Katero stran za trgovanje s kriptovalutami priporočate?
Se registriraš na Coinbase, se verificiraš (poslikaš osebno) in lahko nakupiš Bitcoine. Greš na GDAX stran, se prijaviš z istim uporabniškim imenom in geslom kot na Coinbase, poslikaš še en osebni dokument in začneš trejdat s kriptovalutami. Vse skupaj ti pobere 20 min.
Vse ostale strani zavlačujejo s verifikacijo v nedogled. Meni je najboljši GDAX za trejdat.
Se registriraš na Coinbase, se verificiraš (poslikaš osebno) in lahko nakupiš Bitcoine. Greš na GDAX stran, se prijaviš z istim uporabniškim imenom in geslom kot na Coinbase, poslikaš še en osebni dokument in začneš trejdat s kriptovalutami. Vse skupaj ti pobere 20 min.
Vse ostale strani zavlačujejo s verifikacijo v nedogled. Meni je najboljši GDAX za trejdat.
[/quote]
GDAX ima malo valut….
če imaš namen kdaj sdvigniti zaslužke/preostanek … potem Bitstamp … so certificirani in imajo vsaj nekaj pravega denarja v svojem portfelju
https://www.bitstamp.net/
To je res. Samo kaj ti nuca, če Bitstamp nudi trgovanje samo s 5 različnimi kovanci. če hočeš vlagat v več različnih kovancev, predvsem s tistimi kateri so na začetku, pa Bitstamp odpade….
[/quote]
Ravno tako ga potrebuješ, saj za večino altcoin borz potrebuješ BTC, da z njimi kupuješ ostalo. Ne moreš direktno nakazati € ali $, ravno tako ne moreš ven potegniti, direktno na svoj bančni račun.
Lahko trguješ samo z BTC, te pa moraš nekje kupiti.
Kljub temu, da so trenutno zamude, se mi vseeno zdi, da gre v Sloveniji najhitreje preko Bitstampa. Meni je dosedaj še vedno prišlo sepa nakazilo v enem dnevu, oz. dnevu in pol, če je bil oddan popoldne. Ravno tako nakazila nazaj na TRR.
Ker gre preko Gorenjske banke, gre bistveno hitreje, kot npr. kakšen Kraken ali kakšna druga menjalnica s sedežm v ZDA ali drugod.
Ravno tako ga potrebuješ, saj za večino altcoin borz potrebuješ BTC, da z njimi kupuješ ostalo. Ne moreš direktno nakazati € ali $, ravno tako ne moreš ven potegniti, direktno na svoj bančni račun.
Kljub temu, da so trenutno zamude, se mi vseeno zdi, da gre v Sloveniji najhitreje preko Bitstampa. Meni je dosedaj še vedno prišlo sepa nakazilo v enem dnevu, oz. dnevu in pol, če je bil oddan popoldne. Ravno tako nakazila nazaj na TRR.
Ker gre preko Gorenjske banke, gre bistveno hitreje, kot npr. kakšen Kraken ali kakšna druga menjalnica s sedežm v ZDA ali drugod.
[/quote]
Seveda potrebuješ menjalnico in Bitstamp je ena boljših. Hotela sem samo poudariti, da izključno Bitstamp ali pa omejitev na eno ali dve menjalnici / borzi, ne prinese toliko možnosti za vlaganja v različne kovance.
Sicer pa je trenutno stanje obupno kar zadeva verifikacijo računa na Bitstampu…
[/quote]
Kraken ima SEPA in gre zelo hitro, znotraj dva dni.
Če se želite oglaševati, kontaktirajte MON. Žal sem moral izbrisati kontakt.
Izbira prave borze postaja vedno bolj problematična. Kraken ima 50.000 vpisov na dan. Binance 250.000
Throughout the last half of 2017, digital currency exchanges have posted record numbers of user signup. Binance is reporting the addition of 250,000 users per day while Coinbase has reported numerous days of 100,000+ user signups and Kraken boasts of 50,000 new users per day.
https://cointelegraph.com/news/binance-bitfinex-bittrex-temporarily-say-no-to-new-users