Katja Jevšek
Katja je stara 37 let. Že v osnovni šoli se je nosila po Velenju, kot, da jo ima edina. Njena mama je v Velenju precej znana zobozdravnica, Zadnjič sem jo srečala v trgovini in sem se jo kar malo ustrašila. Namazana je vedno, kot ena k…a. Za žensko njenih let absolutno preveč. In, kot pravijo “jabolko ne pade daleč od drevesa”
pojma nimaš, kaj je MILFA – ona to še ni – ker še ni rodila in nima otrok; ko bo rodila, potem šele loh napišeš, da je MILFA ( če bo)……
je pa zanimivo tudi tole:
Kot da jo ima edina?? Koga ali kaj????
Mislim….ti si tako primitivna in prostaška, da mi je povsem jasno, koliko teže ima tvoj post![/quote]
Jaz jo tudi poznam. Njena mama je res zobozdravnica. Je pa osebno ne poznam in npr. nimam nič proti njej, meni se je zdela vedo lepa punca. Spomnim se, da je imela v srednji neke zdravstvene težave in je padla v nezavest, pa jaz vem zakaj, ker sem bila priča temu in da mi je mogoče jasno, zakaj ona nima otrok in mi je grozno, da se jo obsoja (in katerokoli žensko ki jih nima), ker možno da jih sploh ne more imet. Sploh govorit grdo o nekom, ki ga ne poznaš, primitivno res.