Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero vzmetnico kupiti

Katero vzmetnico kupiti

Imam popolnoma identično težavo. Te spominsko penaste zadeve in razne Dormeo in Hitex pravljice za lahko noč nikakor ne pridejo v poštev.
Torej, res kvalitetna vzmetnica, trša, samo Slovenska postelja in Meblo Jogi? Kateri model točno?
[/quote]
Žepkaste vzmeti ima še Serta (imam, pa ni ravno tako top, kot si želim), Marsen (slovenska znamka, Domžale ali tam nekje), Lagea, mislim da je (bil) nek Bernard (?), pa še proti Kranju so eni.

Zdaj, vsak bo hvalil svoje. Slovenska postelja bo hvalila te svoje sodčkaste vzmeti, ki jih bodo tisti proti Kranju (joj se res ne spomnim imena) prešinfali. Bistveno je, da TI veš, kaj hočeš, in da jih ti poskusiš ter vidiš, kako se na njih počutiš. Kakšno trdoto želiš – če si suha, morda pretrda tudi ni najboljša; kakšen zgornji del – nekatere se zelo vdrejo, nekatere so pretrde ali imajo pretanek zgornji del, ipd.

Poskušati in poskušati. Pa tudi tukaj smo že pisali o vzmetnicah, malo pobrskaj po starih temah.

Jaz je ne bi imela več,če mi jo šenkajo.Plačala,kot žuti a ni vredna polovico svoje cene po  letu dni vrgla ven in zamenjala za drugo.Totalno faljen nakup,ki je še sakramensko drago stal

Odgovor na objavo uporabnika
Morska deklica841, 14.01.2024 ob 22:07

Jaz je ne bi imela več,če mi jo šenkajo.Plačala,kot žuti a ni vredna polovico svoje cene po  letu dni vrgla ven in zamenjala za drugo.Totalno faljen nakup,ki je še sakramensko drago stal

Lahko tukaj kdo razloži, česa točno tale ne bi imela več ??

Moj San v Hali A v pritličju, zelo zadovoljna

Odgovor na objavo uporabnika
Česa ne bi več, 10.03.2024 ob 16:41

Lahko tukaj kdo razloži, česa točno tale ne bi imela več ??

Še sama ne ve. Verjetno ena vzmetnica  x samo ona ne ve, katera.

Swiss – bed 👍

Swisbed kritizirajo, da je nateg

Vpišite v google swissbed forum

Midva sva kupila v Harvey Norman, visoko, drago, primerljivo s slovensko posteljo, stara je 3 leta in je za v karto. Kar narazen leze. Silver line ali nekaj takega. Nikoli več.

New Report

Close