Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kativa Keratin – komplet za brazilsko ravnanje las

Kativa Keratin – komplet za brazilsko ravnanje las

Imam suhe in barvane lase. Frizura mi lepo stoji samo kak dan. Lasje se mi takoj začnejo kodrati in vsak las stoji po svoje.

Zdaj sem pa prišla do informacije – rešitve – brazilsko ravnanje las s keratinom – Kativa.
Imate izkušnje s tem?
Ste zadovoljne?

jaz sem naravno precej kodrasta. keratin sem dala na lase novembra, kak mesec nazaj je spustil in dobivam kodre nazaj, se vedno pa so lasje lepsi in jih je veliko lazje oblikovati. s keratinom sem bila neverjetno zadovoljna (pred postopkom sem bila skepticna). lasje res lepi, negovani, svetleci. oblikovanje las mala malica proti prej. sedaj se odlocam, ali bi ga dala se enkrat ali bi nosila naravne kodre.

sem pa sla v salon in nisem eksperimentirala sama doma. cena je bila cca 150 eur, ampak glede na to, koliko casa je drzalo se mi zdi to poceni.

Jaz sem si tudi naredila brazilsko ravnanje las doma in moram reči, da sem res zadovoljna! 😍 Kupila sem na gotoglow, ob naročilu pa dobiš še pisna in video navodila, tako da je postopek čist enostaven. Rezultat je lepo viden in zaenkrat super drži! 💁‍♀️✨

Če te zanima, tukaj je link: https://gotoglow.si/izdelek/brazilski-keratin-encanto-komplet-3x-100ml/

Upam, da ti kaj pomaga! 😊

New Report

Close