Katero pametno uro za…?
Imela sem 2 pametni Firbit uri, ena je ugasnila po enem letu drugi pa vsi senzorji in baterija na polnonpopuscajo po 4ih letih. Nocem vec Fitbit, niti Google ure, ki je zdaj ‘kao Fitbit’.
Hocem uro, ki natancno meri srcni utrip, prehojene korake in razdaljo ter solidno analizira spanje. Fitbit je tem pogojem ustrezal, a zal je kvaliteta zanic in ne dam 300€ za nekaj, kar mi bo uporabno eno leto ali dve.
Za ostale funkcije pametnih ur mi je vseeno, ne potrebujem nekih super povezav in uporabnosti ure s telefonom.
Kateo pametno uro v rangu 100 do 200€ priporocate? Sem tudi ze sama guglala, brala ocene, poskusala narediti studijo, a teh ur je nesteto in sem se zgubila, zato sprasujem za javno mnenje in izkusnje.
Fitbit ne bi, 25.01.2025 ob 07:51
Imela sem 2 pametni Firbit uri, ena je ugasnila po enem letu drugi pa vsi senzorji in baterija na polnonpopuscajo po 4ih letih. Nocem vec Fitbit, niti Google ure, ki je zdaj ‘kao Fitbit’.
Hocem uro, ki natancno meri srcni utrip, prehojene korake in razdaljo ter solidno analizira spanje. Fitbit je tem pogojem ustrezal, a zal je kvaliteta zanic in ne dam 300€ za nekaj, kar mi bo uporabno eno leto ali dve.
Za ostale funkcije pametnih ur mi je vseeno, ne potrebujem nekih super povezav in uporabnosti ure s telefonom.
Kateo pametno uro v rangu 100 do 200€ priporocate? Sem tudi ze sama guglala, brala ocene, poskusala narediti studijo, a teh ur je nesteto in sem se zgubila, zato sprasujem za javno mnenje in izkusnje.
Js mam Garmin. Ampak lih kako leto, zaenkrat še dela.
Rezi*, 25.01.2025 ob 09:49
A to res verjamete tem ‘pametnim’? Ura je za budilko, ne pa kalorije in štetje korakov. Če pa tolk mislite o korakih, bi mogle tui kaj kalorij izgubiti, če možgani porabljajo tudi kalorije.
Ne js sm jo dobila od mojga, ker sm zrt tumorja mela tahikardijo, da sm vedla kdaj nehat tut če sm sam hodila. Kalorije je pobral stres. Zdaj je niti ne spomnem uporbaljat zato, bolj kot dodatek iz navade.
Polar uro, ampak ne pametno, imam že skoraj 20 let. Se vedno dela. Je pa te brez enega gumba in pašček strgan (jo dam kar v žep). Gledam za novo, ampak se.mi kar zvrti od števila funkcij, ki jih sploh ne potrebujem. Samo osnovne, tako kot pravi nekdo pred mano. Polar- quality, ampak ni.poceni. Kaj mi torej priporočate id Polarja?
Mehanska, 25.01.2025 ob 10:24
Je vizualno veliko lepša. Praktična ni pol toliko. Oseba, ki si kontrilira srčno delovanje bi doživela infarkt predno merilno napravo ven potegne. Jaz sem pametno uro kupil med covidom. Nivo kisika mi je odčitala, kar mi je veliko pomenilo.
Ja prilagodis tempo zivljenja temu, ce ves da mas tezavo… usporiš malo… paziš.
Ce ne pa z tistim okol rame hodiš naokoli… vseeno boljs ko pa pametno uro met gor.
Neverjetno kakšni odgovori. Večina odgovorov je pametovanje na pamet od ljudi ki še v življenju niso imeli pametne ure, ker so zelo proti. A je res tako zelo težko razumet napisano? Avtorica se je že odločila da bo imela pametno uro, samo išče še znamko in model.
Avtorica – tudi sama jo še iščem. Kar sem gledala zelo hvalijo Garmin in Huavej, samo cene se pa tudi kar visoke. Je pa fino da je povezljiva, da ti lahko meri tudi razdaljo, ker štetje korakov na roki ni zanesljivo. Ne bom nikoli pozabila koliko korakov je prikazala pametna ura fensi blagovne znamke sodelavki ki je 2 uri sedela in samo premikala roko.
crazyfrog, 25.01.2025 ob 09:53
Ne js sm jo dobila od mojga, ker sm zrt tumorja mela tahikardijo, da sm vedla kdaj nehat tut če sm sam hodila. Kalorije je pobral stres. Zdaj je niti ne spomnem uporbaljat zato, bolj kot dodatek iz navade.
Ja stres kar pobere. Pa naštima pritisk. Pazite nase. In čuvajte taapodnji pritisk. Ker pol nič ne reče. Navadite se vdahniti. Sqm ne v kakem smogu.
Neprijavljena, 25.01.2025 ob 10:27
Neverjetno kakšni odgovori. Večina odgovorov je pametovanje na pamet od ljudi ki še v življenju niso imeli pametne ure, ker so zelo proti. A je res tako zelo težko razumet napisano? Avtorica se je že odločila da bo imela pametno uro, samo išče še znamko in model.
Avtorica – tudi sama jo še iščem. Kar sem gledala zelo hvalijo Garmin in Huavej, samo cene se pa tudi kar visoke. Je pa fino da je povezljiva, da ti lahko meri tudi razdaljo, ker štetje korakov na roki ni zanesljivo. Ne bom nikoli pozabila koliko korakov je prikazala pametna ura fensi blagovne znamke sodelavki ki je 2 uri sedela in samo premikala roko.
Pa kaj no. Napiši mnenje, da ne boš v stresu. Da ne pozabiš šteti. A je treba kot v šoli odgovarjat po formuli? Saj loh direkt ustreliš, bo preživeto.
bozomon, 25.01.2025 ob 10:27
Ja prilagodis tempo zivljenja temu, ce ves da mas tezavo… usporiš malo… paziš.
Ce ne pa z tistim okol rame hodiš naokoli… vseeno boljs ko pa pametno uro met gor.
Kakšen butelj. Kot da bi se zdaj odrekel avtu in hodil peš, ker je moderno enim slabo. Pomagala z namenom napredujejo. Igraj ročne igre in opusti tehnologijo.
Mehanska, 25.01.2025 ob 10:40
Kakšen butelj. Kot da bi se zdaj odrekel avtu in hodil peš, ker je moderno enim slabo. Pomagala z namenom napredujejo. Igraj ročne igre in opusti tehnologijo.
EJ ravno kontam…
Tam pise nekdo da na mesec dejansko da 30% za žur… sem ze vceraj tudi jaz to racunal… sepravi nekdo ki ima miljon na racunu bi moral dajat 300 tisoc premozenja… mislis da da? Da kurac.
Eto dajes 400e mesecno… to sranje na roki da mas stane 200-300… raje to ne, pa kupis tole spodaj…
Isto za avto.. raje se s kolesom furam pa da namesto avta, porežem nepotrebne stroske in dobim not v buđet uro.
Meni osebno… jst bi raje ovako.
Vidis marjanca je za ženti. A ne ko žaba. Kaka pametna ura no. Eto ja ču nosit merilnik tlaka a ti nosi eto mote narukvica kaka… rajš to vidim na njej.
Anonimno 10084, 25.01.2025 ob 10:43
Rezi ima že zahirane možgane. Proti pametni uri so revni in glupi. Je težko, ko je naprava veliko pametnejša.
Lih kontra je. Revni so za pametne ure. To je za revne. Pa še seljake. Ko da bi sol pa sladkor pa moko vse u eni posodi držal. Je tko da ne gre?
Sej pravim… žabe… itd… sve naglavačke. Nimalo niste fini. Ne ne.
Kje piše, da nima naprave? Hallo, uro pač imam in? Kaj te žuli? Mislim wtf, kaj se pikaš v to, da je men moj kupu uro? Kaj te tišči??? Fak no si tečn, a je moj problem da morš na vsak €^pazit, da nimaš drugega kot mamico, ki premore kindrjajc v akciji na mesec? Da daješ za nepotrebne igre, ki škodijo tebi na tisoč in en način raje kot za kaj uporabnega? Kaj točno si spet glasn? Allahu akbar za PAMETNE URE! No, kot omenjam skoraj je ne nosim več, lahko jo odkupiš za rečva 150€in prodaš za 170? Imam še orginal škatlo, teb bo pa šokolešnik na polici božal dušo.
bozomon, 25.01.2025 ob 10:50
Lih kontra je. Revni so za pametne ure. To je za revne. Pa še seljake. Ko da bi sol pa sladkor pa moko vse u eni posodi držal. Je tko da ne gre?
Sej pravim… žabe… itd… sve naglavačke. Nimalo niste fini. Ne ne.
Tolaž se s tem, za revne in onemogle je BOG! Ker vam otipljivo ni domače! Revni so so pogosto ekstremno fanatični, ker nimajo drugega, kkr da vpijejo v nebo, da je njihov glup status božja volja.
Sej ni problem da je nekdo proti in se zaradi principa drži te svoje špure, ampak da druge prepričuje in to na nekem vrtčevskem nivoju? wtf??
Jaz pametne ure nimam, je (še) ne rabim. V naši familiji imamo vsi apple naprave, zato tudi applove ure – tisti ki imajo pametne ure, ki pa baje ni za vse najbolša, torej zelo odvisno zakaj rabiš to uro? Vse kar naštevaš in še precej več jaz dobim iz applove Health aplikacije.