Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero mandljevo olje uporabljate za obraz?

Katero mandljevo olje uporabljate za obraz?

Oz. katero mislite, da je najboljše: Kneipp, Afrodita, Pharmacherm … Hvala za odgovor…

Zakaj pa olje?
Če že, potem kokosovo nerafinirano in nehidrogenirano, še prej pa raztopino mešanice sode bikarbone in boraksa.
Koža čista, oči zdrave, pazduha ne smrdi itd.
Malo poglej dodatke teh pripravkov.

Tale je zelo dober Vaš link.
Drugače pa jaz tudi uporabljam kokosovo maslo za kuho, nego obraza, za telo in tudi za nožnico (mogoče se bo slišalo čudno, ampak pomaga) Vaš link.

Za okoli oči uporabljam mandljevo olje, sem opazila, da imam manj podočnjakov, lepšo kožo in bolj mehko… Vem, da je marsikakšen dodatek v tem olju, zato pa sprašujem kakšne imate izkušnje z takšnim oljem, če ga katera uporablja. Če pa kdo ve za kak drug pripravek, ki bi ga nanašala čez noč okoli oči bom hvaležna za odgovor.. 🙂
Lep dan

jaz sem zamenjala kreme za obraz za mandljevo olje. Kupujem Afroditinega.

Prej sem imela L’occitane kremo Immortelle (za suho kožo), pa sem z oljem veliko bolj zadovoljna. Za razliko drugih olj in masla se lepo vpije, koža je mehka, voljna, vseeno pa se ne svetiš kot nočna lučka. Kot podlaga za ličila je tudi super.

Za okoli oči uporabljam mandljevo olje, sem opazila, da imam manj podočnjakov, lepšo kožo in bolj mehko… Vem, da je marsikakšen dodatek v tem olju, zato pa sprašujem kakšne imate izkušnje z takšnim oljem, če ga katera uporablja. Če pa kdo ve za kak drug pripravek, ki bi ga nanašala čez noč okoli oči bom hvaležna za odgovor.. 🙂
Lep dan[/quote]

Saj ti govorimo. Verjetno vsi iz izkušenj in to dobrih, pozitivnih, ter z dobrim namenom.
Če imaš podočnjake, uporabi še ricinusovo olje.
Odlično zanje, ter še nešteto drugih problemov. Sploh za ustnice pozimi.

Če napišeš problem, se prej najdejo rešitve.
Nekateri blagovnih znamk ne uporabljamo več, kot tudi farmcevtskih zdravil ne.
Že vemo, zakaj.

New Report

Close