Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kava kot kava?

Kava kot kava?

Zadnje čase me prijatelj pogosto vabi na kavo. Ker je prijeten sogovornik, z veseljem sprejmem povabilo. Možu in prijateljicam pa se zdi čudno, mož je celo ljubosumen. Pa vseeno ni nič drugega, le kava in klepet.
Se tudi ve s prijatelji nasprotnega spola družite ob kavi?

Oj tepka,tepkasta.
Kmalu boš spoznala,da je to kava z razlogom.Eni se tvoj mož dopade,poslala ti je prijatelja za kavo.
Zame je to prelahko.
Kriva boš ti,tvoj mož bo srečno ločen.

Imam enega prijatelja, s katerim grem včasih na kavo. Včasih, parkrat letno. Še nič se ni zgodilo ;).
In tudi izgleda, da bo tako naprej.On mene kot moški ne zanima, ne privlači, jaz njega tudi ne. To je le kava.

Tko menim tudi jaz. In ob zanimivem pogovoru je še boljša.

Moško žensko prijateljstvo ne obstaja, to bi lahko že vedela.

Thers no fri kofi

čaki no, po monkljastih standardih te vabi na seks…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

@iskalnik, Jaz pa čisto verjamem v moško-žensko prijateljstvo! Zakaj že ne bi šlo?
@en, ki ve, ne, ne, saj vedno poravnava račun v lokalu. 😉

@gunnar
, ti pa veš, da ni tako, kajne?

Vsem želim en lep dan z dobro kavo!

Ko bo še mož začel hoditi na kavo s prijateljico , takrat se boš začela zavedati kaj pomeni hoditi ,,samo,, na kavo s prijateljem . Pa ne obsojaj ga takrat 🙂
Naj tudi možu zadiši prava kava 🙂

Zaradi kave mi na pamet ne pride, da bi komplicirala! Možu zaupam, vem, da me ima rad. Pa s komerkoli že se znajde skupaj na pijači.

Zakaj pa se njega ne povabi na kavo? A tvoj moz pa ni zanimiv sogovornik?

Z možem seveda tudi hodim na kavo! In, ja, je dober sogovornik. 🙂
Pa še s parimi prijateljicami. Ali z mešano družbo. Ampak moti ga to, kar sem zapisala. Nikakor ni ta prijatelj nekaj posebnega glede tega. Ravno zato pravim, da se mi zdi čudno to neodobravanje.

Mislila sem zakaj ta tvoj prijatelj ne povabi se tvojega moza. Ali pa povabi ti oba. Bo hitro videl ali ima razlog za ljubosumje ali ne.
Jaz drugace ne hodim na kave s prijatelji. Nimam ne casa ne potrebe. Vcasih, mogoce 1x na leto, se vidim z enim bivsim sosolcem, pa se to se ne bi, ce ne bi on poklical.

Pri meni se je takšna kava slabo končala. Pa sem tudi mislila da je le kava.

Sedaj grem občasno z drugim sodelavcem na kavo sam je tako, da je v 95 procentih se moj zraven… Tistih 5 x ko greva pa sama pa mojega ogovarjava oz. debetariva o njegovem službenem napredku. Sama sluzbeno sodelujem z njegovim nadrejenim….fizično me ne privlači tako da ni straha. Se pa marsikaj zmeniva tako sluzbeno kot osebno.

Ko te bo naslednjič povabil ,mu omeni ,da bo mož s teboj ( razlog zakaj si izmisli ) . Ko bo še on spoznal tega tipa , bo precej bolj jasno .. za vse tri 🙂

Odgovor na zadnje vprašanje da, ampak tule gor to priznat, si že najmanj potrebnica in bodoča varalica.
V resnici pa dokler za te kavice poveš partnerju ni nobenega bavbava, saj ne delaš nekaj za njegovim hrbtom. Zgolj moje mnenje je to, ker moje socialno življenje se ni končalo pred 15 leti, ko mi je nataknil rinko. Niti njegovo, da bi mme moral imeti vseskozi za ritjo. Zaupanje je keč dobrega zakona, ne pa kontrola nad partnerjem.

ko boš ločila čustva od seksa … bo to to ☺

Seveda kofetkam z moškimi kolegi. Zakaj pa ne bi?

Pa je zato tvoj mož ( partner ) ljubosumen ? Njen je .

Pa je zato tvoj mož ( partner ) ljubosumen ? Njen je .[/quote]

Ne. In za ljubosumje tudi nima razloga. Kot ga nima nobeden od partnerjev kolegov, s katerimi kofetkam. In dejansko mi ne gre v račun, kako lahko nekateri razmejo to, da greš z nekom na kavo in z njim malo poklepetaš, kot karkoli drugega kot samo preprosto kofetkanje brez drugih namenov.

Ampak, ljudje smo pač različni.

Tara, odgovor je sila preprost. Ker sklepajo po sebi.
Zato grem jaz tudi brez vsakih zadržkov na kavo, ker nimam v glavi sprocesiranega nadaljnega druženja v sobah, skritih kotičkov…vstavi po potrebi.

Razmišljanje na vajin način mi je blizu. In tudi jaz nimam slabe vesti, saj ničesar ne skrivam.
Mož ter prijatelj se poznata, na kavo pač ne hodita skupaj. Poznata se le prek mene.
Ali tudi ob kofetkanjih s prijateljicami vedno vlečete s sabo tudi moža?

New Report

Close