KATJA
odločitev je tvoja, 01.10.2021 ob 13:02
A te na cepljenju vprašajo, če si alkoholik, če si kadilec, če si drogeraš… nič, čisto nič. Kar pritisnejo ti cepivo, če se sam tako odločiš.
Če si močan odvisneš, te prej doleti.
Jaz sem bila ze na stolu na eni izmed tock za cepljenje (zraven urgence)..smo morali izpolniti vprasalnik pred cepljenjem. No, zdr.tehnik, ki naj bi me cepil, je cepljenje odklonil in mi rekel, da me ne bo cepil, ker sem imela enkrat afilakticni sok. Podal mi je se info, da bom morala biti cepljena pod zdravnisko kontrolo, kar bi pomenilo, da bi bila po cepljenju na infekcijski se eno do dve uri pod nadzorom. V bistvu se potem za cepljenje nisem odlocila.
ni krivo cepljenje, 30.09.2021 ob 17:59
Najnovejše raziskave naj bi pokazale, da ni bilo krivo cepljenje.
Ne, ne, veš da ne.
Je pa zanimivo, da okoli 4000 Slovencev, družinskih članov umrlih cepljenih, ali še živih, pa so po cepljenju postali rastline, toži državo.
In v Italiji, star podatek, toži državo preko 30.000 družin.
Bodo pač natisnili evre za odškodnine. Papir in barva nista ne vem koliko draga…
star dec, 21.03.2024 ob 18:00
Ne, ne, veš da ne.
Je pa zanimivo, da okoli 4000 Slovencev, družinskih članov umrlih cepljenih, ali še živih, pa so po cepljenju postali rastline, toži državo.
In v Italiji, star podatek, toži državo preko 30.000 družin.
Bodo pač natisnili evre za odškodnine. Papir in barva nista ne vem koliko draga…
Zakaj tožiti državo ?
Zakaj bi morali mi, oziroma vsi, ki smo bili proti covid zločinu, zdaj plačevati neke odškodnine ?
Naj tožijo zagovornike strupenih zvarkov in covid morilce. Še na tem forumu je par covid idiotov, covid morilcev in naj oni plačujejo odškodnine.