Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katja Tratnik

Katja Tratnik

Zdi se mi, da se je Katja Tratnik zelo spremenila. Ali ima taka oblačila in stil, toda meni deluje zelo spremenjeno.
Kaj pa vam dragi ustvarjalci SČ?

imaš kakšno najnovejšo sliko?

meni se zdi tudi drugačna, že v obraz, kot da ima podbradek, nekako napihnjena.,povsod.

Tudi meni se zdi spremenjena. Mogoče kakšen kg več, kakšna guba več. Tako to gre, žal. Mi je pa zelo simpatična in jo rada gledam.

ko boš ti v meni, pa ko ti bodo hormoni fopali natur silikon ( = maščobo) na ženska mesta ( podbradek, nadlahti, stegna, trebuh), se pa spet kaj javi.

To je normalen proces staranja in delo ženskih hormonovv meni – Katja je zagotovo že v (pred)meni pri 45-ih……

predlagam lastniku MON-a, da namesto nick-ov uvede obvezno sliko komentatorjev, da se bomo lahko naslajali ob silni lepoti…

ko boš ti v meni, pa ko ti bodo hormoni fopali natur silikon ( = maščobo) na ženska mesta ( podbradek, nadlahti, stegna, trebuh), se pa spet kaj javi.

To je normalen proces staranja in delo ženskih hormonovv meni – Katja je zagotovo že v (pred)meni pri 45-ih……[/quote]

sej ne rečem, da ne bom, in da je s tem kaj narobe, vprašanje je bilo, če se mi zdi spremenjena..in ja, se mi zdi, na zgoraj opisan način..

V oddaji Dobro jutro so vsi voditelji super, tudi Katja Tratnik, vendar danes je stilsko drugačna.

Vsekakor je zelo dobra voditeljica. Ima smisel za gledalce in kamera jo ima zelo rada.
Katja še tako naprej, da bomo gledalci veseli in da bomo radi gledali Dobro jutro, tudi zaradi vas.

New Report

Close