Katero sušilo za perilo kupiti
Pozdravljeni
Ker se mi je staro klasično sušilo za perilo zlomilo po 5 letih me zanima katera so najboljša sušila trenutno. Zdajšnji je bil tisti klasični ki ima noge v X, mislim da je takrat stal okrog 7 eur, ali so še katera sušila bolj trpežna recimo leifheit ali se ne splača plačevati 40-50 evrov in vzamem spet nekaj za 7-10 evrov.
PericaMica, 24.05.2022 ob 21:38
Pozdravljeni
Ker se mi je staro klasično sušilo za perilo zlomilo po 5 letih me zanima katera so najboljša sušila trenutno. Zdajšnji je bil tisti klasični ki ima noge v X, mislim da je takrat stal okrog 7 eur, ali so še katera sušila bolj trpežna recimo leifheit ali se ne splača plačevati 40-50 evrov in vzamem spet nekaj za 7-10 evrov.
Priporočam tisto klasično sušilo ki ima 18m vrvi, imajo jih v raznih baubavih, obijih te pride od 8 pa do 15 eur, zato je potrata denarja kupovat sušila po 50 eur ker tudi tisto za 50 eur ne zdrži več kot 5 let, sploh če je v vsakodnevni uporabi.
Odkar imam tega 7. leto, ni šans, da še kdaj kupim kaj drugega:
.https://www.foppapedretti.it/it/stendibiancheria-gulliver
– ker tudi ni potrebe. Kupljen pa v outlet trgovini v Palmanova Outlet za 90 EUR…..- trgovina z gospodinjskimi pripomočki Italian Factory:
.https://www.palmanovavillage.it/it/shop-and-brands/italian-factory-vyw-bvaozrx
slaščičarna, 25.05.2022 ob 14:21
Takega imam že ogromno let. Kupila v trgovini, levo od Gospodarskega središča, mogoče je bila Lesnina, v kleti so imeli te artikle, pa luči. Tam te trgovine ni več. Zelo uporabna stvarca, trdna, veliko perila lahko obesiš, zapelješ sem ter tja, spravljena ne rabi veliko prostora, stabilna.
res je, trdna, vzdržljiva zadeva , velike odeje, kovtre, karkoli, vse zdrži, nič se ne povesi, zvije, strga; vredna vsakega centa investicije, na dolgi rok – ni pa v štartu poceni.
Dillara, 25.05.2022 ob 14:34
Samo še stare mame obešajo perilo. Sušilni stroj je super, v eni uri posušeno in nič uničeno perilo. Meni je smešno, ko vidim gate viseti okoli hiš in po balkonih. Neestetsko, zelo.
daj da te vidim, da kovter 200×200 posušiš v sušilcu v enako kratkem času v pol ure na vročem soncu- drgnil ti bo dve urim pa še na določenih predelih ne bo popolnoma suho.
Sem sodobna gospodinja- in ja svoje tangice tudi gor sušim, nimam gat ko za od banke vogu rit. Meni so trde brisače zakon, posušene na soncu – ne une mehkače iz sušilca. Zato ima stojalo in sedajle fliknem na sonce in je v pol ure suho- pa ravno danes tak fajn vetrček piha. Sem pa v hiši, intimni vfrt, nihče ne gleda “z balkona” mojih cunj, ne gat
Vsak po svoje.
Sem ocitno stara mama, ki se vedno obesa perilo.
Zato pa imam majce iz Kika ze tri leta, durh mars, peri deri, pa se kar nocejo znucat.
Na sploh je moja garderobna omara polna zelo starih stvari, ki kar trajajo. Brisace 25 let. Posteljnina tudi. Belo je blescece belo tudi po 20ih letih!
Ze vsaj 1000x sem bila na tem, da kupim susilca, a vsakic, ko pomislim, da bo zehto susil 3 ure, pa drugo spet, pa tretjo… Jaz zvecer obesim 3 zehte in so zjutraj suhe, zdaj, ko je toplo, obesim dopoldan, dam na balkon, popoldan suho – dve stojali, eni trije ali stirje stroji perila. Res ne vidim racunice s susilcem.