Katero politično stranko najbolj sovražite? In politika
Sem se že pred časom odjavila od te telenovele … pač, ni moj žanr.
Ta kratek video za moje pojme zelo lepo ponazarja problem (krizo identitete) na levem političnem spektru: https://www.youtube.com/shorts/BRn1LYfR3CI
P.S. Če je tema že zastavljena s sovraštvom v naslovu, je zelo velika verjetnost, da ne bo produktivna. Razumem pa, da to čustvo izhaja iz občutka nemoči, razočaranja.
Zadnje čase SDS. Delajo samo kr eno paniko, ne vem, dos edaj bi me mogl posilt, ubit in moral bi bit na cesti. Fake news prve klase, se je videlo, kaj se je delalo na RTV. Skupek bivših komunistov starih prdcev k nas jebejo že 30 let, prisesanih na državno joško. Volilno telo pa ta poverbano vaško okolje, poznam jih v nulo. Politik? Grims. Ga tud zelo dobr poznam, je našo familijo nategnil tako da glava peče z denacionalizacijo. In pol ga seveda Kranj še nagradi in pošlje v EU parlament debila gadnga. Poslanec + mestni svet Kranja non stop leži in laja svoje budalaštine. Bogi njegovi otroci. Neki migranti gor pa dol, a sami SDSovci v Kranju oddajajo svoje ta poverbane nepremičnine šiptarjem in vlečejo procente od projektov, en tak je tud kranjski Zoki. A vaške ehoton cerkev.com kure itak rajca, zato pa dobi tok glasov. No, če je v EU, ga vsaj v KR ne srečam, kamorkol prideš un tam, s tisto svojo babetino k zgleda k strašilo za na njivo. Se vid, de je non stop za šporgetam doma prklenjena, de ne sme nikamor, krščanarski ISIS.
Drugi je SD, z nesposobnim Pahorjem, ki v vsem seveda sodeluje z SDS. Isto sranje, samo drugo pakovanje.
Tretji so novonastali non stop liberalci razne Svobode, pa Miri Cerarji, kapital stranke nič drugega. No tile, so za nianso boljši kot pa kaki desni demokrati k so tok demokratični kot Severna Koreja. Ena Levica ma v simbolu zvezdo, pa je stokrat bolj demokratična stranka kot pa SDS, k ma demokratska v imenu.
Dalje, ves tale NSi, SKD, SLS sindikat k se je priklonil Janezu Janši in JJ je tako uničil slovensko tradicionalno desnico. Drugošvicar Peterle še danes surlo drži, ker je mogoče Tonin mal se oddaljil od Janše. Kao, seveda, mal za performans za glupe volilce k nimajo pameti in ne znajo pomislit za 5 minut nazaj. NAtegnil je Janša tud Tonina s tismu kamionim mask in tako dalje. PApak en. Aja, itak so pa sužnji Netanjahuja, tako da AIPAC jih itak financira vse na desni. Vrtovec in un gadn SDSovc sta bila celo povabljena na human safari v okolico Gaze, brez skrbi da ne zastonj. NE vem pa, če se je Vrtovec udeležil kake gay zabave v Tel Avivu, in če se je, a je AIPAC to kej plačal. Za nekoga, ki je dost po svetu in sploh bil v Izraelu in PAlestini parkrat, vidi, kako lažejo na desni! Non stop javkajo kolk smo obdavčeni, a a sami so naredil samo to, da bogati dobijo še več, za navadnega delavca se jim ap jebe. Izračun JAnševe. pokojnine za mojo mat je bil katastrofalen, sedaj je v redu, dvig je bil občuten, tako da ne hvala !
kenguru, 20.11.2024 ob 08:10
Sem se že pred časom odjavila od te telenovele … pač, ni moj žanr.
Ta kratek video za moje pojme zelo lepo ponazarja problem (krizo identitete) na levem političnem spektru: https://www.youtube.com/shorts/BRn1LYfR3CI
P.S. Če je tema že zastavljena s sovraštvom v naslovu, je zelo velika verjetnost, da ne bo produktivna. Razumem pa, da to čustvo izhaja iz občutka nemoči, razočaranja.
Flentn link in eden bolj simpatičnih filmov, res.
Sicer pa – nekako ne maram SDS, na žalost pa se tudi leve ne zavzemajo več za pravice “malega človeka”. Predvsem ne za povprečnega, delavnega malega človeka. Kar pa je več kot 3/4 ljudi. Jo, v bistvu gre na levi res za krizo identitete 🙂
WD40, 20.11.2024 ob 07:27
Glede na to da se gredo politiko največji izmečki, ne delam razlik.
Največji izmečki so politično aktivni ljudje, ki se razglašajo za ponosne naslednike ZK, ki se kitijo z znaki totalitarizma in s tem nastopajo pred mediji, ne upoštevajo načel EU in se kljub temu sprenevedajo kot kandidati na volitvah, ki jih neuka množica izvoli, ministrico iz teh vrst imamo.
Anonimno 8834, 20.11.2024 ob 10:42
Demokracija ni le strankarska aktivnost.
Sovrašvo odpade. Definitivno pa najbolj žejne preko vode vodi sedanja migrantska politika, ki je povzročila največjo stanovanjsko krizo v Slo. Prej smo imeli kovid, sedaj pa migrante, vsi so enaki, ni razlik. S tem da so bili prejšnji jasni, zdajšnji pa so zahrbtni.
NAslednje teme volitev:
let me guess:
Konec ideoloških delitev – kao dejmo se skup vzet za prihodnost hahahaha
Javno zdravstvo – seveda kaj pa tako kot zmeraj, a v ozadju AMCham in podobni dobaviteljsko dohtarski lobiji, ki bi vse samo to ne
Socialna država – kar za mene ni, da delam in si tud ene garsonjere ne morem kupit s svojim delom !
Stanovanjska politika: edino LEvica začela praskat, liberalci Svobode in SDSovci se jim jebe za to, ker delajo ama absolutno za bogate !
Pa mogoče še kaka usput tema, recimo njiva od unga k je tak škandal a Kučan in Janša preprala denarja na miljarde mrš !!!