije na koži?

Tudi jaz imam mešano kožo, srečala abrahama, potrebe kože pa se mi spreminjajo glede na letni čas. Poleti kreme praktično ne potrebujem, razen seveda SPF, pozimi mi pa precej dehidrira. Rada imam čimbolj naravne kreme, npr. Weleda, Green People, Nonique, ki niso predrage, po potrebi pa uporabim še kako olje. Ali ga sproti vmešam na dlani v kremo, ali pa ga nanesem pod kremo takoj za tonikom.

Nivea Pearls

Že kar nekaj let nobene kupljene več. Samo naravna sredstva: aloe gel, orehovo olje, kokosovo olje, home-made macerati …

------------------------------------------------------------------------ "I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." (S. P.)

Enako stara, uporabljam Avene kreme (samo v lekarni) že nekaj let. Zadovoljna.Uporabljam pa tako za mlajše ženske, ker tista za mojo starost je še dražja in v manjši embalaži.

Običajno uporabljam Garnie kremo v tubi 100 ml.
Je izredno vlažilna in dovolj mastna hkrati. Cenovno je izredno ugodna.

Meni je od nekdaj ustrezala Nivea Visage, s čim manj kemikalijami. Po L’occitanu me peče koža, vseeno katero kremo probam.

Jaz jih imam tudi 48. Pa kakšna starost pa je to, lepo vas prosim…. Jaz uporabljam izključno kreme od Afrodite. Jih menjam glede na letni čas oz. po potrebi. Trenutno imam še ostanek poletne aloje, za zimo bom pa spet imela njihovo ognjičevo ali pa olivno. Meni najboljše, cenovno ugodne in brez parabenov. Naročiš pa lahko tudi njihove vzorčke, ti jih pošljeo na dom. Probaj.

Loreal magic

Meni od vseh sprobanih najbolj odgovarja ognjičeva krema za obraz, ki jo izdeluje Lekarna Ljubljana (oranžna škatlica). Imam pa mešano kožo.

Nuxe

Uporabljam ognjjčevo kremo, ki jo kupim v zeliščni lekarni. Mislim, da stane 8 eurov. Odlična je za mojo suho kožo. Odlično se vpije, z njo se namažem zjutraj in zvečer. Ne vem, če je res, ampak vsi mi pravijo, kako imam lepo kožo, nič zgubano.
Pozimi se z njo namažem tudi po rokah. Vsestransko je uorabna.

Nivea Visage,s čim manj kemikalijami???? A se hecaš? V tej kremi ni niti ene naravne surovine. Če bi bila, krema ne bi imela tako dolgega roka uporabe.
Ne rečem, da ni “dobra” krema in ti odgovarja, samo ne širi napačne info, da ima malo kemikalij.

Avtorica je izpostavila, da ima mešano kožo, ti pišeš o kremi za suho kožo….

Dobra krema, lepo disi, cena okoli 5 €, dobis v vsakem dm. Sestavine cebelji vosek in rozno olje.

Balea nature, dnevna in nočna.

Prav tako imam mešano kožo, stara sem 50 let. Zjutraj uporabljam Clinique Superdefence, zvečer pa Avene Triacneal. Zadovoljna z njima že leta.

Apikomplex krema!

New Report

Close