Katero senčilo, da je res obstojno, obupana
Kupila že ogromno senčil. Za zadnje senčilo sem odštela 30 eur. Po 2 urah, pa sem kot maskara. Iz zgornjih vek mi vse odstopu, se naberejo grudice in se mi preslika zgoraj. Uporabljam sivo temnejšo.
Kupila sem že kremo podlogo base za na veke pa čisto nič ne pomaga. Po 1 uri alu dveh, kot bi vzel vlažilni in zbrisal. 30 eur se mi zdi res velik denarja, ker senčilo ni obstojno.
Kaj uporabljate ve, men žal tud korektor spodaj me pomaga.
No vse samo v senčilu za veke… najprej je to dober primer, za pod senčilo. Matyfier efekt za vroče dni, ko vse “teče”.
SIcer osebno imam trenutno za poletne vroče dni v uporabi: Bobby brown gel senčila za veke,podlaga pa primer Tarte primer….. Ne da se tega pri nas sicer še kupit – prostocarinske po letališčih ali pa Sephora ( najbližja je v Italiji), preko luže USA pa tudi Sephora, Ulta Beauty in oddelki s kozmetiko po njihovih blagovnicah….
Pa kupi si suh puder v prahu. Seveda tisti brez barve za fiksiranje.
Čeprav, sencila in poletje ne grejo skupaj.jaz jih poleti ziher nikoli ne uporabljam ker se mi stopi vse, pa sem vizažistka. Sploh za nabvaden dan res ne maram da imam preveč vsega gor. Če pa že, uporabim svetle sence s kančkom temnih odtenkov za senčenje. Načeloma samo kaksna fajn maskara, malo pudra v prahu za matiranje, max svetla ali z zlatimi odtenki barvica senčila ali pa kar rdečilo za lica, malo podlagice, rdečila in obarvana labella.
Pozimi se pa igramo na polno
Meni brez težav zdrži makeup tudi poleti.
Ker imam oljne veke, brez primerja ne gre. Zaenkrat najboljši, kar sem jih kdaj imela, je Bareminerals. Moraš naročit iz tujine. Potem dam čez njihovo peščeno senčilo v prahu, čez to pa potem skorajda karkoli, ker mi to dvoje fiksira podlago. Drugače pa ja, tudi sama sem zdajala ogromno denarja za kozmetiko, in na koncu ugotovila, da so razni Diorji in Givenchyji ipd. res precenjena roba. Prevečkrat plačaš samo embalažo in blagovno znamko:-(
Haha, odprem temo in se cudim, o kksnih sencilih (za okna) govoris!
Jaz zadnje case opazam, da se mi tudi hitro spacajo. Sprememba od prej je, da bolj redno in vec kolicinsko uporabljam kremo za oci, ki seveda vse zmasti. Mogoce je lahko to tudi del problema pri tebi. Imam pa high end sencila, zadnje case kar Dior.
Primerja se nisem uporabila, ker se mi ne ljubi in se mi je vedno zdelo brezveze dajati toliko produktov na obraz, ampak najbrz bom poskusila.
Vcasih mi je bilo kul sencilo tudi od Artdecoja, tisti ki so v majhnih tubah, ki jih privijes na “svincnik”. Imajo v Mullerju. Tudi sicer imajo manjsa enojna sencila po ugodni ceni.
Jaz bi ti predlagala, da pogledas, ali je problem mastna koza tam in poskusis s primerjem, drugim sencilom, najprej pa testiras s svetlejsimi, kjer ne bos videti kot maskara, ce se ti bo razpacalo. Predvidevam, da zdaj uporabljas sencke v prahu, poglej za kaksno v svincniku – vem, da so ti se bolj mastni, ampak mogoce dobis kaksnega bolj matt/suho varianto. Lahko pa kar poskusis s kaksno ne prrvec mehko barvico, zdaj imajo ogromno barv povsod in bi znala kaj najti, pa se poceni so, praviloma se pa tudi ne bi smele prevec pacati (ceprav ravno imam eno od Alverde, ki je ze skoraj premehka, ampak se super maze).