Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATJA

KATJA

Ce zeli kdo pomagat, mi je druzinska prijateljica dovolila tole objavit…

Z žalostjo in bolečino v srcu vam sporočamo, da bomo našo Katjo Jagodic na zadnjo pot  pospremili v torek 5.10.2021 ob 13.uri  na Ljubljanskih žalah. Od 9. ure dalje bo ležala v mrliški vežici številka 4.

V skrbi do našega planeta Zemlje svojci sveče hvaležno odklanjamo.

Lahko pa nam priskočite na pomoč za borbo in ozaveščanje. Naj se prihodnost lesketa samo v brezpogojni ljubezni in svetlobi.

Vsi mi smo Katja

TRR: SI56 1010 0005 8682 570

Vsi njeni

Odgovor na objavo uporabnika
moj otrok, 02.10.2021 ob 09:05

Strah me je, ker moj sin-študent arheologije 23 let star je cepljen z istim cepivom pred cca 10 dnevi.

Moj 21 letni sin pa junija. Prav tako prijatelj, 18 in 22, 24 let stari. Do seda vse ok. Ni prav, da se cepivo ne prilagaja starosti, se strinjam.

Eni tako drugi drugače, 02.10.2021 ob 19:44

narobeee, 02.10.2021 ob 17:12

💯, 02.10.2021 ob 16:40

yram, 02.10.2021 ob 16:26

Pozdrav soncu, 02.10.2021 ob 14:16

yram, 02.10.2021 ob 10:01

Moderator, ce imas vsaj malo srca zapri to temo.

Yram zakaj bi moderatorji zaprli temo, če imajo pa koristi, da malo razplamtijo laži o dekletu, da folk ne bo toliko prestrašen po tem dogodku s cepivom in smrtjo. V bistvu oni želijo, da tu nekdo siri laži. Ker s tem nekomu delajo uslugo.

Gama. d smr. dljiva in trohneča.

Moderatorji takoj izbrišite temo iz spoštovanja do umrle.

Ja sej, nobenega socutja. Kako ni tega sram ki pise tako o pokojnici, kaksen clovek je to, ce je sploh clovek.?

Ljude pišejo to nekako tako, kot vi pišete o preminulih za korono.

Tudi moja mati je preminula za korono. A bila je stara 86 let, 4 leta nepokretna, preležanina pri preležanini, že 10 let pred tem je govorila, da je naveličana življenja, zadnja leta pa, če je kaj rekla, je bilo to, da hoče umreti. Dobila je korono in res umrla. Ja, smo jokali, ja, smo žalovali, ampak predvsem sem sama pri sebi čutila olajšanje, ko je umrla. To ni bilo nobeno življenje. In takih je bilo 99% umrlih “zaradi” kovida. Preostali so bili sicer mlajši, vendar s pridruženimi boleznimi. Ja, tragedija, ja, ne bi bilo še potrebno, da umrejo, vendar se je v državi naredilo vse in še več, da bi do smrti ne prišlo, celo državo so zaprli.

Umrli po cepljenju nimajo te sreče. Njih niso poskušali obvarovati pred cepivom, še več, potisnili so jih direktno v cepljenje, jim dali ultimat ali cepljenje ali plačevanje testiranj za praktično vse.

Mama mi je umrla kljub temu, da je bilo narejeno vse, da bi preprečili vdor virusa v dom upokojencev. Če bi mi pa umrla hči, ker so odgovorni praktično porinili mojega otroka v to, da se je moral cepiti, če naj bi normalno opravljal svoje študijske obveznosti, bi pa ponorela. Itak da bi tako kot ta oče sklicala vse možne medije, ker prva reakcija na tako smrt je popoln šok, takoj nato bes. Žalovanje pride kasneje.

Tisti, ki primerjate smrt zaradi korone in smrt zaradi cepljenja, ko je oseba zato, da bi živela normalno, prisiljena cepiti se, primerjate jabolka in hruške. Pred korono nas država že dve leti z ukrepi skuša obvarovati, v cepljenje pa nas praktično sili. Popolnoma napačna primerjava.

Niso vsi primeri takšni kot jih opisujete, operirate s številkami, tisti 1% (po vaše) je pa kaj, kolateralna škoda? Poznala sem gospo, 60 let, sicer zdrava, ne pa ravno v cvetu mladosti, ki je skrbela za svojega prizadetega sina. Dobila  covid in umrla. Ne vem kaj je zdaj s sinom, sorojenec ima svojo družino, mogoče so ga dali v dom. Leto njenega življenja je pomenilo leto lepega življenja tudi zanj. Tudi onadva imata ime in nista zgolj številka.

Kot rečeno, vlada je naredila VSE, da se virus ne bi širil, celo državo je zaprla. Če se je kljub temu širil, ne moreš kriviti države, je tako? Se je pač zgodilo pri tej gospe, kot se zgodi še marsikatera bolezen, na katero nimamo neposrednega vpliva. Cepivo pa država FORSIRA, omejuje dostop do določenih, za študente pomembnih zadev, od katerih je odvisen študij in praktično prisiljuje mlade ljudi k cepljenju. To tvojo gospo nihče ni forsiral, da se mora okužiti ali pa plačevati teste. Nihče je ni naganjal od doma ven, da se čimprej okuži. Ravno obratno, vse so naredili, da se ja ne bi okužila. Da se kljub temu je, ni krivda ne države ne zdravnikov. Da pa se je ta punca cepila, je pa še kako krivda vlade, ker je uvedla ukrepe, kjer mora študent plačevati test vsake dva dni, če hoče normalno študirati, in je še kako stvar zdravnikov, ki ne govorijo o množici stranskih učinkov cepiva in jih pometajo pod preprogo. Nehajte že povezovati tega dvojega, ker ni niti približne primerjave.

Pow220, 02.10.2021 ob 21:04

Ce zeli kdo pomagat, mi je druzinska prijateljica dovolila tole objavit…

Z žalostjo in bolečino v srcu vam sporočamo, da bomo našo Katjo Jagodic na zadnjo pot  pospremili v torek 5.10.2021 ob 13.uri  na Ljubljanskih žalah. Od 9. ure dalje bo ležala v mrliški vežici številka 4.

V skrbi do našega planeta Zemlje svojci sveče hvaležno odklanjamo.

Lahko pa nam priskočite na pomoč za borbo in ozaveščanje. Naj se prihodnost lesketa samo v brezpogojni ljubezni in svetlobi.

Vsi mi smo Katja

TRR: SI56 1010 0005 8682 570

Vsi njeni

A to je sedaj normalni postopek? Da daš zraven še TRR?

Mislim, da je dovolj jasno navedeno, cemu je dodan se TRR.

Sevedadaja, 02.10.2021 ob 21:24

Moj 21 letni sin pa junija. Prav tako prijatelj, 18 in 22, 24 let stari. Do seda vse ok. Ni prav, da se cepivo ne prilagaja starosti, se strinjam.

Moj sin je bil cepljen s Pfizerjem, pa je 5 dni po cepljenju dobil hud izbruh herpesa simplexa v ustni votlini. Celotno žrelo, jezik, dlesni so bile rdeče in otečene… vse je bilo polno ran, ni jedel 14 dni, vročina 40, pil po slamici, ravno toliko da ni dehidriral. Zdravnik ni ničesar vpisal, nič javil naprej na NIJZ, čeprav je sin vse povedal. Dal mu je antibiotik. Za virusni napad!!! Drugo cepljenje še čaka, saj si je po treh tednih komaj opomogel. Drugače zdrav, nikoli bolan, en prehlad na leto,  star 23 let, študent.

Teh stranskih učinkov je ogromno (sinov sošolec- pareza obraza; moja sodelavka- mravljinjčenje rok, izguba občutka v rokah in hudi glavoboli 6 dni po cepljenju….), ampak o njih so tiho, jih ne omenjajo. Samo če kdo umre, pa starši pokličejo medije, se kaj razve. Zdravniki jih ne javljajo naprej, očitno so dobili taka navodila ali pa so nesposobni in poznajo samo nenevarne stranske učinke, ki pridejo takoj po cepljenju in izzvenijo  v par dneh. Vse ostalo jim je neznano, ne gledajo tuje literature, hujši stranski učinki jih ne zanimajo, očitno. Če se zgodi en teden po cepljenju je zanje očitno drug razlog, tisočev istih primerov, ki se zgodijo po cepljenju v svetu očitno ne povezujejo z našimi primeri. Zdravstvo je skorumpirano do konca, nesposobno ali pa si ne upa pisnit o tem, kaj se dogaja.

naša izkušnja, 02.10.2021 ob 22:03

Moj sin je bil cepljen s Pfizerjem, pa je 5 dni po cepljenju dobil hud izbruh herpesa simplexa v ustni votlini. Celotno žrelo, jezik, dlesni so bile rdeče in otečene… vse je bilo polno ran, ni jedel 14 dni, vročina 40, pil po slamici, ravno toliko da ni dehidriral. Zdravnik ni ničesar vpisal, nič javil naprej na NIJZ, čeprav je sin vse povedal. Dal mu je antibiotik. Za virusni napad!!! Drugo cepljenje še čaka, saj si je po treh tednih komaj opomogel. Drugače zdrav, nikoli bolan, en prehlad na leto,  star 23 let, študent.

Teh stranskih učinkov je ogromno (sinov sošolec- pareza obraza; moja sodelavka- mravljinjčenje rok, izguba občutka v rokah in hudi glavoboli 6 dni po cepljenju….), ampak o njih so tiho, jih ne omenjajo. Samo če kdo umre, pa starši pokličejo medije, se kaj razve. Zdravniki jih ne javljajo naprej, očitno so dobili taka navodila ali pa so nesposobni in poznajo samo nenevarne stranske učinke, ki pridejo takoj po cepljenju in izzvenijo  v par dneh. Vse ostalo jim je neznano, ne gledajo tuje literature, hujši stranski učinki jih ne zanimajo, očitno. Če se zgodi en teden po cepljenju je zanje očitno drug razlog, tisočev istih primerov, ki se zgodijo po cepljenju v svetu očitno ne povezujejo z našimi primeri. Zdravstvo je skorumpirano do konca, nesposobno ali pa si ne upa pisnit o tem, kaj se dogaja.

korona dodatki, da glede tega zaprejo usta in ne pišejo v kartone ( kot si tudi že napisala), brez skrbi.

žal mi je da je umrla, ampak ni umrla zaradi covida, ker tega niso dokazali, kaj ti veš kakšne dejansko bolezni je imela, ti lahko napišeš, da se ti je zdelo da je bila sicer zdrava…a ti si njej povedala za vse tvoje težave, ali vsaki gospe poveš vse o sebi??? Ne biti naivna, vsako bolezen je treba dokazati, covid to ni!

HOMER, 03.10.2021 ob 08:34

žal mi je da je umrla, ampak ni umrla zaradi covida, ker tega niso dokazali, kaj ti veš kakšne dejansko bolezni je imela, ti lahko napišeš, da se ti je zdelo da je bila sicer zdrava…a ti si njej povedala za vse tvoje težave, ali vsaki gospe poveš vse o sebi??? Ne biti naivna, vsako bolezen je treba dokazati, covid to ni!

Nič se meni ni zdelo, bila je zdrava. Do covida.

Ali je dekle za seboj pustilo sirote, kredite ali čemu je namenjeno zbiranje denarja?

Ne samo oče, tudi mama je zgleda posebna.

Ubogo dekle, počivaj v miru.

Takojčica, 03.10.2021 ob 09:48

Ali je dekle za seboj pustilo sirote, kredite ali čemu je namenjeno zbiranje denarja?

Ne samo oče, tudi mama je zgleda posebna.

Ubogo dekle, počivaj v miru.

Kako “posebna” si pa ti? Poznaš njuna starša, da ju lahko označiš na javnem forumu za “posebna”? Si iz psihiatrično spihološke strokje, da bi to sploh smela komentirati, kako je nekdo poseben? Ju osebno sicer poznaš?

Ne, Katja ni umrla zaradi “kovida” – umrla je zaradi strdkov in sočasno tudi prepuščanja kapilar ( posledično notranjih krvavitev) po prejetju cepiva  proti covidu v svoje telo.  Cepila se je zdrava – ker ne cepijo s covid cepivi bolnih, pogoj je, da si zdrav………  Bi mogoche she kaj?

Na eni strani ljudje izkoriščajo njeno smrt za dokazilo kako razmišljajo, na eni strani starši denar zbirajo (za kaj točno?)…..kaj ko bi pustili ubogo punco na miru? Preveč za zahtevat? Se je treba okoristit z njeno smrtjo? Mrhovinarji.

za postavljanje diagnoz o posebnosti moraš biti za to izšolan, 03.10.2021 ob 13:14

Kako “posebna” si pa ti? Poznaš njuna starša, da ju lahko označiš na javnem forumu za “posebna”? Si iz psihiatrično spihološke strokje, da bi to sploh smela komentirati, kako je nekdo poseben? Ju osebno sicer poznaš?

Ne, Katja ni umrla zaradi “kovida” – umrla je zaradi strdkov in sočasno tudi prepuščanja kapilar ( posledično notranjih krvavitev) po prejetju cepiva  proti covidu v svoje telo.  Cepila se je zdrava – ker ne cepijo s covid cepivi bolnih, pogoj je, da si zdrav………  Bi mogoche she kaj?

In čemu zbiranje denarja? A mi zna kdo povedat? Kakšno “borbo” in “ozveščanje” bi se šla ona dva to? A to se rabi denar, da bodo ničhudega hotečim zdravnikom grozil z vojaškim sodiščem? Pa a vi ljudje sploh veste kaj je vojaško sodišče? Potem pa še omenjajo “brezpogojno ljubezen in svetlobo”.

Koji kurac je to?

WTF?, 03.10.2021 ob 13:40

In čemu zbiranje denarja? A mi zna kdo povedat? Kakšno “borbo” in “ozveščanje” bi se šla ona dva to? A to se rabi denar, da bodo ničhudega hotečim zdravnikom grozil z vojaškim sodiščem? Pa a vi ljudje sploh veste kaj je vojaško sodišče? Potem pa še omenjajo “brezpogojno ljubezen in svetlobo”.

Koji kurac je to?

Verjetno zbirajo denar, da maščujejo umor hčere. Upam, da vsi  pristojni zgnijejo v zaporu, in da tožita direktno odgovorne osebe.

Jaz ne pišem oz zbiranju denarja- so WTF tebi? Citiraj in kemtiraj  tistega, ki komentira zbiranje denarja na TRR.

Morda zbirajo denar za kakšno dobro odvetniško družbo…. A na to ne zmoreš pomislit?

za postavljanje diagnoz o posebnosti moraš biti za to izšolan, 03.10.2021 ob 16:16

Jaz ne pišem oz zbiranju denarja- so WTF tebi? Citiraj in kemtiraj  tistega, ki komentira zbiranje denarja na TRR.

Morda zbirajo denar za kakšno dobro odvetniško družbo…. A na to ne zmoreš pomislit?

za WTF

Neznanci na pogrebu? TRR za? Ampak bodo res cel spektakel naredili iz zadnjega slovesa te reve. Ne morem verjet da bi si kdo želel spektakla na pogrebu svojega otroka. Res ne. Nedojemljivo.

Počasi boste morali dojeti, da se jim sladko jebe za vaše zdravje. Tisti, ki hoče mene zdraviti mora biti neskončno bolj kvaliteten od mene.

Kdaj pa bo javno objavljeno kolikokrat je bila cepljena v resnici? Za katere kolegice tocno?

Brez besed, 01.10.2021 ob 10:17

med878, 01.10.2021 ob 10:12

Fbbjjj, 01.10.2021 ob 10:06

Novinarka Eugenija Carl na FB pise, da njen oce dekleta dolgo sploh videl ni.

Pa če bi se ob njenem rojstvu obrnil in šel, ne bi bilo pomembno. Kot tudi ni pomembna kakšna je mati, sestra, kakšna oseba je bila Katja. Nič od tega ne spremeni dejstva, da je umrla zaradi cepiva. Vseeno, če je bila svetnica ali hudiček, do njene smrti zaadi cepiva ne bi smelo priti. Cepivo ni primerno za njeno starost, kar so tisti, ki so jo cepili, vedeli. Pa so jo kljub temu. To je enako kot če nekomu z alergijo na arašide postrežeš prav te. Umor.

Točno tako. Umorili so jo.

ja zal. Tako je.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-56812906

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Od posljedica covida umro 11-godišnji dječak

https://net.hr/danas/svijet/ucenik-16-umro-od-covida-dok-je-bio-u-kucnoj-izolaciji-njegovi-roditelji-nisu-nikada-prijavili-da-ima-neku-bolest-9009101c-318e-11ec-82c2-e68b1a67c744

“Otišao je Deki u neki BOLJI ŽIVOT” Dječak (16) i njegova sestra zbog korone za mjesec dana ostali skoro bez cijele porodice

https://www.dnevnik.si/1042994469

Tega je ogromno…. ampak vi antivaxerji vidite samo tisto kar hočete videti, ne?

Glede Katje. Ja, ne bi smela poleg kontracepcije se še cepiti! To bi morali povedati, res je, toda takih smrti je bilo zelo veliko še pred cepljenjem, samo v javnost niso prišle:

https://old.delo.si/novice/kronika/se-ena-smrt-zaradi-kontracepcijskih-tablet-yasmin.html

https://vizita.si/ginekologija/resnicna-zgodba-zaradi-kontracepcijskih-tablet-sem-skoraj-umrla.html

Tole je zgodba marsikatere punce:

Prvih nekaj dni po jemanju tabletk je izkusila značilne stranske učinke, kot so glavoboli ter bruhanje, je povedala Laylina teta Jenna Braithwaite. V zelo kratkem času se je Laylino stanje nato močno poslabšalo, poroča portal oe24. Tožila je o neznosnih bolečinah in se na koncu v kopalnici zgrudila.

CT glave je razkril, da ima 16-letnica v možganih smrtonosni strdek. Zdravniki so opozorili, da Layla najverjetneje ne bo preživela operacije. Grozljiva napoved se je žal uresničila.

Ne nakladaj in ne opravičuj enega zla z drugim zlom! Če  je nekaj otrok umrlo zaradi prehitre rabe respiratorja v zdravnikovi paniki pred neznanim smrtno nevarnim virusom, v zvezi s čimer se je vsa denar vohajoča zdravniška stoka to zlagala, da so vsi ti umrli zaradi covida, zdaj ne pomeni,  da jih ni velikansko število umrlo tudi  zaradi cepiva!!!

Pa kaj nakladaš?? Kaj lažeš??? Da je veliko punc ali marsikatera punca umrla zaradi jemanja kontracepcije? A se ti je popolnoma zmesalo?? Marsikatera punca da.je umrlaod tabletk,  praviš?

Nikoli slišala! Pa sem iz zdravstvene nege.

Cepivo je tisto  ki jo je ubilo. Če Katja ne bi dobila cepiva, ne bi hkrati zbolela za strdki in hkrati za krvavenjem, česar sploh ni bilo možno ozdraviti! Ker lahko dajo le sredstva proti krvavenju, s čimer zgostijonstrdke ali pa sredstva proti krvavenju, s čimer pospešijo krvavenje!! Smrt je bila po prejemu cepiva neizbežna!

Po celi EVROPi je bilo prepovedano cepivo Astra Zeneca za ženske mlajše od 45 let zaradi povzročanja infarktom, strdkov! Pri nas la ga je naša stoka hotela v celoti prodati.

Mogoče res, 26.02.2024 ob 07:05

Pa kaj nakladaš?? Kaj lažeš??? Da je veliko punc ali marsikatera punca umrla zaradi jemanja kontracepcije? A se ti je popolnoma zmesalo?? Marsikatera punca da.je umrlaod tabletk,  praviš?

Nikoli slišala! Pa sem iz zdravstvene nege.

Cepivo je tisto  ki jo je ubilo. Če Katja ne bi dobila cepiva, ne bi hkrati zbolela za strdki in hkrati za krvavenjem, česar sploh ni bilo možno ozdraviti! Ker lahko dajo le sredstva proti krvavenju, s čimer zgostijonstrdke ali pa sredstva proti krvavenju, s čimer pospešijo krvavenje!! Smrt je bila po prejemu cepiva neizbežna!

Po celi EVROPi je bilo prepovedano cepivo Astra Zeneca za ženske mlajše od 45 let zaradi povzročanja infarktom, strdkov! Pri nas la ga je naša stoka hotela v celoti prodati.

Očitno polpismena in neuka?

Nekaterih od zgoraj navedenih otrok niso dali na respirator, eden je umrl doma, drugi v bolnici brez respiratorja, ne bluzite, kako je respirator kriv za smrti. Na respirator so dajali ljudi, KI NISO MOGLI VEČ DIHAT IN BI SE V POL URE ZADUŠILI!!

Ogromno več smrti je bilo zaradi kovida kot zaradi cepiva, samo par minut guglanja, pa imaš celo hordo smrti. Ampak to vas antivax budale ne zanima. Tisto je bila izmišljotina, ne? Samo to je res, da se od cepiva umira. Ne, pa ni!! Mladi ljudje in otroci so umirali v prvem valu ZARADI KOVIDA! Prej zdravi ljudje.

Da pa nisi slišala za smrti zaradi tabletk in si iz zdravstvene stroke, je pa katastrofa, kaj vse dela v zdravstvu.

Tukaj imaš, trapa, članke o smrtih zaradi kontracepcijskih tablet, dolgo pred pojavom kovida. Da povzročajo strdke in tromboze je je jasno vsakemu, ki ima 5 kolesc v glavi in je vsaj povprečno razgledan. Seveda pa ni bila nobena od teh smrti tako razvpita in razbobnana okoli od vas anticepilcev, zato pa “NIKOLI NISI SLIŠALA ZA KAJ TAKEGA”.

Izobrazi se raje:

https://www.rtvslo.si/slovenija/smrti-zaradi-tabletk-so-redke/92905

Zaradi smrtnih žrtev umikajo kontracepcijsko tabletko Diane 35

https://www.zurnal24.si/svet/nova-morebitna-zrtev-tabletk-33035

To je popolna resnica, moja cimra v Ljubljani pred 34 leti ko sva študirali. Umrla nenadoma, doma med vikendom, samo padla je na tla in umrla. Kasneje so v bolnici pri obdukciji ugotovili strdek v možganih, jemala mislim da Diano takrat, da se je tako reklo tem tabletam. Smrti niso nikoli povezali s tabletkami, to so začeli šele okoli 2007 o tem govorit ali še kasneje. Potem so tudi znali povezat te smrti s tabletkami, ki povzročajo trombozo v sicer malem procentu žensk. Ampak o tem se ni nikoli na veliko in glasno razpravljalo. Bogve koliko punc je umrlo zaradi teh tabletk, pa nikoli niso tablete tako demonizirali kot se zdaj demonizira cepljenje, ki pa ni niti zdaleč tako nevarno kot je jemanje tablet.

New Report

Close