Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero likalno postajo izbrati

katero likalno postajo izbrati

Kupujem nov likalnik, oz. likalno postajo.
Odločam se med to (400 E):

GC9682/80

Šifra izdelka: 375433

Hiter in zmogljiv Philipsov likalni sistem je zdaj še pametnejši, s pametnim samodejnim izpustom pare. PerfectCare Elite Plus je zmogljivi in hiter sistemski likalnik z izjemno lahkim likalnikom in pametnim samodejnim izpustom pare za neverjetno priročnost. Brez nastavljanja temperature in zagotovljeno brez prežganin.
499,99 € 399,99 €
IN MED TO:

LIKALNIK PHILIPS
GC9670/50
Blagovna znamka: PHILIPS
Šifra izdelka: 796020

PerfectCare Elite Plus GC9670/50 je najzmogljivejša in najhitrejša parna postaja z izjemno lahkim likalnikom in pametnim samodejnim izpustom pare za neverjetno priročnost. Brez nastavljanja temperature in zagotovljeno brez prežganin.
439,99 € 329,99 €.

Morda pride v poštev še katera likalna postaja.
Zanima me, kako ste zadovoljni s svojimi in če imate kaj od zgoraj predstavljenega ter seveda, kako se obnese.

Hvala

Izbiram med naslednjimi:

ali pa je morda čisto brez veze dati 300 ali 400 € za likalnik in med tistim za 100 in 400 ni velike razlike?
Čeprav dvomim!

So velike razlike med izpusti pare.

Kako naj likalnik ve, kaj jaz hocem?
Meni taki, ki vse nekaj sami uravnavajo niso vsec!
Lani sem kupovala likalno postajo, kupila en Bosh znizan na nekaj manj kot 200€, je bila se ena Rowenta za dobrih 300€, edina dva, na kterih sta bila gumba za temperaturo in paro, da lahko sam reguliras.

Kako naj likalnik ve, kaj jaz hocem?
Meni taki, ki vse nekaj sami uravnavajo niso vsec!
Lani sem kupovala likalno postajo, kupila en Bosh znizan na nekaj manj kot 200€, je bila se ena Rowenta za dobrih 300€, edina dva, na kterih sta bila gumba za temperaturo in paro, da lahko sam reguliras.
[/quote]

Zakaj ti niso všeč taki, pri katerih temperature ne moreš sama uravnavati?

Prosim, če lahko napišete svoje izkušnje z likalnimi postajami.

Čisto iskreno: če likaš na teden ogromno srajc, pa bombažnih stvari, potem si kupi Philips PerfectCare- vseeno katerega, samo da je likalnik lahek in sede tebi v roko – to je najpomembejše pri veliko likanja…. Če pa toliko veliko nimaš za likat, potem pa čisto vseeno, tudi finančno se ti potem ne splača keširat po 200 eur več.

Bolj pomembna je pa vsaj meni likalna deska. Glej, da je taka z zbiralnikom kondenza spodaj, pa da je deska široka 45cm, pa višina nad 95cm, nastavljiva….. Jaz imam tole, najboljša v zadnjih 20ih letih:

https://www.brabantia.com/int_en/ironing-board-c-124×45-cm-foldable-steam-unit-holder-steamcontrol-aqua-bowl/

Ne, srajc mi načeloma ni potrebno likati.
Vendar imamo 4 otroke, 3-je so najstniki, vsi športniki. Vse perilo posušim v sušilcu, brez izjeme. Nato iz sušilca dam na stojalo in takoj zlikam, razen če res nimam časa.
Ogromno je majic. Načeloma bi šlo brez likanja, a mi gre na živce nezlikano perilo. Pravzaprav perilo “ravnam” in obenem malo polikam.
Je pa vmes kar nekaj bluzic, oblekic od hčera in kar nekaj mojih bluzic, srajčk.
Polikam tudi posteljnino.
Trenutno imam likalno desko, ki vpihava zrak, a je tako kot likalna postaja, nujna menjave.
Zelo všečen, vsaj na pogled, majhen in okreten likalnik in še prijazna cena, mi je tudi ta:
,
a me skrbi, ker ni takšne moči pare.
Ta mi je še boljši, večja moč pare:
.
Cena je vseeno bolj prijazna, kot 400 €, a če je boljši za 400 € in da se to res POZNA, mi je ok, če je ta “boljši” bolj tako-tako, pa…
Zato me zanima.

Hvala.

New Report

Close