Katero odvajalo uporabljate?
Anonimno 9919, 18.07.2024 ob 13:20
Magnezij direkt iz Hofer ja ali Lidia, ena zjutraj ena zvečer….ce ne pomaga podvoji dozo.
…..in pa dosti pit…
Moji hormoni imajo poslednjo zurko in me hecajo s to zaprtostjo in napihnjenostjo. Poskusila sem cuda stvari, a razen Dulcolaxa so bile vse brez vsakega ucinka, tudi prdca ni bilo, kaj sele odvajanje.
Sem nekje brala, da nam zenskam v tej dobi manjka D, E, B vitaminov, magnezija in se cesa.
Zdaj vzamem dopoldan med malico en magnezij in B kompleks, zvecer pa se en magnezij ob vecerji, prebava dela kot urca.
Pijem veliko ze od nekdaj, jem dokaj zdravo, veliko sadja in zelenjave, dovolj mesa in malo OH, a ocitno to ni dovolj za redno prebavo, z dodajanjem magnezija in B kompleksa pa deluje. Kupujem v DM ali Mulletju, cenejse variante.
Npet, 20.01.2018 ob 06:28
Sem pred 1 uro vstala. Spula na tesce kozarec vode z limono in naredila pocepe in ne pomaga. Sem pojedla suhe slive in spila espreso. Tudi nic. Zdaj bom pojedla in popila se suhe slive ki sem jih zvecer namocila. Vceraj sem zmesala lanena semena s kefirjem in pojedla zvecer, po vrhu sem spula 3dl donata. Gues what?? Se kar nisem sla srat. Napihnjena sem pa kot balon
Sej ni smešn, a se vseeno režim.
Joj, upam, da najdeš neki zase
Nafilanacreva, 19.01.2018 ob 06:15
Ze dalj casa imam probleme z odvajanjem. Na veliko potrebo grem vcasih vsak dan vcasih pa na 2 ali 3 dni. Pred leti mi je zdravnica predpisala (za placat) lactecon. Tak zelo sladek sirup. Zanima me kaj uporabljate tisti, ki imate probleme z zaprtostjo? In pa da se lahko kupi v lekarni. Tiste dni ko ne grem na blato prav cutim napihnjenost v trebuhu. Poskusila sem ze s prehrano, probiotiki. Nic ni bilo boljse. Ta sirup, lactecon mi je vcasih pomagal, vcasih pa me je samo grozno zvijalo.
iskreno, kupila sem Mycycle bolj zaradi perimonenopavznih težav…po tem sem šele imela težave…sračkam kot zmešana – glede na to, da sem bila prej bolj kot ne zaprta. No tole me je dodobra prečistilo