Katja Jevšek
Ty995, 10.10.2024 ob 19:45
Isto sem jaz opazila, zelo se je spremenila , tudi lasje, včasih je imela bujne, goste. Očitno pri njej staranje ne bo na njeni strani. Lahko pa so kakšne druge težave, kakšna bolezen, lahko ima zakonske težave, vs to močno vpliva na izgled.
Zavist tolče a? Je treba laži pisat ker je ženska ženski sovražnik. Res ste drolje brez sramu.
drolje u akciji, 10.10.2024 ob 19:48
Zavist tolče a? Je treba laži pisat ker je ženska ženski sovražnik. Res ste drolje brez sramu.
Zavist?? Zakaj bi bila zavistna, si pa čist mimo usekala. Vidno je spremenjena, sedaj pa ti delaj zaključke, jaz sem se le odzvala na vprašanje .
Nekateri pišete, da Katja zgleda 10 let starejša, kot je v resnici, neben pa ne napiše, koliko je stara. Torej: rodila je tik pred 44. rojstnim dnevom, leto dni porodniške in kar nekaj časa je že nazaj v službi. Tudi meni se zdi, da je malce shujšala. Drugače pa vsaka čast, s partnerjem sta se dolgo trudila za otroka, naj sedaj uživajo življenje.
takle, 10.10.2024 ob 22:54
Jaz jo pa tolk težko poslušam, da vsakič prestavim. A vas nič ne moti, da ko zaključi stavek, da gre z glasom gor, kot da bo še nadaljevala? Klinac, sem še iz tiste šole, ko smo morali nareke pisat, pa da si vedu,m kdaj je pika in kdaj vejica. Torej stara, zavistna glih ne.
Trtrtr, 10.10.2024 ob 22:56
Pa ne vem, kaj vi to vidite…
Sem jo ravno en dan gledala in ugotovila, da je pomlajena, sijoca in se lepsa, kot pred otrockom.
Tako, kot je nekdo zgoraj zapisal, se je nekaterim poslabsal vid…
Evo sem šla prav gledati 24 ur. Meni se je zdela spremenjen, pri podbradku je kar uvenela videti, pa tudi močne gubice okoli oči ima shujšala je , ampak ji je prej bolj pasalo. Če ima 45 let, je nekje toliko tudi videti. Ni več mlada.
Dalia256, 10.10.2024 ob 22:51
Zanimivo, jaz sem pa ravno zanc tuhtala, da kako je lepa, se lepsa kot pred porodom in da kar sije. Vidi se ji, da je srecna. Materinstvo jo je se polepsalo. Deluje mi precej mlajsa, sijoca brez gub in z lepo postavo. Pa se ful mi je simpaticna ona. Ena res lepih zensk.
Meni tudi deluje lepša, mlajsa kot prej. Verjetno je bila prej skoz napihnjena zaradi vseh hormonov, zaradi umetnih oploditev, sedaj pa je takšna kot je, srečna in lepa.
Anonimna114, 10.10.2024 ob 23:14
Evo sem šla prav gledati 24 ur. Meni se je zdela spremenjen, pri podbradku je kar uvenela videti, pa tudi močne gubice okoli oči ima shujšala je , ampak ji je prej bolj pasalo. Če ima 45 let, je nekje toliko tudi videti. Ni več mlada.
Tudi jaz na približno tako zaznam spremembo pri njej. Ampak brez komentarjev boljša slabša scuzanejša. Ženska je pac realno prišla v leta, ko to reflektira navzven. To je obdobje, ko bi se take spremembe pojavile v vsakem primeru, samo ko nekoga ne vidiš celo leto ali več, je to pač sprememba na mah. Drugače je pa kul, zdaj se jo da tudi poslušati, ko so odpravili tisto precej nenavadno intonacijo. Čeprav vremena zares niti ne gledam več odkar ga delajo.