Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katja Jevšek

Katja Jevšek

Redko kdaj gledam TV, sploh pop ptv. Kar presenečena sem kako Katja Jevšek, ona napoveduje vreme na 24 ur, precej  starejša zgleda po porodniški, , kot da je upadla, deluje mi starejša najmanj 10 let.

Prav. Pa zdej?

Isto sem jaz opazila, zelo se je spremenila , tudi lasje, včasih je imela bujne, goste. Očitno pri njej staranje ne bo na njeni strani. Lahko pa so kakšne druge težave, kakšna bolezen, lahko ima zakonske težave, vs to močno  vpliva na izgled.

Odgovor na objavo uporabnika
Ty995, 10.10.2024 ob 19:45

Isto sem jaz opazila, zelo se je spremenila , tudi lasje, včasih je imela bujne, goste. Očitno pri njej staranje ne bo na njeni strani. Lahko pa so kakšne druge težave, kakšna bolezen, lahko ima zakonske težave, vs to močno  vpliva na izgled.

Zavist tolče a? Je treba laži pisat ker je ženska ženski sovražnik. Res ste drolje brez sramu.

otrok jo je izcuzal, vrnila se bo v polnem sijaju cez 1-2 leti

drolje u akciji, 10.10.2024 ob 19:48

Zavist tolče a? Je treba laži pisat ker je ženska ženski sovražnik. Res ste drolje brez sramu.

Zavist?? Zakaj bi bila zavistna, si pa čist mimo usekala. Vidno je spremenjena, sedaj pa ti delaj zaključke, jaz sem se le odzvala na vprašanje .

Pičke ne prenesete lepih in pametnih žensk. Cufa se vam. Katje ne gledam redno in nič ni spremenjena. Droljice norite po forumu ker vam tolče ljubosumje in jeza ker ste same grde in žleht

Res uboge

Katka je naravnost čudovita! Lušna, seksi prava lepotica. Eno samo sonce in izgleda najmanj 10 let mlajša, kot je. Pa še topla oseba je in zagotovo čudovita mamica. Zelo rada jo gledam in poslušam.

Otrok te pač izcuza, a ne.

Enim se je v letu vid poslabšal, pol pa starostno pač že kar fajn slabše vidijo. 😁☺️ Malo je celo shujšala. Ni nič postarana, ista sončka kot pred letom dni. A so rekle deset let da starejše zgleda? ☺️☺️☺️ Pobožne želje so to za take, ki bolj fejst zgledajo navzven in navznoter.

Katja se je precej spremenila v zadnjem letu, a ja seveda sem zavistna in ljubosumna drolja

Se je spremenila, ampak na boljše, ne na slabše.. Prej je bila stalno neka napihnjena, zdaj izgleda dooosti boljše. Tudi hlače jih pašejo, jih je imela ene parkrat.

Zanimivo, jaz sem pa ravno zanc tuhtala, da kako je lepa, se lepsa kot pred porodom in da kar sije. Vidi se ji, da je srecna.  Materinstvo jo je se polepsalo. Deluje mi precej mlajsa, sijoca brez gub in z lepo postavo. Pa se ful mi je simpaticna ona.  Ena res lepih zensk.

Jaz jo pa tolk težko poslušam, da vsakič prestavim. A vas nič ne moti, da ko zaključi stavek, da gre z glasom gor, kot da bo še nadaljevala? Klinac, sem še iz tiste šole, ko smo morali nareke pisat, pa da si vedu,m kdaj je pika in kdaj vejica. Torej stara, zavistna glih ne.

Katja je super. Tudi meni lušna in simpatična. Dosti bolj od ostalih dveh vremenark.

Zdaj  tudi meni deluje boljša. Malo shujšala tudi.

Pop tv ima vse vremenarke zelo simpatične.☝️ Rtv slo recimo sploh nimam v skupini kanalov, ki jih gledam. Tako da nikoli ne vklopim, ampak res nikoli.

Pa ne vem, kaj vi to vidite…

Sem jo ravno en dan gledala in ugotovila, da je pomlajena, sijoca in se lepsa, kot pred otrockom.

Tako, kot je nekdo zgoraj zapisal, se je nekaterim poslabsal vid…

Nekateri pišete, da Katja zgleda 10 let starejša, kot je v resnici, neben pa ne napiše, koliko je stara. Torej: rodila je tik pred 44. rojstnim dnevom, leto dni porodniške in kar nekaj časa je že nazaj v službi. Tudi meni se zdi, da je malce shujšala. Drugače pa vsaka čast, s partnerjem sta se dolgo trudila za otroka, naj sedaj uživajo življenje.

takle, 10.10.2024 ob 22:54

Jaz jo pa tolk težko poslušam, da vsakič prestavim. A vas nič ne moti, da ko zaključi stavek, da gre z glasom gor, kot da bo še nadaljevala? Klinac, sem še iz tiste šole, ko smo morali nareke pisat, pa da si vedu,m kdaj je pika in kdaj vejica. Torej stara, zavistna glih ne.

😁😁💪

Trtrtr, 10.10.2024 ob 22:56

Pa ne vem, kaj vi to vidite…

Sem jo ravno en dan gledala in ugotovila, da je pomlajena, sijoca in se lepsa, kot pred otrockom.

Tako, kot je nekdo zgoraj zapisal, se je nekaterim poslabsal vid…

Evo sem šla prav gledati 24 ur. Meni se je zdela spremenjen, pri podbradku je kar uvenela videti, pa tudi močne gubice okoli oči ima  shujšala je , ampak ji je prej bolj pasalo. Če ima 45 let, je  nekje toliko  tudi videti. Ni več mlada.

Dalia256, 10.10.2024 ob 22:51

Zanimivo, jaz sem pa ravno zanc tuhtala, da kako je lepa, se lepsa kot pred porodom in da kar sije. Vidi se ji, da je srecna.  Materinstvo jo je se polepsalo. Deluje mi precej mlajsa, sijoca brez gub in z lepo postavo. Pa se ful mi je simpaticna ona.  Ena res lepih zensk.

Meni tudi deluje lepša, mlajsa kot prej. Verjetno je bila prej skoz napihnjena zaradi vseh hormonov, zaradi umetnih oploditev, sedaj pa je takšna kot je, srečna in lepa.

Dobro izgleda. Meni deluje taka topla, prijetna oseba.

Lepa je in pristoji ji, da je končno postala mamica.

Anonimna114, 10.10.2024 ob 23:14

Evo sem šla prav gledati 24 ur. Meni se je zdela spremenjen, pri podbradku je kar uvenela videti, pa tudi močne gubice okoli oči ima  shujšala je , ampak ji je prej bolj pasalo. Če ima 45 let, je  nekje toliko  tudi videti. Ni več mlada.

Tudi jaz na približno tako zaznam spremembo pri njej. Ampak brez komentarjev boljša slabša scuzanejša. Ženska je pac realno prišla v leta, ko to reflektira navzven. To je obdobje, ko bi se take spremembe pojavile v vsakem primeru, samo ko nekoga ne vidiš celo leto ali več, je to pač sprememba na mah. Drugače je pa kul, zdaj se jo da tudi poslušati, ko so odpravili tisto precej nenavadno intonacijo. Čeprav vremena zares niti ne gledam več odkar ga delajo.

Je luštna po porodu, ampak ne lepša kot prej.

Je starejša, upadena in ne več tako bleščeča.

New Report

Close