Kava kot kava?
@iskalnik, Jaz pa čisto verjamem v moško-žensko prijateljstvo! Zakaj že ne bi šlo?
@en, ki ve, ne, ne, saj vedno poravnava račun v lokalu.
@gunnar, ti pa veš, da ni tako, kajne?
Vsem želim en lep dan z dobro kavo!
Mislila sem zakaj ta tvoj prijatelj ne povabi se tvojega moza. Ali pa povabi ti oba. Bo hitro videl ali ima razlog za ljubosumje ali ne.
Jaz drugace ne hodim na kave s prijatelji. Nimam ne casa ne potrebe. Vcasih, mogoce 1x na leto, se vidim z enim bivsim sosolcem, pa se to se ne bi, ce ne bi on poklical.
Pri meni se je takšna kava slabo končala. Pa sem tudi mislila da je le kava.
Sedaj grem občasno z drugim sodelavcem na kavo sam je tako, da je v 95 procentih se moj zraven… Tistih 5 x ko greva pa sama pa mojega ogovarjava oz. debetariva o njegovem službenem napredku. Sama sluzbeno sodelujem z njegovim nadrejenim….fizično me ne privlači tako da ni straha. Se pa marsikaj zmeniva tako sluzbeno kot osebno.
Odgovor na zadnje vprašanje da, ampak tule gor to priznat, si že najmanj potrebnica in bodoča varalica.
V resnici pa dokler za te kavice poveš partnerju ni nobenega bavbava, saj ne delaš nekaj za njegovim hrbtom. Zgolj moje mnenje je to, ker moje socialno življenje se ni končalo pred 15 leti, ko mi je nataknil rinko. Niti njegovo, da bi mme moral imeti vseskozi za ritjo. Zaupanje je keč dobrega zakona, ne pa kontrola nad partnerjem.
Pa je zato tvoj mož ( partner ) ljubosumen ? Njen je .[/quote]
Ne. In za ljubosumje tudi nima razloga. Kot ga nima nobeden od partnerjev kolegov, s katerimi kofetkam. In dejansko mi ne gre v račun, kako lahko nekateri razmejo to, da greš z nekom na kavo in z njim malo poklepetaš, kot karkoli drugega kot samo preprosto kofetkanje brez drugih namenov.
Ampak, ljudje smo pač različni.