Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATJA

KATJA

Odgovor na objavo uporabnika
vodovod, 02.10.2021 ob 09:54

zakaj lažete, 02.10.2021 ob 09:42

narkomanka, 02.10.2021 ob 09:02

Bila je na igli,močno odvisna od drog, cepivo v takih primerih ni priporočljivo.

To bi sama morala vedeti.

Kako lahko s tako lahkotnostjo blatite ubogo dekle? Ne, ni bila nobena odvisnica na igli, bila je čisto navadno običajno dekle. Kakšna igla??? Upam, da njeni starši tega ne berejo. Kako si lahko nekdo kaj takega izmisli in se mu nič ne zgodi? Tudi za taka blatenja bi morala posredovati policija in izbrskati ID tega, ki to piše, pa naj potem svoje laži še enkrat ponovi pred sodiščem. Takole blatit mrtvo punco je nedopustno!

Rekel je, da mu ni znano, da bi vzela kako zdravilo, kar je raznika, se ti ne zdi?

Meni se je zdel kar prepričan da je cepivo krivo. Ni rekel kolikor mi je znano, ampak je zatrdil da ni vzela ničesar. Menda so pa do takrat imeli že kakšne toksikološke izvide in ni govoril na pamet.

zakaj lažete, 02.10.2021 ob 10:08

vodovod, 02.10.2021 ob 09:56

Si jo ti osebno poznala? Kolikor vidim, nisi.

Poznala jo je moja hči. Nobena narkomanka ni bila, saj ne morem verjeti, na kakšnem bolnem zelniku je lahko zrasla taka obtožba. Punca je poleti delala kot spremljevalka otrok s posebnimi potrebami na Sončku. Bila je izjemno predana punca. Sram vas je lahko vse, ki jo še po smrti blatite. Res me zanima, kako je možno, da nekdo izreče tako laž, potem jo pa polovica ljudi tukaj gor pograbi kot resnico. Zakaj ta potreba? Lahko odgovoriš?

Zato ker sem jo poznal! In ker vem kaj vse je morala v tako kratkem času prestati. Ona je žrtev sistema, ne cepljenja.

Zdajh pa bi bilo prav, da se tema izbriše.

PS

Na sončku ni bila prostovoljka.

Uršula999, 02.10.2021 ob 10:10

Meni se je zdel kar prepričan da je cepivo krivo. Ni rekel kolikor mi je znano, ampak je zatrdil da ni vzela ničesar. Menda so pa do takrat imeli že kakšne toksikološke izvide in ni govoril na pamet.

Seveda so imeli vse izvide, tudi toksikološke, to naredijo že prvi dan. Nepredstavljivo je, kako si lahko ljudje izmišljujejo na nekem anonimnem forumu in se to potem vzame za resnico. Nekdo vrže ven neko laž, narod pa pograbi. V redu, razumem, da obstajajo psihopati, ki uživajo v odzivih ljudi in nalašč lažejo, ampak da potem narod to pograbi kot čisto resnico in nabija dalje v tem smislu mi je nepredstavljivo. Pa kaj smo že tako pobebavljeni?

Tpqny, 02.10.2021 ob 10:10

Brez skrbi, da bi videli, če bi bila hud narkoman na igli in z veseljem bi tudi omenili. Grozljivo kaj si ljudje izmišljujejo.

Zakaj si/če kdo izmisli kakšno takšno stvar? Zato ker vsi rabimo neko varnost, razlago zakaj se nekaj zgodi, ker je težko doumeti da pride do takšnega dogodka kar tako. In tudi meni se dozdeva da bi tisti zdravnik povedal da je do smrti prišlo mogoče tudi zaradi kombinacije tega pa tega.

vodovod, 02.10.2021 ob 10:12

Zato ker sem jo poznal! In ker vem kaj vse je morala v tako kratkem času prestati. Ona je žrtev sistema, ne cepljenja.

Zdajh pa bi bilo prav, da se tema izbriše.

PS

Na sončku ni bila prostovoljka.

Na sončku je bila SPREMLJEVALKA otrok s posebnimi potrebami, spremljevalce tudi plačajo, sicer minimalno, ampak gre za študentsko delo. Dobila je plačilo. Imaš pa prav, ni bila prostovoljka, ker prostovoljcev ne plačajo. Ne vem, kaj naj bi vedel o njej in žrtev kakšnega sistema je bila, ampak ja, itak ne boš povedal, ker pojma nimaš in nabijaš v prazno. Da te ni sram! Zdaj pa upaš, da bodo izbrisali ta tvoja obtoževanja!

Uršula999, 02.10.2021 ob 10:20

Zakaj si/če kdo izmisli kakšno takšno stvar? Zato ker vsi rabimo neko varnost, razlago zakaj se nekaj zgodi, ker je težko doumeti da pride do takšnega dogodka kar tako. In tudi meni se dozdeva da bi tisti zdravnik povedal da je do smrti prišlo mogoče tudi zaradi kombinacije tega pa tega.

Ja, točno to je. Cepljen narod (med njimi sem tudi jaz), ki želi na vsak način verjeti v zgodbo o varnosti cepiva (jaz nisem več med njimi), želi potrdilo, da je bilo pri umrli nekaj narobe, zato jo je cepivo ubilo. Želi potrditev, da ne oni ne njihovi cepljeni otroci (med njimi tudi moji, sicer ne z Janssenom) niso v nevarnosti, da se jim kaj takega zgodi čez par tednov. Ja, razumem to potrebo. Ampak zaradi tega blatiti umrlo osebo, je vseeno bolno.

zakaj lažete, 02.10.2021 ob 10:25

Ja, točno to je. Cepljen narod (med njimi sem tudi jaz), ki želi na vsak način verjeti v zgodbo o varnosti cepiva (jaz nisem več med njimi), želi potrdilo, da je bilo pri umrli nekaj narobe, zato jo je cepivo ubilo. Želi potrditev, da ne oni ne njihovi cepljeni otroci (med njimi tudi moji, sicer ne z Janssenom) niso v nevarnosti, da se jim kaj takega zgodi čez par tednov. Ja, razumem to potrebo. Ampak zaradi tega blatiti umrlo osebo, je vseeno bolno.

Bravo, podpis. Hvala za tvojo iskrenost, poštenost.

Tiste psiho lažnjive vampirje, lažnjive natolcevalce v tej temi bi bilo pa treba kaznovat – po jeziku z visokim plačilom odškodnine. Naj se najde nekdo, ki bo dokazal, da Sonček potrdi, da je  pokojna Katja sodelovala z njimi. In vse tiste, ki so tukaj obtoževali, da je citiram ” bila na igli” ( kar se smatra, da so jo javno obtožili, da je bila uporabnica nedovoljenih substanc), da se jih najde in kaznuje – iztoži do zadnje dlake.

Sram te je lahko, 01.10.2021 ob 10:16

aesgg, 01.10.2021 ob 09:54

Zanimivo, se že pojavljajo informacije, kakšna je v resnici bila Katja in kakšen odnos je z njo imel oče. Smrt niti ni tako zelo presenetljiva, glede na to kaj pišejo ljudje, ki so jo poznal. Antivakserji pa seveda na polno izkoristit nepreverjeno.

In kakšna je v resnici bila Katja? Takšna, da si je zaslužila smrt? Kaj ima veze kakšen odnos sta imela z očetim z njeno smrtjo? Kakšne eni pišete kot da bi ji privoščili smrt. Pa niste normalni.

Mrhovinarji

Res je. Kot da bi dekletu privoscili smrt.

Vsem tistim, ki rpimerjate zrtve korone, v velikem delezu so ravno orto stari, s smrtjo 20letnice, ki je umrla zaradi cepiva: za korono ni nobena 20letnica umrla, kar je veec kot ocitno – tudi po vase, ki se nalasanjate na statistiko korone, ne samo tragedija, ampak pomor oblasti nad mladimi ljudmi v imenu vecine starih…zamislite se, kaj je prav.

Ahmm, 02.10.2021 ob 12:37

Vsem tistim, ki rpimerjate zrtve korone, v velikem delezu so ravno orto stari, s smrtjo 20letnice, ki je umrla zaradi cepiva: za korono ni nobena 20letnica umrla, kar je veec kot ocitno – tudi po vase, ki se nalasanjate na statistiko korone, ne samo tragedija, ampak pomor oblasti nad mladimi ljudmi v imenu vecine starih…zamislite se, kaj je prav.

Tako je -glede na to da so se naredili “Francoze” in pocepili tudi  več kot 200 mladih Slovencev pod 18. let z Janssenom, ki pa SPLOH NI BILO in ŠE VEDNO NI odobreno cepivo s strani EMA evropske regulative za to starostno skupino.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/z-janssenom-cepljenih-85000-ljudi-ki-jih-v-nekaterih-drzavah-ne-bi-908844

Starši teh otrok, a se zavedate, da se to ne bi smelo zgoditi?

yram, 02.10.2021 ob 10:01

Moderator, ce imas vsaj malo srca zapri to temo.

Yram zakaj bi moderatorji zaprli temo, če imajo pa koristi, da malo razplamtijo laži o dekletu, da folk ne bo toliko prestrašen po tem dogodku s cepivom in smrtjo. V bistvu oni želijo, da tu nekdo siri laži. Ker s tem nekomu delajo uslugo.

Gama. d smr. dljiva in trohneča.

Moderatorji takoj izbrišite temo iz spoštovanja do umrle.

pustite otroke naj živijo, 01.10.2021 ob 09:34

vsi smo poskusni zajci, 01.10.2021 ob 09:00

Piše, da je bilo krivo cepivo, vendar da se to zgodi v enem od tisoč primerov. Vendar, zakaj se vsiljuje in sploh nudi to cepivo, če vsak tisoči umre.

Ruska ruleta.

Se bojim, da bomo vsi cepljeni umrli zaradi vbrizane, neraziskane substance.

Matere, uprimo se posiljevalcem in ubijalcem naših otrok.

Prvo še preverite, ali vaše hčere uživajo kontracepcijske tabletke. Tudi od teh tabletk se umira. .. kombinacija obojega, pa je še veliko hujše…

Pozdrav soncu, 02.10.2021 ob 14:16

Yram zakaj bi moderatorji zaprli temo, če imajo pa koristi, da malo razplamtijo laži o dekletu, da folk ne bo toliko prestrašen po tem dogodku s cepivom in smrtjo. V bistvu oni želijo, da tu nekdo siri laži. Ker s tem nekomu delajo uslugo.

Gama. d smr. dljiva in trohneča.

Moderatorji takoj izbrišite temo iz spoštovanja do umrle.

Ja sej, nobenega socutja. Kako ni tega sram ki pise tako o pokojnici, kaksen clovek je to, ce je sploh clovek.?

yram, 02.10.2021 ob 16:26

Ja sej, nobenega socutja. Kako ni tega sram ki pise tako o pokojnici, kaksen clovek je to, ce je sploh clovek.?

Ljude pišejo to nekako tako, kot vi pišete o preminulih za korono.

💯, 02.10.2021 ob 16:40

Ljude pišejo to nekako tako, kot vi pišete o preminulih za korono.

Tudi moja mati je preminula za korono. A bila je stara 86 let, 4 leta nepokretna, preležanina pri preležanini, že 10 let pred tem je govorila, da je naveličana življenja, zadnja leta pa, če je kaj rekla, je bilo to, da hoče umreti. Dobila je korono in res umrla. Ja, smo jokali, ja, smo žalovali, ampak predvsem sem sama pri sebi čutila olajšanje, ko je umrla. To ni bilo nobeno življenje. In takih je bilo 99% umrlih “zaradi” kovida. Preostali so bili sicer mlajši, vendar s pridruženimi boleznimi. Ja, tragedija, ja, ne bi bilo še potrebno, da umrejo, vendar se je v državi naredilo vse in še več, da bi do smrti ne prišlo, celo državo so zaprli.

Umrli po cepljenju nimajo te sreče. Njih niso poskušali obvarovati pred cepivom, še več, potisnili so jih direktno v cepljenje, jim dali ultimat ali cepljenje ali plačevanje testiranj za praktično vse.

Mama mi je umrla kljub temu, da je bilo narejeno vse, da bi preprečili vdor virusa v dom upokojencev. Če bi mi pa umrla hči, ker so odgovorni praktično porinili mojega otroka v to, da se je moral cepiti, če naj bi normalno opravljal svoje študijske obveznosti, bi pa ponorela. Itak da bi tako kot ta oče sklicala vse možne medije, ker prva reakcija na tako smrt je popoln šok, takoj nato bes. Žalovanje pride kasneje.

Tisti, ki primerjate smrt zaradi korone in smrt zaradi cepljenja, ko je oseba zato, da bi živela normalno, prisiljena cepiti se, primerjate jabolka in hruške. Pred korono nas država že dve leti z ukrepi skuša obvarovati, v cepljenje pa nas praktično sili. Popolnoma napačna primerjava.

narobeee, 02.10.2021 ob 17:12

Tudi moja mati je preminula za korono. A bila je stara 86 let, 4 leta nepokretna, preležanina pri preležanini, že 10 let pred tem je govorila, da je naveličana življenja, zadnja leta pa, če je kaj rekla, je bilo to, da hoče umreti. Dobila je korono in res umrla. Ja, smo jokali, ja, smo žalovali, ampak predvsem sem sama pri sebi čutila olajšanje, ko je umrla. To ni bilo nobeno življenje. In takih je bilo 99% umrlih “zaradi” kovida. Preostali so bili sicer mlajši, vendar s pridruženimi boleznimi. Ja, tragedija, ja, ne bi bilo še potrebno, da umrejo, vendar se je v državi naredilo vse in še več, da bi do smrti ne prišlo, celo državo so zaprli.

Umrli po cepljenju nimajo te sreče. Njih niso poskušali obvarovati pred cepivom, še več, potisnili so jih direktno v cepljenje, jim dali ultimat ali cepljenje ali plačevanje testiranj za praktično vse.

Mama mi je umrla kljub temu, da je bilo narejeno vse, da bi preprečili vdor virusa v dom upokojencev. Če bi mi pa umrla hči, ker so odgovorni praktično porinili mojega otroka v to, da se je moral cepiti, če naj bi normalno opravljal svoje študijske obveznosti, bi pa ponorela. Itak da bi tako kot ta oče sklicala vse možne medije, ker prva reakcija na tako smrt je popoln šok, takoj nato bes. Žalovanje pride kasneje.

Tisti, ki primerjate smrt zaradi korone in smrt zaradi cepljenja, ko je oseba zato, da bi živela normalno, prisiljena cepiti se, primerjate jabolka in hruške. Pred korono nas država že dve leti z ukrepi skuša obvarovati, v cepljenje pa nas praktično sili. Popolnoma napačna primerjava.

Koncno razumen zapis, ne samo custven izliv, ki pri vecini prevlada v enačenju izgube. Primerjave mladih zivljenj z odhajajocimi, odzivetimi ljudmi niso na mestu. To ve vsak, če ne na zavestni ravni, na podzavestni gotovo, minljivost je del vsakega pa če si prizna ali pa ne. Ta tabu smrti, ki v druzbi kar noče in noče postati del samoumevnega in pricakovanega, je nerazložljiv. Človeku je vse kaj drugega sprejemljivo, samo to, da smo samo omejen čas obiskovalec tega planeta, ne.

Skrajni cas, da se zacne v druzbi tabu konca zivljenja obravnavati na dnevni bazi – na tak nacin kot sedaj je brezpomenski in – ocitno – za marsikoga le poglabljanje stiske.

Spostovana dama narobeee, sila lepo povedano.

Ta kraljevska propaganda pa siba sto na uro. V samem zacetku so natolcevali s statistiko koliko ljudi umira, potem so natolcevali, da umirajo zaradi necepljenih. Sedaj pa, ko se kaze za njih neugodna slika, pa povsem enako kot z nasprotno mislecimi: vse sile umerili v blatenje njih nasprotynikov in zrtev, ker nobene druge moci vec nimajo.

narobe in tebi podobni… vracate zaupanje v clovecnost.

Pa lep pozdrav

nekdo je napisal, da Krek sporoča, pa tudi Poklukar, da je mrtvih 1 na milijon, kar seveda ni res. V EU je do sedaj URADNO (neuradno pa najmanj 10 krat več) umrlo cca 25.000 ljudi, kar pomeni za EU je umrl 1/17840 kar je zelo veliko, mapak to je samo neuradno. Naša stoka-“STROKA” Poklukar, Krek, Štrukelj, Beovička, Logarca… itd lažejo da se kar kadi in trdijo da umre 1 na milijon Uradno pa je poleg smrti zabeleženo  v EU še 2.250.000 pohabljenih tako ali drugače, koiko od teh pohabljenih bo še umrlo v naslednjih 3 letih- prognoza je zelo slaba. sami si poglejte- vsa cepiva imajo tako smrti, kot pohabljene! Tu je nekaj konkretnih številk o stranskih učinkih cepiva. Po uradnih podatkih je doslej samo v EU več kot 24.528 UMRLIH in neprimerljivo več poškodovanih (več kot 2 milijona 290 tisoč !!!) Koliko jih bo v nekaj mesecih ali letih, lahko ugibamo … stranski učinki so opisani le v 1-10% primerov.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/244281497_10224222009876217_8255220739769348732_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_eui2=AeE4e7Xgw3YNeT4vEScuKhXI6o0L58PnaYzqjQvnw-dpjB1PHbrcyaXs1dS0J_XSK3hpYg3qlX-FnSiGk_ikEOTG&_nc_ohc=SGbLJ3yw2RgAX81hrH_&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=1f6bcf95e3ecbecfaf2c73bb285779bd&oe=615DA13D

Zanimivo kako vedno izpustite tretjo opcijo. Če bi to opcijo omenili, bi se vam padel celoten argument o prisilnem cepljenju. To je P iz PCT, se pravi preboleli.

Kaj čmo, v vojnih razmerah je očitno pač potrebno prirejati resnico tako, da odgovarja vaši strani.

Eni blatijo umrle, vi pozablate stvari.

To je življenje 🤷

HOMER, 02.10.2021 ob 17:28

nekdo je napisal, da Krek sporoča, pa tudi Poklukar, da je mrtvih 1 na milijon, kar seveda ni res. V EU je do sedaj URADNO (neuradno pa najmanj 10 krat več) umrlo cca 25.000 ljudi, kar pomeni za EU je umrl 1/17840 kar je zelo veliko, mapak to je samo neuradno. Naša stoka-“STROKA” Poklukar, Krek, Štrukelj, Beovička, Logarca… itd lažejo da se kar kadi in trdijo da umre 1 na milijon Uradno pa je poleg smrti zabeleženo  v EU še 2.250.000 pohabljenih tako ali drugače, koiko od teh pohabljenih bo še umrlo v naslednjih 3 letih- prognoza je zelo slaba. sami si poglejte- vsa cepiva imajo tako smrti, kot pohabljene! Tu je nekaj konkretnih številk o stranskih učinkih cepiva. Po uradnih podatkih je doslej samo v EU več kot 24.528 UMRLIH in neprimerljivo več poškodovanih (več kot 2 milijona 290 tisoč !!!) Koliko jih bo v nekaj mesecih ali letih, lahko ugibamo … stranski učinki so opisani le v 1-10% primerov.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/244281497_10224222009876217_8255220739769348732_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_eui2=AeE4e7Xgw3YNeT4vEScuKhXI6o0L58PnaYzqjQvnw-dpjB1PHbrcyaXs1dS0J_XSK3hpYg3qlX-FnSiGk_ikEOTG&_nc_ohc=SGbLJ3yw2RgAX81hrH_&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=1f6bcf95e3ecbecfaf2c73bb285779bd&oe=615DA13D

in še tole za vse ki še vedno verjamete da vam vlada ne laže in da je vse res:.V eni tožbi je morala španska država sodišču predložiti dokaze o izolaciji S a r s C o V 2- v i r u s, ki so zdaj priznali, da takšnih dokazov nimajo in jih ne morejo pridobiti. Za nas ni nič novega, vendar moramo vztrajati pri ponavljanju. Logično vprašanje: Če država nima izolatov, kako lahko potem uvede preizkus, ki sploh ne ve, kaj išče in kaj zaznava? Kako lahko potem država na podlagi tako neustreznega testa odpravi svoboščine državljanov?

In če en slovenski ravnatelj vpraša vlado, kje je dokaz o obstoju- izolaciji tega virusa, dobi v enem dnevu 6 različnih inšpekcij in zahtevo da se opraviči in vse TV hiše pridejo to posneti in povedo, poglejte kaj se vam bo zgodilo, če boste spraševali, ker kar reče JANŠA je čista resnica! Kmalu bodo volitve, upam, da takrat pomislite na vse te laži vlade in j e b a n j a v glavo vseh državljanov, upam da ne bsote podprli tega fašista!

HOMER, 02.10.2021 ob 17:36

in še tole za vse ki še vedno verjamete da vam vlada ne laže in da je vse res:.V eni tožbi je morala španska država sodišču predložiti dokaze o izolaciji S a r s C o V 2- v i r u s, ki so zdaj priznali, da takšnih dokazov nimajo in jih ne morejo pridobiti. Za nas ni nič novega, vendar moramo vztrajati pri ponavljanju. Logično vprašanje: Če država nima izolatov, kako lahko potem uvede preizkus, ki sploh ne ve, kaj išče in kaj zaznava? Kako lahko potem država na podlagi tako neustreznega testa odpravi svoboščine državljanov?

In če en slovenski ravnatelj vpraša vlado, kje je dokaz o obstoju- izolaciji tega virusa, dobi v enem dnevu 6 različnih inšpekcij in zahtevo da se opraviči in vse TV hiše pridejo to posneti in povedo, poglejte kaj se vam bo zgodilo, če boste spraševali, ker kar reče JANŠA je čista resnica! Kmalu bodo volitve, upam, da takrat pomislite na vse te laži vlade in j e b a n j a v glavo vseh državljanov, upam da ne bsote podprli tega fašista!

Dobro napisano.

Ampak, pozor:

Izolacijo virusa  že ima samo farmacevtsko podjetje Merck trenutno.  Ker so razvili zdravilo, ki bo konec novembra 2021 cen iz testnih faz; to zdravilo di uničuje DNK virusa, se implementira v njegovo strukturo – torej so ga kar lepo izolirali, da so njegovo dinamiko pogruntali in kako morajo zdravilo pripravit, da bo onemogočilo delovanje virusa. In jim je to že očitno uspelo.

Dej sralo trolasto nehi srat. Jaz se iz nobenega, ki ga je neka  bolezn prizadela ne norcujem. To kar se dogaja pri nas je cista norost, pa ne samo pri nas. Ljudje, ki trdijo da  jih skrbi za zdravje naroda, delajo vse kar je v njihovi moci, da je zdravnik vse manj dostopen narodu, razen ce ne odpre denarnice.

Za sralca pod nikom 100

farmacevtska firma ga je očitno že izolirala, 02.10.2021 ob 18:17

Dobro napisano.

Ampak, pozor:

Izolacijo virusa  že ima samo farmacevtsko podjetje Merck trenutno.  Ker so razvili zdravilo, ki bo konec novembra 2021 cen iz testnih faz; to zdravilo di uničuje DNK virusa, se implementira v njegovo strukturo – torej so ga kar lepo izolirali, da so njegovo dinamiko pogruntali in kako morajo zdravilo pripravit, da bo onemogočilo delovanje virusa. In jim je to že očitno uspelo.

ne- nobenega dokaza o virusu SARS-COV-2 na tem planetu še ni. lahko da je na Marsu!

to je popolna in čista resnica!

Niso vsi primeri takšni kot jih opisujete, operirate s številkami, tisti 1% (po vaše) je pa kaj, kolateralna škoda? Poznala sem gospo, 60 let, sicer zdrava, ne pa ravno v cvetu mladosti, ki je skrbela za svojega prizadetega sina. Dobila  covid in umrla. Ne vem kaj je zdaj s sinom, sorojenec ima svojo družino, mogoče so ga dali v dom. Leto njenega življenja je pomenilo leto lepega življenja tudi zanj. Tudi onadva imata ime in nista zgolj številka.

New Report

Close