Najdi forum

Kava kava

Zelo me zanima naslednje (in bom kratka in jedrnata):
Kaj je KAVA KAVA?
Kako se jo pripravi?
Učinki?
KJE SE JO DOBI?

Naaajlepša hvala!

Ok, pravkar sem malo pobrskala in prebrala, da je to pravzaprav droga.
Ali je pri nas torej prepovedana?
Zanimanje mi je namreč vzbudil članek v Evi, z naslovom Zdravo zadevanje…?

A se misliš drogirat? :)))

Bog ne daj, tega pa že neeee….!
Vendar, v tem članku v Evi je bila kava kava opisana poleg baldrijana, ki je pomirjevalno zelišče in ga nikjer ne tretirajo kot drogo. Kaj je torej s to rastlino?
Je to ravno taka nedolžna rožca kot npr. kamilice ali je to grozna, nevarna droga, zaradi katere te zaprejo?
In še: baldrijan in šentjanževka pomirjata, kava kava pa “v zmernih količinah povzroča rahlo evforijo”. Zakaj bi to drugo moralo biti slabo? … …
Meni se sliši prav fino.

Če znaš angleško, si več o tem lahko prebereš na tej strani:

http://www.erowid.org/plants/kava/kava.shtml

LP

alo!!! stara sem 17 in hodm v 3.letnik gim. jozeta plečnika-šuba.moj ucni uspeh je dost okey vendar se je poslabšal(v oš sm bla zmer odlična pa prav dobra)zdej sm bl dobra sam to ni to kar me skrbi.hodm na rave partiye,vsak petk pa soboto visim al na partiyih al zuni in …ves folk se skor drogira -mene je zamikalo ze v oš zato smo ubistvu s travo zacel kr zgodi in preveč!!!ampak nismo ostal sam na travi-na vsakem partiyu vzamem kšn ekstezi al si pa nardimo lajno kokaina…ne ne mislite da me skrbi kšna odvisnost bl me skrbi to da sem že preveč suha!visoka sam 1,75 in vedno sm mela okol 50 kg zdej pa mam vsag dam mn kil moram pa priznat da nimam apetita!!kako nej si pomagam !!!

hvala

p.s.sam tok da vam povem da nočm pridig o drogah ker jih pač jemljem na lastno odgovornost ampak hočm nasvete!!!hvala
aja da se ne bo kdo bunil kako mi doma pustijo:KAKO STE PA PREPRIČANI DA GLIH VAŠA PRIDNA HČERKICA NE DELA TEGA KAR NEBI SMELA????STARSI NAM ZAUPAJO IN MI PAČ TO IZKORISTMO!!!ubistvu pa če sm kj sumljiva pomisljo da sm spila kak kozarcek vina (tko kt ste ga vsi vi starsi k ste bli tok stari k mi)glede tega kako me ne zavohajo pa naj povem da vejo da kadim(vejo za čike ne travo)

tko da če vem vasa hči zatrjuje kok so neumni tisti ki kadijo pijejo kadijo travo se drogirajo morte vedt da hoče sam odvrt pozornost od sebe -STARŠI MI VAS VRTIMO OKOL PRSTA KT NČ!!!!Pipi je pisal/pisala:
>
> Če znaš angleško, si več o tem lahko prebereš na tej strani:
>
> http://www.erowid.org/plants/kava/kava.shtml
>
> LP

New Report

Close