Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kava

Kava

Dobro jutro

A me pelje kdo na kavo?

grem lahko zraven???????

je frend, kak je blo včeri……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Dobro jutro!
Ma kak kofi….en štamprle ti lahko ponudim,da te zdrami!
😉

Tko kot sem rekel

2 dolgočasni pupi, 15 pupkov, in to je to.
Jedli smo pa kar v redu.

Čevapi, ražnjiči, losos, ……..

Ni slabo.

Kar pa se kave tiče. Evo to so kolegi, ne pa naše pupe.

Ej,

če ti tko pravš bo pa tud štamperle v redu.

greš…pojdiva…lokal izberes ti..naj bo tak za lepo romanticno jutro…nezno;))..aja..lepo jutro …ti pa ze sedaj zelim…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej ej dobro jutro

V tivoliju je čolnarna (načeloma sladoledni vrt) ampak imajo dobro kavo.

Se lahko zunaja zraven ribnika vsedeva in občudujeva to prelepo jutro.

U..to je pa hudo..da ne bi blo lepo…Pa si upas..it z mano ke…bova res obcudovala samo to prelepo jutro…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ojla sprevržko……

sem misli, da so se pupe včeri bolj zmatrale…in boš dalj čas spal……

lp

😉

Saj spim!A zgleda,da ne?
Taco frend!
🙂

ok teb taco………….

upam, da bo kira kaj drugega hotla…hihiihihih

ti a greš dans v metropolo…

lp

Evo s tem si mi povedal vse..lepo, da se tako razumeva;))..pejva pol..kajti varnost je zagotovljena..haha.

Ja….če me bodo uspel zbudit do poldneva…popoldne pa ti potrobimo,kr mimo tvoje bajte peljemo!
😉

Saj za en pir pa itak ne upaš dat,najbrž?
;-)))

No

Prirolaj, ali prikotalkaj ali karkoli že, se do mene v službo pa greva.

kaj žena pir pije??????

Ne !!!!ta mal!
😉

Okej..cez pol ure grem..se veselim..lubcka;))

No

Te pričakujem

prihajam….pocak cist mal se…no…

Čakam, čakam……

Jo ne dočakaš!Preverjeno!
Na MSN-ju že pol ure utripa……pa nič ne napiše!
;-))

Se bom pustil presenetiti

ce sem pa na poti;))

to je ta pravo ja..presenecenje je najlepse..aneda Alti…in saj grem no..se cist mcn..pocak..cist mal…okol 10 odhajam…

New Report

Close