Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero otroško ležišče

katero otroško ležišče

kupili smo posteljo dimenzije 140 x 70, torej jo bo otrok imel nekaj let, zato pri nabavi otroškega ležišča ne mislim šparati

če se katera spozn na to – na kaj naj bom pozorna pri kupovanju, kateri materiali so najboljši

Katerega bi izbrale ve?

http://www.meblojogi.si/index.php/otroski_program

jaz bi na tvojem mestu kupila dormeo, po mojem mnenju boljša kvaliteta (od mebla) in nižja cena…meblo je pretirano drag, glede na kvaliteto…

To nekaj let za večino otrok ne velja 😉

Mi smo v takšni posteljici imeli poceni jogi,za v posteljo 90 x 200 pa imamo jogi dormeo

Kako si pa prišla do tega mnenja? Kaj te je prepričalo v to? Argumentiraj prosim.
Ali sploh poznaš sestavo Dormeo ležišča in sestavo Meblovih ležišč?

mislim, da dovolj pove, da sem iz mebla preklopila na dormeo…to je pač moje mnenje, če imaš ti svojega ga napiši…

Tudi jaz se čudim od kod vam mnenje da je Dormeo boljši od Mebla?

Mi smo naši dojenčici pred leti kupili vzmetnico od Mebla, s snemljivo prevleko. Naša je imela posteljico 70x140cm cca. 4,5 let.
In sedaj sem spet kupila od Mebla. Dormeo me pa letno dni nazaj ni prepričal, Dormeo vzmetnico je potrebno redno zračiti – torej vzeti ven iz postelje in ga par ur zračiti drugače splesni …Tudi dosti je bilo govora o plesnivih jogijih – sicer ga res lahko reklamiraš, samo koliko časa pred tem ti pa otrok spi na takšnem jogiju… skratka to je za mene bil zadosten argument proti.

Na dormeo spim že 5 let, ga nisem niti enkrat zračila, ker to ni potrebno (ne vem od kod vam to), je pa res da moraš za dormeo imet primerno posteljo, ki ni spodaj zaprta. Če imaš “zaprto” posteljo dormeo ni primeren. O plesni niti duha niti sluha…

New Report

Close