Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero maslo vam je najboljše

katero maslo vam je najboljše

Katero maslo mi svetujete, da bi kupila pa da se lepo maže?

Meni se najboljše maže Meggle. 😀

https://www.real-drive.de/medias/sys_master/images/productimages/4/405128_1_1_detail.jpg

vedno kupujem izključamo smao od Zelenih dolin mlekarna Celeia

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

…od ljubljanskih mlekarn MU…zame najboljši…

Jaz tudi.

Kupim ga na kmetiji, kjer se ukvarjajo z izdelavo mlečnih izdelkov. Je edino, ki me z vonjem in okusom vrne v otroštvo pred 40 leti.

I Can’t Believe It’s Not Butter 🙂

Pomurske mlekarne.

Trgovinsko kupujem Planika iz Kobarida. Mislim, da je mleko še najmanj onesnaženo. Kravam na tistih visokogorskih pašnikih nič ne manjka. Industrije ni in ceste do tja so obup. Zato mislim, da imajo srečne krave in da delajo najboljše maslo. Ko pomislim na planine pod Krnom, me tudi cena ne moti.

Zelene doline.

Nobeno se ne maže lepo tisti trenutek, ko ga vzameš iz hladilnika in to je njihova največja napaka.

Rama clasic 😀

Dobra ideja, moram najt dobavitelja… nekje blizu 🙂

Dobra ideja, moram najt dobavitelja… nekje blizu :)[/quote]

Jaz bi tudi…kje v okolici Domžal bi se dobilo dobro domače maslo? Hvala!

Ljutomersko maslo – tega imam najraje.

tudi jaz prisegam na Planiko.
Za vse ostale pa…veste, da maslo MORA bit trdo, če naj bo pravo maslo? tisti mazljivi meggleji ipd imajo ziher kaj notri, da so mazljivi. Natur maslo pa je trdo, dokler se ne ogreje.

Res je, notri imajo margarino.

bio maslo od mlekarne krepko logatec

… Hoferjevo bio maslo (največkrat), Planiko (če nakupujem v kateri drugi trgovini) ali Krepko (imajo meni super izdelke, pa pogrešam več izbire, oziroma stalno založenost z njimi v trgovinah v MB in okolici). Margarin in raznih zadev, kjer se “poljubita” maslo in margarina, kot pravi ena reklama na TV, pa ne kupujem že vsaj 20 let. Maslo je le maslo, pa trdo gor ali dol. Tapravega domačega pa žal kje v bližini še nisem našla …

Bohinjsko maslo. Drago ampak tako lepo diši, kot tisto pred 40. leti.
Tudi tolminsko je zelo okusno.

Zaminivo, meni pa po vonju ravno bohinjsko od Planike, pa od Keleta kiselkasto potegnejo, kot da bi bili s kislo smetano mešani – ni tak sladkast, smetanst vonj in okus, žal. Ljudje imamo pa različno razvit vonj in okušalne brbončiče. Pravijo, da tisti, ki pojedo veliko ojačevalcev okusov, ali pa ki kadijo, da njihove brbončice okusijo detajle ravno drugače in jim je dostikrat vse enako okusno in dobro 🙂

Kaj pa Mercatorjevo maslo slovenskega porekla? Meni je dobro.

New Report

Close