Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katja Jevšek

Katja Jevšek

Daj naj že skenslajo to Jevškovo iz pop tv. Na sebi ima 3 kg pudra, v resnici pa vprašanje, kakšna spaka je! Najbolj pa me jezijo njene prisilno zaigrane pocukrane izjave! Bruh!!

kdo sploh še gleda 24 kur. najbolj butast tv program ki poneumlja, laže, propagira na vse možne načine. si misliš da boš gledal novice, pa v bistvu gledaš pridiganje – po ameriško.

Koliko pa je sploh stara? Meni se ne zdi več tako mlada …

Upaš pokazati svoj obraz???

A si ljubosumna, ker je lepša od tebe?

Dobra milfa, dam vedno na mute. 😉

Pa prestavi program in se ne obremenjuj.

Kot da se moraš učiti od koga, se lahko iz sebe? Ali prisiljene izvjave vsaj obnoviš? Če se ne želiš učiti in grem sedaj na roko nekom, ki ga pljuvajo? In je hrati butast in sramota za cel portal medijev hrati? No, kaj bo sedaj?

Kakšna bo tvoja napoved? Predno izbruhneš kar tako.

Prav luštna dečva je. Pa ti pokaži svojo faco!!!

Meni se zdi čist ok.

Katja je stara 37 let. Že v osnovni šoli se je nosila po Velenju, kot, da jo ima edina. Njena mama je v Velenju precej znana zobozdravnica, Zadnjič sem jo srečala v trgovini in sem se jo kar malo ustrašila. Namazana je vedno, kot ena k…a. Za žensko njenih let absolutno preveč. In, kot pravijo “jabolko ne pade daleč od drevesa”

Kot da jo ima edina?? Koga ali kaj????
Mislim….ti si tako primitivna in prostaška, da mi je povsem jasno, koliko teže ima tvoj post!

ta še sploh rodila ni, zato ne more bit MILF-a , butec!!!

najbolj seksi ženska na vseh slo tv programih, ima bajno telo!

Vizuelno se mi zdi okej, govori pa res tako, kot bi bila malo prizadeta. Kot skupini vrtičkarjev, ne gledalcem pred TV ekrani. In una Tara ni nič boljša. Obe sta neposlušljivi.

Prestavi program!
Sicer pa je pred nekaj leti bila na silikoniziranju prsi. Prej je zgledala kot pl.h.

Meni je čist ok, simpatična ženska, že od začetka. Če se maže, šminka, je to njena stvar.

A ima res napumpane joudlne????

pojma nimaš, kaj je MILFA – ona to še ni – ker še ni rodila in nima otrok; ko bo rodila, potem šele loh napišeš, da je MILFA 😛 ( če bo)……

je pa zanimivo tudi tole:

http://kvak.napovednik.com/katja_jevsek

Kot da jo ima edina?? Koga ali kaj????
Mislim….ti si tako primitivna in prostaška, da mi je povsem jasno, koliko teže ima tvoj post![/quote]
Jaz jo tudi poznam. Njena mama je res zobozdravnica. Je pa osebno ne poznam in npr. nimam nič proti njej, meni se je zdela vedo lepa punca. Spomnim se, da je imela v srednji neke zdravstvene težave in je padla v nezavest, pa jaz vem zakaj, ker sem bila priča temu in da mi je mogoče jasno, zakaj ona nima otrok in mi je grozno, da se jo obsoja (in katerokoli žensko ki jih nima), ker možno da jih sploh ne more imet. Sploh govorit grdo o nekom, ki ga ne poznaš, primitivno res.

je čisto fajn za pogledat, ne vem, pa ali je noseča ali ne..včeraj pri vremenu je imela zelo oprijeto obleko, pa se ni videlo, ali je samo bolj okrogla, ali je noseča.

Lahko bi malo izpilila toti naglas, sicer me ne moti.

__________ i'm so stupid.................

Nemre… Enkrat štajerka, za vedno štajerka 🙂

Ženska je itak preveč ufurana polna sebe babji egoist in poraz to k vids na Tvju sam menjam program.Fuks babji poraz pa njene izjave 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂 katastrofa.Ta je novinarsko kariero zasluzila z pizdo….

men se pa dopade pune je simpqticna

New Report

Close