Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kavarna Park – porazno

Kavarna Park – porazno

Po dveh letih se odločim da peljem hcerkico na Blejsko jezero, je kar fajn bilo, fajn zrak, prazniki…No, malo sva se želela usesti in odpočiti nekje na toplem, najbližje in meni poznano kavarno Park, uganili ste, naročila sva famozno kremno rezino. Ki pa to več ni. Kaj za vraga se je zgodilo? Hladna, bleda, brez okusa, zgornja plošča brez tiste krhkosti, spodnja prevlažna, svežih jajc te kremne rezine verjetno niso videle že…Po tej ponudbi je Bled prepoznaven doma in širše in ponudba mora bit odlična. Za spit kafe. Barcaffe. Lepo te prosim. Enkrat pred leti naročil in vem, da mi ni treba več, ker vem kaj bom dobil. Nein Danke.
Kot sem kasneje izvedel od personala je menda pritožb kar veliko. Jaz drame nisem hotel delati, nategovat folk pa tud ni ok, prej ko slej se ti vrne.
Lokal na top lokaciji in lepim razgledom, veljalo bi se popraviti.

Lani z družbo iz tujine uletimo v Park. Pri vseh neužitnih zadevah je bila še postrežba pod kritiko. Na koncu je bil tudi hodnik, po katerem se gre na wc, zaklenjen. Po vljudni prošnji, če se sme v toaleto, smo dobili zajedljiv odgovor, globok vzdih in nato čez par minut odklepanje wc-jev. Skratka, Bled postal si kloaka.

Bled je precenjen.

žal

Tam so kremšnite neužitne, ker prodajajo stare, ki jih ne prodajo pravočasno.

Kremšnite jem samo v hotelu Grand hotel Toplice, tam so 1A, recept original, ne upajo prodajati starih.
Tudi Šmon ni več tisto, kar je bil 20 let nazaj. Njihove kremšnite so navaden zbit, presladek puding, smetane je toliko kot kreme (pol-pol, kar ne bi smelo biti po receptu).

Ne prodaja Petrol original blejske kremšnite?

men so v panorami ok…

bil zadnjic v tist znani slascicarni, k je medo v logotipu, pa tud ni bilo dobro… industrija.

Ne prodaja Petrol original blejske kremšnite?
[/quote]

Ne vem, od koga?

Prava kremšnita ima sicer rahlo jajčno-vanilijevo kremo, na njej je približno 1 cm smetane, listnato testo na vrhu je mehko, krhko.. pa saj veš, kakšna mora biti.
Če jih je možno dobiti na Petrolu, pa ne vem 🙂
Verjamem pa, da so tiste v Parku najslabše možne in daleč od takih, kot bi morale biti. Tako da je čisto možno, da se nek slaščičar, ki prodaja izdelke Petrolu, mogoče bolj potrudi in naredi boljše kremšnite, kot jih folk dobi na Bledu….

Na vprašanje, a so kremne rezine sveže, te gledajo v oči in ti odgovorijo, ja, zjutraj so bile narejene. Hahaha.

Na vprašanje, a so kremne rezine sveže, te gledajo v oči in ti odgovorijo, ja, zjutraj so bile narejene. Hahaha.
[/quote]
Pač postaviš povprašanje – zjutraj danes ali zjutraj včeraj?

New Report

Close