Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero kremo za obraz uporabljati 50 +

katero kremo za obraz uporabljati 50 +

Drage kolegice, stara sem 50. Doslej sem uporabljala le nivea kremo zjutraj. Razmišljam, da bi si kupila kaj boljšega.

Prosim za predloge. Danes sem skoraj kupila vichi, pa me zanimajo vseeno vaša mnenja. Ali bodo kreme kaj pomagale proti gubicam??

ne pomaga nobena žavba, če ne bi bile vse večno mlade. pomembno je, da kožo zaščitih pred mrazom, soncem, da ni izsušena…vichy je kar dobra, pa še predrage niso.
meni 40+ nobena krema ne napne kože, se bo treba sprijazniti , da gravitacija dela svoje. kakšnih dragih krem pa res nisem sprobala, ker sem malo prekratka za njih

kar pogumno!

Jaz uporabljam vlažilne kreme.

Vichy se mi zdi bolj firma,kot pa kvaliteta.

Ponavadi kupim kreme v DM.So dovolj vlažne -Balea-in tudi cena je ugodna.

Jaz pa 40 in en majhen + pa me zanima, če ve katera od vas za kakšen dober puder.

Uporabljala sem Lorealovega za 15 eur pa ne pomaga, Diorjev za 80 eur pa pomaga sam se mi zdi ful drag. A ve katera za kakšnega dobrega in ne predragega. Rabim ga pa samo zato, ker imam tako olivno polt (bledo/zeleno/siva sem v faco). 🙁

Krema pa Garnier Age…(pa še nekaj). Dobra.

No nisem še 50+ ampak v bistvu mi ne fali dosti. Meni je kozmetičarka odsvetovala kolekcijo Vichy, ker po njenih besedah dela kožo gumijasto oz tako kot podplate čevljev (to so njene besede in ne moje) Ker pa imam sama precej suho kožo uporabljam Afroditino mandljevo vlažilno oz kakor piše gor hidratantno kremo, ki mi kožo precej navlaži

Tudi sama prisegam na Afrodito.Kvalitetna in cenovno ugodna.

Imam par let več kot ti, vendar nikoli nisem in ne uporabljam nikakršnih krem, samo vodo zjutraj in zvečer.

Nisem pristaš kemije in mislim, da največ narediš za svojo kožo, če jo sprejmeš takšno kot je. Kaj češ, leta pač naredijo svoje in ga, ki bi to preprečil.

Ker pravijo, da je treba občasno zamenjati pa tako zdej ene 2 leti uporabljam kot podlago za zjutraj Clarinsovo hidratantno dnevno kremo, občasno pa (vsaj 1x tedensko poleti, pozimi pa pogosteje) si namažem zvečer okoli oči Shiseido kremo. Prej sem pa uporabljala dnevno hidratantno (meni je to osnovno, da je krema hidratantna, nič drugega ne maram) Vichy in okoli oči Chanel kremo. Mislim, da čudežev proti gubicam itak ni, je pa koža okoli oči zelo tenka (vsaj moja) in občutljiva, tudi zato, ker imam kronično bolezen ščitnice in se to pozna, in moram dobro zanjo poskrbeti.

Kombinacija zdravega življenja in dobrih krem je pa lahko zelo zelo učinkovita!!! Ni dovolj ne dobra krema ne zdravo življenje, oboje skupaj pa lahko dela vidne spremembe, to pa res.

Moja trenutna izbira:

http://www.clarins.co.za/product/face/energising-{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2820{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}27s{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}29/136

http://www.shiseido.com/benefiance-wrinkleresist24-intensive-eye-contour-cream/0730852103153,en_US,pd.html

Mislim pa d

Predlagam ti kakšna bio olja – meni je čudovito arganovo olje, a je bolj za suho kožo. Če imate mastno kožo,si izberite kakšno drugo olje.
Olja nahranijo kožo in jo naredijo bolj mladostno, zgladijo gubice bolje kot vse kreme. Vichy – meni ni OK.

Kar nekaj let sem uporabljala Vichy (in ne, nisem imela gumijaste kože), potem sem pa pred časom zaradi malo skrčenih financ za hec kupila kremo Ombia v Hoferju (vijoličast pokrovček). In ugotovila, da ni nič slabša od Vichyjeve. Zdaj sem malo zamenjala za Niveo Visage Q10 in je tudi fajn.
Je bilo tudi vprašanje glede pudra zgoraj – pred kratkim sem nabavila Vichyjev Liftactiv Flex in ne vem, če sem že kdaj bila tako zadovoljna s kakšnim pudrom.

Si pa ne delat utvar, da bo katerakoli krema zmanjšala gubice..,

dm-alverde-senitive-silk, garnier tonirana krema natural.

jaz sem malo manj ko ti in imam že od nekdaj nive krema, zdaj nivea dng in mi odlično odgovarja. puder pa od maxfactor, “lasting performance”, 105 stevilka, zjutraj namazem s kremo, nato ta tekoči puder potapkam v kozo in sem cel denar urejena, to je vse ličilo, ki ga uporabim, le še dober vazelin na usta., predlagam ti, da najdeš kremo in puder zate, dobi testerje …jaz sem kupovala kremo toliko časa, da je nise dobila, precej krem mi je vleklo kožo skupaj, da o pudrih ne govorim, ta moja kombinacija mi je odlična.

Stara sem 52 in povem vam, da razen kirurških posegov proti gubam ne pomaga nič.
Lahko mažemo karkoli in kar naprej, razlike pa ni videti.
Mogoče je koža po nekaterih kremah res bolj gladka in svetleča, gube pa, zagotavljam vam,ostanejo tam kjer so bile.
Sama sem zelo zaskrbljeno spremljala staranje svoje kože. Žalostna sem bila, da sem jo 35 let negovala, ona pa mi zdaj tole vrača.
Ko pa sem gledala kolegice svojih let, pa mi je postalo jasno, da nisem nič drugačna od njih, nič bolj gubasta in tudi nič manj se ne sekiram okrog tega.
Vedno isti pogovori : ” Glej, zdaj mi že tukaj visi….glej, ko se nasmejem sem okrog oči grozna…glej, te sesalne gube okrog ust…. bla, bla, bla…
Ne gre. Staramo se in to je to. Sicer pa, ko pogledam svojega moža, se lahko samo nasmehnem.
Tudi njemu se pozna isto kot meni.
Meni ob Eucerinu, Vishiju, Clinicu,dr. Hauscki….
njemu pa ob vodi in vodici po britju.
Narava se je odločila, da bo z nami tako in težko jo je za dalj časa pretentati.
Pa lepo bodite !
Darja M.

jaz bi pa nekaj od tegale

http://www.oskrba-nega.si

New Report

Close