Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero odejo izbrati (koutr) ?

Katero odejo izbrati (koutr) ?

Kupujem odejo pa ne vem kaj izbrati,da bo prav.Včeraj sva prišla s hotela kjer so imeli krasen koutr nič ni bilo vroče nič mraz brez potrenja,lahek….skratka super! Kje naj kupim kaj takega?

prodajalne Odeja Škofja Loka.

A nisi znala pogledati kakšne znamke je KOUTER ? Al si samo možička za tička držala.

odeja Škofja Loka – bio volnena odeja, drago, a vredno vsakega evra . Izpolnjuje vse kvalitete, ki si jih navedla za hotelsko odejo :).

Enkrat sem spala pri prijateljici, ki ima vse bio-eko in kar je še tega, pokrita z volneno odejo, je bila težka ko hudir (v primerjavi z mojo), celo noč sem jo čutila na sebi in prav slabo spala.
Sama imam Dormeo, kupljeno pred leti, sestavljeno iz dveh odej, ki se spneta skupaj. Obe skupaj sta mi preveč, uporabljam pa eno malce debelejšo pozimi in tanjšo spomladi/jeseni. Lahka, prijetno greje, enostavna za vzdrževanje in super spim pod njo.

Sin ima volneno, je lahka, prelahka, se pritožuje, da kar leti.
Jaz imam neko Medico antiasmatično, kupila pred leti v stari Modiani, pojma nimam, kaj je to za ena firma, se mi ne ljubi it gledat našitek bolj natančno. S to sem zadovoljna pozimi in poleti.

Odsvetujem Dormeo, Vitapur…to so firme, ki jim dobro gre samo od dobrega marketinga, ne pa od kvalitete. Ker vedo, na katere finte padamo Slovenci…in furajo reklamo na reklamo iz tedna v teden, folk pa se ne vpraša, kako imajo že dve leti (ali več) vsakič znova totalne razprodaje, super ugodno… kot da so Karitas. Malo morgen.

Pokliči v hotel, na recepcijo in naj vprašajo nadzornico sobaric, katere odeje imajo.

Imamo pernico oziroma puh, kupljeno v Ikei. Takrat so bile po stopnjah toplote in naša je najnižja (1). Na postelji je celo leto, čeprav smo s Primorske. Je lahka in zelo prijetna…

Sem ga kupila za obiske pa sem ga kar jaz obdržala:
https://www.moemax.si/p/moemax-modern-living-odeja-zilly-008213003301

Odvisno je kako imaš ogrevano stanovanje. Pri nas v bloku kljub vsemu, da imamo samo uro ali uro in pol ali pa tudi nič odprtih samo polovico radiatorjev, je temperatura vedno vsaj 23 st. C. Spimo vedno pri odprtem oknu in pokriti z “minimalistično” odejo.
Vesl bi bil hladne spalnice in debele volnene odeje. Sicer pa vse kupujemo v JYSKu?

Odločam se med svileno odejo vitapur, mogoče kaj od škofje loke ali pa kar ysku kakšno poceni varjanto ne vidim nobene razlike razen v ceni?

https://www.vitapur.si/spalnica/odeje/volnena-odeja-vitapur-planica

Jaz imam to in sem zadovoljna.Zelo.

Mmeni je pa Vitapur svilena odeja top-. Lahka, topla pozimi, hladna poleti. Sploh e ne damo iz postelje tudi v najtoplejših dneh.

puhasta je zame zakon, smo bili na smučanju v Italiji in so imeli take super puhaste kovtre in sem jih potem nabavila tudi za dom

Jaz in moja mama (plus vsaka za svojga moza) tudi te dni kupujeva nov kovter. Mama vzela planico (vitapur) k je z merino volno…je rekla da sta se s tatotom celo noc kuhala. Da se nista popolnoma nic spotila, jr pa merino volna noro topla. Potem je nesla nazaj in vzela svileno…ne more ke pohvalit, cele dneve sam hvalnice trobi na racun te super duper odeje. Moje finance zmoznosti so dosti nizje tako da jaz sem v Jysku vzela eno Living medical in je celoletna…to tko greje da adijo pamet. Sm nesla nazaj tako da zdej sva z mozrm ugotovila da morva gledat za poletno odejo. Smo namrec na primorskem v dobro izoliranem bloku…

Čakaj, odejo, pod katero sta se vso noč kuhala, je nesla nazaj?? In ti tudi? Pa so vzeli nazaj? In potem to prodajo drugim. Bljaaaakkk

V Jysku sem kupila pernico in sem zadovoljna. Imamo pa zelo hladno spalnico.

res dobre odeje.

kvalitetne  po normalni ceni.

https://www.pletenje.eu/trgovina-old/razno/posteljne-garniture/odeje,vzglavnikiž

cela družina zelo zadovoljni . Ženo zebe zato 450  g

Piumino 2×2 v Gabel outlet v Italiji. Za res mrzle zime, plus obtežen za moj ADHD. Je bil res drag, zato smo dolgo šparali zanj, a obrestovalo se je.

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 27.11.2023 ob 22:19

Piumino 2×2 v Gabel outlet v Italiji. Za res mrzle zime, plus obtežen za moj ADHD. Je bil res drag, zato smo dolgo šparali zanj, a obrestovalo se je.

En je gor pripopal reklamo na 100 let staro temo, ti pa nasedeš!

Odgovor na objavo uporabnika
puh, 12.02.2018 ob 15:41

Imamo pernico oziroma puh, kupljeno v Ikei. Takrat so bile po stopnjah toplote in naša je najnižja (1). Na postelji je celo leto, čeprav smo s Primorske. Je lahka in zelo prijetna…

mi isto, in je zakon, lahka in prav topla.

New Report

Close