Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kavbojke-kako rešit težavo z nizkim pasom

Kavbojke-kako rešit težavo z nizkim pasom

Že v meni?
Ja, a nisi nikoli seksala???
[/quote]

Kakšne veze ima to s seksom? Jaz tudi že pri 45. Kot moja mama.

A se splača, pa ji daš 30 eur..Nove hlače so cenejše, pa ne moreš jokat za 30 let starimi kavbojkami.
[/quote]
Zakaj se ne bi splačalo…mene Ni koštalo niti 10€…

Se strinjam, mogoče nisi ravno bajsa, ampak suha pa tudi ne. Sama imam 62 kil in 174, se pravi 10 centi več od tebe, pa nisem presuha.
[/quote]

Ne, samo kost in koža te je.

Hvala. Ta druga varianta se mi zdi dokaj zanimiva. To bi morala prav poiskat kak kos jeansa in gumico noter..zanimivo…
[/quote]

Ja to sem ti tudi jaz hotela predlagat. Sem nedolgo nazaj na youtube gledala mislim da je naslov posnetka “5 minute crafts ;25 jeans hacks to keep you looking fly”. Je postopek, kako to narediš. Če ti šivanje ne gre, pa daš to naredit kaki šivilji.

Ženska ima normalno težo! Če še ne veš, je pri enaki kilaži odvisen izgled tudi od kostrukcije baba blesava.
[/quote]

Normalna konstrukcija ima težo pri njeni višini 54 +- 2-3 kile. Ona pa preveč, sama pravi, da ji špeh čez hlače visi. Samo to je njena stvar, ne moja.
Mene debelejši ne motijo, moti me moje rejenje, ki ga nikoli prej ni bilo. Verjetno napačen način življenja, se bom morala s tem krepko poigrati in ga uravnovesiti.
Ja, nizek pas pri hlačah je obup za ženske nad 25.leti. Grdo.
Čakam na kavbojke izpred let, enkratne za nošenje in šik za videti.
To današnje je grše kot pižama na cesti. Stran vreč ali popolnoma predelati v kaj drugega, mogoče kratka krila.

Lahko da se boš načakala..sama sem 48, 3 leta že v meni, pa niti kile gor, še izgubila sem kako..Imam 176 in 60 kil.
[/quote]

Nisi še v meni. Čez 10let se slišimo, če ne boš imela sreče in ostala na normali.
Btw, ti mogoče ščitnica preveč deluje?

Nisi še v meni. Čez 10let se slišimo, če ne boš imela sreče in ostala na normali.
Btw, ti mogoče ščitnica preveč deluje?
[/quote]

Seveda sem, ze 3 leta nimam menstruacije in hormonska slika temu primerna. Tudi mama je prisla v menopavzo pri 46, isto teta.

Seveda sem, ze 3 leta nimam menstruacije in hormonska slika temu primerna. Tudi mama je prisla v menopavzo pri 46, isto teta.
[/quote]

Scitnica vedno ok.

Zdaj je tudi že veliko hlač z normalnim pasom in visokim pasom. Meni so šle tiste z nizkim pasom res na živce, ker si si moral majico ves čas popravljati, in ko si sedel, je bil res smotan filing. xd

Ojoj, ti si pa malce preokrogla za kavbojke. Na tvojo velikost bi morala imet vsaj 10 kg manj. Ne si delat utvar, da si fit.

Kot prvo, jeansa z visokim pa tudi z normalnim pasom kot listja in trave. Povsod. Sem ravno danes gledala. Solidne videla, a niso sedele meni, v tom taylor, čisto klasicne, spodaj ozke ali naravnost. Pa drugje jih je tudi veliko.
Kot drugo, kupi si tanek steznik ali sp hlačke cez popek ali celo do podprsmi. To je oblikovalno perilo iz kompaktnega materiala, ki potegne trebun noter. Lahko da bo izpadlo dobro. Jaznimam kao sp hlačke, okrog trebuha fajn stisne, mpak vseeno bolj malo nosim te kavbojke, ker me malo moti. Pa obvezno čez srajčke ali puloverčki ali majice, ki niso oprijeti. Pa gre nekako. Takih zgornjih delov je pa na tone.

Scitnica vedno ok.
[/quote]

Potem si pa izjema. Vesela bodi.

Pa dajte že nehat no. Shujšaj shujšaj…… Saj ni debela. In tudi če shujša, za nizek pas je treba imeti tudi obliko telesa pravo, ne samo številke na tehtnici. Predvsem pa je na starejši koki lepše in primernejše videti malce višji pas, ne pa popek in pol riti zunaj. Tudi če shujša, kavbojke zanjo niso več primerne. Nekaj nasvetov za popravilo je že dobila. To je ena opcija. Druga pa da preprosto hlače podari/proda kaki mlajši kolegici in nabavi nove.

Pa dajte že nehat no. Shujšaj shujšaj…… Saj ni debela. In tudi če shujša, za nizek pas je treba imeti tudi obliko telesa pravo, ne samo številke na tehtnici. Predvsem pa je na starejši koki lepše in primernejše videti malce višji pas, ne pa popek in pol riti zunaj. Tudi če shujša, kavbojke zanjo niso več primerne. Nekaj nasvetov za popravilo je že dobila. To je ena opcija. Druga pa da preprosto hlače podari/proda kaki mlajši kolegici in nabavi nove.
[/quote]

Shujša naj ne, kavbojk pa naj tudi ne nosi. In kaj nosiš ti?
Sama ima trenutno 60pomladi, pa bom kavbojke nosila do smrti.
Seveda tiste ta lepe, kot smo j8h včasih, klasiko, na korenček.
Bela srajčka, moder telovniček in ali lepa jakna, usnje, elegantna športna ali klasika jeans. Mogoče kakšen šal, rutka. Balerinke, kavbojski gležnar, salonar z nizko peto, po želji. Sivolasa, belolasa, dolgo-kratkolasa, vsaki pristoji, ne glede na leta. Četudi s plenicami.
Tudi močnejšim. Amen!

Danes pa res dobiš kavbojke za na vsako rit.

Shujša naj ne, kavbojk pa naj tudi ne nosi. In kaj nosiš ti?
Sama ima trenutno 60pomladi, pa bom kavbojke nosila do smrti.
Seveda tiste ta lepe, kot smo j8h včasih, klasiko, na korenček.
Bela srajčka, moder telovniček in ali lepa jakna, usnje, elegantna športna ali klasika jeans. Mogoče kakšen šal, rutka. Balerinke, kavbojski gležnar, salonar z nizko peto, po želji. Sivolasa, belolasa, dolgo-kratkolasa, vsaki pristoji, ne glede na leta. Četudi s plenicami.
Tudi močnejšim. Amen!
[/quote]
Mišljeno je bilo kavbojke, ki jih ima doma in jih v svojem postu omenja. Ne kavbojke nasploh.

Avtorica na 164 cm je 62 kg zelo preveč. Jaz imam na 166 57 kg tvojih let pa mam mogoce kilco ali dve viska, tako da ti si predebela in pika.

Ženska ima normalno težo! Če še ne veš, je pri enaki kilaži odvisen izgled tudi od kostrukcije baba blesava.
[/quote]

Preštej mnenja v tej temi, kolk nas ve, da je predebela in kolk vas misli, da je s suha. Bo šlo?

Mater ste jo napadle, koze kokošje!

Ženska ima normalno težo, je v okvirjih normalnega ITM, 23!
Ja, ni suhica, debela pa tudi res ne!

In še nekaj, za vse vas, ki ste visoke meter in žiletko, vam sploh ne paše imet ITM 20 in manj! Že tako ste majhne in vas nič ni, potem pa še 55kg na 164cm, saj se vas sploh ne vidi, vas mora človek pod mikroskopom pogledat!

Mater ste jo napadle, koze kokošje!

Ženska ima normalno težo, je v okvirjih normalnega ITM, 23!
Ja, ni suhica, debela pa tudi res ne!

In še nekaj, za vse vas, ki ste visoke meter in žiletko, vam sploh ne paše imet ITM 20 in manj! Že tako ste majhne in vas nič ni, potem pa še 55kg na 164cm, saj se vas sploh ne vidi, vas mora človek pod mikroskopom pogledat!
[/quote]

Mene pa bolj zanima, kako te, ki se hvalijo, da imajo toliko kg kot avtorica, ampak kar nekaj cm višine več, v resnici izgledajo. Nekaj groznega je namreč pogled na staro babnico (ja, pri 45+ ste stare in pika), visoko, shujšano, nobenih jošk, ploščata rit, vse bogo mlahavo…… Vitke postavice pašejo nam mladim, ko je še vse čvrsto. Starejše pa so lepše, če imajo kg ali dva preveč, sicer delujejo kot ene posušene razkoščičene češplje.

to težavo lahko reši le Chuck Norris

Mene pa bolj zanima, kako te, ki se hvalijo, da imajo toliko kg kot avtorica, ampak kar nekaj cm višine več, v resnici izgledajo. Nekaj groznega je namreč pogled na staro babnico (ja, pri 45+ ste stare in pika), visoko, shujšano, nobenih jošk, ploščata rit, vse bogo mlahavo…… Vitke postavice pašejo nam mladim, ko je še vse čvrsto. Starejše pa so lepše, če imajo kg ali dva preveč, sicer delujejo kot ene posušene razkoščičene češplje.
[/quote]

Imas prav, ni lepsega, kot 55-letnica, visoka 1,80 m, s kaksnimi 10 kilami viska 🤪

Imas prav, ni lepsega, kot 55-letnica, visoka 1,80 m, s kaksnimi 10 kilami viska 🤪
[/quote]

Znaš brat? Potem preberi, kaj sem napisala. In v svoje blodnje ne mešaj mene.

Ti si fit? Jaz sem enako velika pa imam 10 kil manj kot ti. Jaz sem fit ne ti!! Si predebela! Shujšaj pa bodo tut hlače na tebi fit.

[/quote]
Dekle drago, sem stara 45, visoka 165 cm in imam 52 kg. Se upam kadarkoli kosat s teboj oblečena ali slečena verjemi. Nimam celulita, nimam gub, imam čvrsto rit in lepe joške. Pa več v glavi kot ti zagotovo.

New Report

Close