Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero mleko?

katero mleko?

Otroku dajem Aptamil 3 pa me ful jezi, ker ko ga zmešam v flaški, se naredijo smotane kepice in otrok težje pije. Ali obstaja kako mleko, ki je ravno tako kvalitetno pa se kepice ne delajo?

Alpsko v kozarcu.

Alpsko pa res ni primerno…..raje navadno in ja, v kozarcu seveda.

Precedi ga skozi cedilo za čaj – najbolj zihr rešitev. Oz. poskusi preiti na “klasično” mleko – pri nas recimo laufa nehomogenizirano iz mlekarne Planika. Sprva smo malo mešali: pol-pol, pa 30:70 in na koncu je uspelo, da pije le-tega.

Si bila pozorna na vrsti red dodajanja? Sicer zdaj ti ne vem povedat kateri način je ta prav: al najprej prah, pa potem voda ali obratno …

Najbolj kvalitetno je mleko v prahu HIPP.
Moji otroci so zrasli ob tem mleku, nobeden ga ni zavračal , super se meša, nobenih grudic, zdravi otroci (da potrkam na les).
Poizkusi boš videla, garantirano je super.

lep pozdrav

Rešitev za aptamil in milumil: stekleničko do polovice napolniš s prekuhano vodo, ki naj bo mlačna (ne več kot 50 stopinj!) ali hladna (!), dodaš dozo praška za celo (!) flaško, dobro premešaš z žličko (!) in doliješ vročo prekuhano vodo. Potem je stvar primerna za konzumiranje.
Mi smo se še malo znašli in prekuhano vodo nalijemo v termovko, da je potem za cel dan. Če je napitek prehladen, ga pogrejem kar v MV.

zmiksaj z paličinim ali pa z mikserjem, potem pa ne bo grudic. da se tudi z šeikerjem samo je pa potrebno res močno mešat.

Mogoče je pretopla ali premrzla voda, da se delajo kepice…
Jaz bi raje prenesla kepice saj, če ti otroček pije mleko ga raje ne menjaj… mi imamo namreč izkušnje, da smo zastonj menjali mleko ker ji okus drugega mleka ni bil všeč….

Milumil

New Report

Close