Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kava Petrol vs OMV

Kava Petrol vs OMV

A je vam tud ful boljša kava s Petrola kot pa z OMV? Ne vem no…. vedno ko grem na OMV, mi je potem žal. Čisto smo se razvadili s to kavo napoti s petrola.

Top je s Petrola, smo če mene prašaš, draga za kavo z avtomata. 1,5 eur je čisto toomuch.

ne vem kaj vsi norite s to coffee to go. kava je za to, da se jo spije lepo v miru, to je čar vsega tega, na kar ste mnogi pozabili.

Meni na omvju deluje čudno zažgana.

Popravici povdano, naredim dostikrat tako kot v reklami: hitim na bližnji petrol. da dragi prinesem kavo :))) malo za hec :)))
Ja, res je dobra, večkrat se na petrolu ustavim čisto namerno samo zaradi kofeta.

Sem šla zadnjič na OMV, da bi kupila coffee to go, pa sem pričakovala, da bo tako kot na Petrolu, pa so mi jo kar skuhali in potem prelili v tisti lonček. Pa mi je bila kar dobra.

Pojma nimaš, kaj je to dobra kava, v segmentu “na poti”, če favoriziral Petrolovo in OMVjevo :)))))) -na pumpi Petriola to še zdaleč ni kava kot kava. Poizkusi enkrat kavo, narejeno na LeCimbali mašini v Mcdonaldsu pri nas, pa ti bo jasno, kaj je to “prava kava.
“… Ne pa tisti Petrolov Barkafe iz mašine.

V Sloveniji je toi žal še kako neizdelana tržna niša. Ustavote se kdaj v Nemčiji, Avstriji v McDonalds Mccafejih, pa vam bo marsikaj jasno, kaj je to kava na poti…

Pri nas pa manjka verig, kot so Costa, Cafe Nero, ipd.

HM, ne vem kaj pijete. A kavo? Iz zappacanih avtomatov polno nevarnih bakterij? No, kr v vrsto se postavite.

Ustavljam se samo na OMVjih in mi je tam prav odlična kava.

Sicer mi barcafe res ni ne vem kaj od kave…. ta iz avtomata na Petrolu pa mi je presenetljivo dobra. Sem pa pristašica kremaste, mlečne oz penaste kave.

Tokrat je pa meni čisto vseeno; za tisto eno kavo na par mesecev, ki jo spijem v avtu…

New Report

Close