Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kavbojke-kako rešit težavo z nizkim pasom

Kavbojke-kako rešit težavo z nizkim pasom

sej ne vem, al naj se smejem al jočem, ko vas berem. ženska je samo vprašala za nasvet, kaj naj stori s hlačami. dejte se držat teme, obračunat pejte pa na sneg 😀

Dekle drago, sem stara 45, visoka 165 cm in imam 52 kg. Se upam kadarkoli kosat s teboj oblečena ali slečena verjemi. Nimam celulita, nimam gub, imam čvrsto rit in lepe joške. Pa več v glavi kot ti zagotovo.
[/quote]

Bla bla bla…… Kaj se kurčiš? Stara si in konec in se ne moreš kosati z mlado punco. A misliš, da si domišljam, kako bom pa sama večno mlada in fit? Ne. Pri 45 bom tudi jaz stara, tako kot si ti in tudi če bom imela lepo postavo, me bodo mlade s prav tako lepimi postavami nesle. Ti si že imela svojih pet minut. Jaz jih imam sedaj.

Preštej mnenja v tej temi, kolk nas ve, da je predebela in kolk vas misli, da je s suha. Bo šlo?
[/quote]

trdite da je debela, moški pa v resnici ne maramo kosti.

Sicer nimam nobenega pametna nasveta kako predelati kavbojke (jaz bi jih komu podarila, oziroma jih kar šparala v omari v upanju, da mi bodo kdaj prav, čeprav bi globoko v sebi vedela, da se to ne bo zgodilo).
Sem pa postala kar ljubosumna na vse ženske, ki so odgovarjale. Na vse 45+ letnice brez gub, špeha, celulita in s čvrstimi prsmi. Oh, da bi jaz pri 30+ tudi bila taka 🙂

Ja in prvo menstruacijo so komaj prejšnji mesec dobile, pa 18 letni fantje gledajo za njimi.

Hahahahahaha…

A ne 😁😁 Prov noro, vreščijo stare in mlade.

Bla bla bla…… Kaj se kurčiš? Stara si in konec in se ne moreš kosati z mlado punco. A misliš, da si domišljam, kako bom pa sama večno mlada in fit? Ne. Pri 45 bom tudi jaz stara, tako kot si ti in tudi če bom imela lepo postavo, me bodo mlade s prav tako lepimi postavami nesle. Ti si že imela svojih pet minut. Jaz jih imam sedaj.
[/quote]

Eh, pri 55.tih boš šele začela živet. Pri 45.tih pa garala kot norec, tako to je.
Stara boš pa toliko, kolikor se boš ti počutila.
Avtorici pa, privošči si kaj novega, je že cajt. Tele pa tamladim pošenkaj.

Moja prijateljica, 60, je taka. Zaradi celiakije ne je nič škodljivega že od otroštva, dvakrat tedensko hodi na trening z mlajšimi, hodi, kolesari, smuča, vrtnari, poleg ogromno dela za zanimivo službo, se pač ne da. Čez vikend se odklopi, vedno. Ni siva, je mila, če je treba pa borbena. No, na kratko. Recept za dolgo aktivnost.
Treba je biti vesel v koži, kakršno imamo.
Celiakija pa ponudi tudi nam pametne rešitve.

Eh, pri 55.tih boš šele začela živet. Pri 45.tih pa garala kot norec, tako to je.
Stara boš pa toliko, kolikor se boš ti počutila.
Avtorici pa, privošči si kaj novega, je že cajt. Tele pa tamladim pošenkaj.
[/quote]

Ja ja, kar tolažite se s temi bedarijami stari ste kolikor se počutite. Star si toliko, kolikor si in nič drugače. Kar pojdi na kakšen žur pogledat te samooklicane mladenke v svojih 40ih, ko jih zagrabi kriza srednjih let, ter se zato oblačijo in urejajo kot najstnice, pisane glave, pirsingi itd., najhuje pa je, ko se obnašajo, kot najstnice. In nič ne izgledajo stare toliko, kolikor se počutijo, ampak je kar lepo videti, koliko so stare in izgledajo prav smešno.

Pri mladenkah je lepo videt take kavbojke. Pri starejših pa je najbolje prešiti ritno lukno nekoliko niže.

Sem prebrala komentarje, hvala vsem, ki ste mi dali kakšne ideje in žal … ufff kako ste lahko ene ženske tako napadalne, negativne…ena preprosta debata, tema in toliko negativizma…
Hvala bogu, da obstajate popolne ženske pri 175 cm s 55 kg, brez celulita, fit, stare 45 let…čestitam vam….ampak to zame žal ni smisel življenja…ja 5 kg ali celo 10 kg imam preveč pa kaj, že vse življenje jih hočem zgubit, pa ne gre, očitno se ne trudim dovolj ali pa mi to ni glavno v življenju…rada se pregrešim…fit pomeni, da se ne zadiham, ko grem peš v četrto nadstropje in da pretečem 10 km brez problema, ampak ja, moje vprašanje je bilo nekaj popolnoma drugega…pa vseeno hvala…imejte se rade takšne, kot ste!!!!!!

Ja ja, kar tolažite se s temi bedarijami stari ste kolikor se počutite. Star si toliko, kolikor si in nič drugače. Kar pojdi na kakšen žur pogledat te samooklicane mladenke v svojih 40ih, ko jih zagrabi kriza srednjih let, ter se zato oblačijo in urejajo kot najstnice, pisane glave, pirsingi itd., najhuje pa je, ko se obnašajo, kot najstnice. In nič ne izgledajo stare toliko, kolikor se počutijo, ampak je kar lepo videti, koliko so stare in izgledajo prav smešno.
[/quote]

Hočeš reči, da si 40- 45 let stara ženska ne sme priviščiti ene krizice? Se spopasti dama s sabo, s koncem obdobja plodnosti? Mora samo garat in pedenat vse okrog sebe, ter čakat, da jo menopavza dohiti nepripravljeno?
In da ženska pri 80. zgleda čvrsta, normalno mentalno delujoča, vozi avto, je aktivna?

Hja, pojdite malo okrog, magari čez meje, če doma take zgrešite in se postavite na realna tla.
Možje in žene so v teh letih na višku svojih zmožnosti. Če boste sebe s tako mentaliteto izgubili že v 30., ste stari in ostareli že sedaj.
Botox in vse operacije tega ne rešijo nikogar, tudi naših prestrašenih gospa.
Holivud je nekako razumljiv, a ti ljudje s tem služijo milijone $$$, ker brez njih ne pomenijo nič. Nič.
Ampak tudi ne vsi. V resnici ni pomembna kilaža, ne okrogline. Enim ženskam tako pašejo, da so brez tega kot bi izgubile del sebe.
Naj ti zaupam, emša ni niti potrebno skrivati.
Mogoče edino, ko iščemo službo, vendar niti v tem primeru to ni ok. Če te nekdo ne želi, je kvečjemu zate dobro, da se je takoj odstranil sam z našega obzorja.
Emšo je nekaj, kar nam daje sigurnost, varnost.
Samo to je treba spoznati individualno.

Če sem iskrena, pri štiridesetih bi bilo pametno začeti nov faks. Ali narediti neko poklicno šolo, usposobljenost, v kateri bi uživali, namesto, da se ravno v teh letih trapamo v raznih službah do nezavesti. To nas ubija, ne emšo.

Prav moram komentirati tole temo, pa ne zaradi hlač – jaz bi jih na tvojem mestu podarila, ker je jeans sedaj res poceni, ampak zaradi ostalih komentarjev.
Res me zanima od kdaj je nekdo z normalnim in zdravim ITM-jem debel? In res me zanima zakaj taka potreba po žalitvah? Če bi se vse kokoši, ki ste napadle avtorico v resnici super počutile v svoji koži in tako tudi izgledale, ne bi čutile potrebe po žaljenju. Kar imaš v sebi to čutiš in to tudi pride iz tebe… malo se zamislite same nad seboj.
Žal mi je tebe avtorica, ker si je kar nekaj frustriranih bab na tebi malo pozdravilo svoje komplekse.
P.S. Ko sem v soboto tekla na PST-ju sem srečala na pohodu ob žici več konkretno preveč rejenih (govorimo o 15kg in več plusa) kot suhih z idealnimi postavami. Tako da vse komentatorke kje ste bile? Da niso te idealne postave le v vaših glavah?

se pravi veš, da imaš celo 10 kg preveč..kdaj si potem nosila kavbojke s tako nizkim pasom. Ker to je meni obup, pa ne mislim samo tebe osebno, ampak na splošno, ženske so tako ne samokritične do sebe.Potem pa vidimo to, kar vidimo na ulicah. Že pri mladih, oziroma sploh pri mladih, špeh leze ven iz vseh strani na kavbojkah, ozkih majcah..Kakšne bodo te punce pri 30, ne vem.

Mislim da boš več dala za šiviljo kot za nove kavbojke glede na znamke ki jih omenjaš. Sem mislila da je govora o Diesel in podobnih. Neudobne kavbojke so hudič.

Hočeš reči, da si 40- 45 let stara ženska ne sme priviščiti ene krizice? Se spopasti dama s sabo, s koncem obdobja plodnosti? Mora samo garat in pedenat vse okrog sebe, ter čakat, da jo menopavza dohiti nepripravljeno?
In da ženska pri 80. zgleda čvrsta, normalno mentalno delujoča, vozi avto, je aktivna?

Hja, pojdite malo okrog, magari čez meje, če doma take zgrešite in se postavite na realna tla.
Možje in žene so v teh letih na višku svojih zmožnosti. Če boste sebe s tako mentaliteto izgubili že v 30., ste stari in ostareli že sedaj.
Botox in vse operacije tega ne rešijo nikogar, tudi naših prestrašenih gospa.
Holivud je nekako razumljiv, a ti ljudje s tem služijo milijone $$$, ker brez njih ne pomenijo nič. Nič.
Ampak tudi ne vsi. V resnici ni pomembna kilaža, ne okrogline. Enim ženskam tako pašejo, da so brez tega kot bi izgubile del sebe.
Naj ti zaupam, emša ni niti potrebno skrivati.
Mogoče edino, ko iščemo službo, vendar niti v tem primeru to ni ok. Če te nekdo ne želi, je kvečjemu zate dobro, da se je takoj odstranil sam z našega obzorja.
Emšo je nekaj, kar nam daje sigurnost, varnost.
Samo to je treba spoznati individualno.

Če sem iskrena, pri štiridesetih bi bilo pametno začeti nov faks. Ali narediti neko poklicno šolo, usposobljenost, v kateri bi uživali, namesto, da se ravno v teh letih trapamo v raznih službah do nezavesti. To nas ubija, ne emšo.
[/quote]

Življe je se da maksimalno uživati tudi tako, da se ne smešiš. Imaš veliko načinov, kako se zabavati, sam sebe razvajati, si vzeti čas zase, kako izgledati mladostno, biti vesel, sproščen, tudi odštekan…… Če pa tebi vse to pomeni izključno na pol nago potetovirano žensko srednjih let, z zelenimi lasmi in rinko v nosu, ki pijana skače pod odrom in se vesi po sošolcih svojega polnoletnega sina, potem pa daj. Kdo ti brani? Jaz samo opisujem, kako večini ljudi to izgleda – smešno.

Življe je se da maksimalno uživati tudi tako, da se ne smešiš. Imaš veliko načinov, kako se zabavati, sam sebe razvajati, si vzeti čas zase, kako izgledati mladostno, biti vesel, sproščen, tudi odštekan…… Če pa tebi vse to pomeni izključno na pol nago potetovirano žensko srednjih let, z zelenimi lasmi in rinko v nosu, ki pijana skače pod odrom in se vesi po sošolcih svojega polnoletnega sina, potem pa daj. Kdo ti brani? Jaz samo opisujem, kako večini ljudi to izgleda – smešno.
[/quote]

Eh, ne znaš brati, niti razumeš ne. Če se bojiš, da se boš vesila po kom, se pač bojiš lastne sence. Ti emšo skrivaš ali kaj si tako nevrotično obsedena s številkami? Ti one krojijo življenje? Hodiš na minuto točno lulat, seksat, molit, se kdaj sploh veseliš, kot mali otrok npr.regratove lučke, ki jo pihne v sonce?
Je to rezervirano le do 3.leta?
Potem gospa s parkinsonom, ko se vsa tresoča poda na maraton tega ne bi smela?
Ker ji emšo ne dopušča!
In ona pri 80tih, ki se bo šla še potapljat! Oooo, groza od ženske, a še ni morto?
Samo eno še, pri 40.se življenje ne neha. Dajmo živet in se nehat sebi smilit in celemu svetu! Ter jamrat!

Eh, ne znaš brati, niti razumeš ne. Če se bojiš, da se boš vesila po kom, se pač bojiš lastne sence. Ti emšo skrivaš ali kaj si tako nevrotično obsedena s številkami? Ti one krojijo življenje? Hodiš na minuto točno lulat, seksat, molit, se kdaj sploh veseliš, kot mali otrok npr.regratove lučke, ki jo pihne v sonce?
Je to rezervirano le do 3.leta?
Potem gospa s parkinsonom, ko se vsa tresoča poda na maraton tega ne bi smela?
Ker ji emšo ne dopušča!
In ona pri 80tih, ki se bo šla še potapljat! Oooo, groza od ženske, a še ni morto?
Samo eno še, pri 40.se življenje ne neha. Dajmo živet in se nehat sebi smilit in celemu svetu! Ter jamrat!
[/quote]

Jaz se ničesar ne bojim, samo povem, kaj je velikokrat videti. In da mi je smešno. Po pogledih in komentarjih okrog mene očitno ne samo meni. Mogoče se pa ti najdeš v opisanem in si sedaj ti tista, ki se boji, da se je mal osmešila. Kakorkoli, ti izpostavljaš dve skrajnosti. Tipično razmišljanje kokoške v krizi srednjih let, podobno kot najstnice: biti opazna za vsako ceno. Jaz sem ti pa napisala, da obstaja mnogo vmesnih poti. In še enkrat, če je zate edina pot taka, kot sem jo opisala, prav. Izvoli. Saj ti ne krojim življenja. Te samo opazujem in se smejem. A kak zakon to prepoveduje?

Jaz se ničesar ne bojim, samo povem, kaj je velikokrat videti. In da mi je smešno. Po pogledih in komentarjih okrog mene očitno ne samo meni. Mogoče se pa ti najdeš v opisanem in si sedaj ti tista, ki se boji, da se je mal osmešila. Kakorkoli, ti izpostavljaš dve skrajnosti. Tipično razmišljanje kokoške v krizi srednjih let, podobno kot najstnice: biti opazna za vsako ceno. Jaz sem ti pa napisala, da obstaja mnogo vmesnih poti. In še enkrat, če je zate edina pot taka, kot sem jo opisala, prav. Izvoli. Saj ti ne krojim življenja. Te samo opazujem in se smejem. A kak zakon to prepoveduje?
[/quote]

Glej, če je tebi smisel življenja razumeti zadeve skozi prizmo poniževanja ljudi, verjemi, da si v manjšini.
Tudi meni ni do visenja na moškem, z zelenimi lasmi ali oblekah za najstnice, z prevpadljivim makeapom in kar je še teh nerodnosti.
Sem že krepko čez tvoja kritična leta in vem, kako se je ženski truditi, da sestavi mesec z mesecem z vsemi obveznostmi.
Kako je, ko ti pri teh letih hormoni štrajkajo, pa sploh ne veš, da so to hormoni, ko čez noč rabiš očala za branje, ko se zjutraj, preden greš na šiht, sesedeš od nenadne slabosti, ki je nisi navajena, teh nenadnih strahot se ja normalno vsak ustraši.
Ko se na odgovornem in zahtevnem delu tvoja sodelavka zdravstveno sesuje, ker jo daje večdnevna zaprtost in znori, ko ji omeniš, naj vzame bolniško in gre k zdravniku. Ko začnejo tvoji starši zbolevat in umirat, ti jih pa ne moteš rešiti, razen, da jim stojiš ob strani do zadnje ure.
O teh krizah govorim. Poleg še vseh mogočih, ki se odpirajo ravno v tem času.
O katerih pa ti misliš? Jih ne poznaš, nikoli opazila nobene ženske, čez kakj vse gre, popolnoma nepriptavljena?
Tebi to prihranjeno?
Hja, le kje imam čas in potrebo se ukvarjati z nečim, kar mene ne zanima? Zeleni lasje, nohti, kremplji, oplesk? Pa kaj je tebi, tudi kurbe morajo živeti!
Saj ne vidijo na meni. Verjetno marsikatera živi duhovno bogatejše življenje od marsikatere malomeščanke, ki se zgraža nad njo. Tudi ona je samo človek, z marsikaterimi nevšečnostmi v življenju.
Kolikor mi je znano, si je marsikatera na ta način izobrazila in s tem sebi in familiji omogočila od strehe nad glavo.
Kdo sem jaz, da jo sodim? Niti te želje nimam, niti se v te ženske ne vtikam.
Naj se oblačijo in visijo na komerkoli želijo, če mu to ustreza.
Saj so polnoletni.
Bolje to, kot tista, ki lastnemu otroku ne dovoli zleteti iz gnezda.
Tak post pišem izjemoma, niti se mi ne da o čem takem razpravljati.
Le v vednost.
Zase pa le glej, koliko te emšo obremenjuje. Te kile so strašansko težje, kot tistih par preveč. Raje jih preobleci s kakšno frfotavo oblekico in se nasmej soncu, ko zopet posije. No further comment.

Glej, če je tebi smisel življenja razumeti zadeve skozi prizmo poniževanja ljudi, verjemi, da si v manjšini.
Tudi meni ni do visenja na moškem, z zelenimi lasmi ali oblekah za najstnice, z prevpadljivim makeapom in kar je še teh nerodnosti.
Sem že krepko čez tvoja kritična leta in vem, kako se je ženski truditi, da sestavi mesec z mesecem z vsemi obveznostmi.
Kako je, ko ti pri teh letih hormoni štrajkajo, pa sploh ne veš, da so to hormoni, ko čez noč rabiš očala za branje, ko se zjutraj, preden greš na šiht, sesedeš od nenadne slabosti, ki je nisi navajena, teh nenadnih strahot se ja normalno vsak ustraši.
Ko se na odgovornem in zahtevnem delu tvoja sodelavka zdravstveno sesuje, ker jo daje večdnevna zaprtost in znori, ko ji omeniš, naj vzame bolniško in gre k zdravniku. Ko začnejo tvoji starši zbolevat in umirat, ti jih pa ne moteš rešiti, razen, da jim stojiš ob strani do zadnje ure.
O teh krizah govorim. Poleg še vseh mogočih, ki se odpirajo ravno v tem času.
O katerih pa ti misliš? Jih ne poznaš, nikoli opazila nobene ženske, čez kakj vse gre, popolnoma nepriptavljena?
Tebi to prihranjeno?
Hja, le kje imam čas in potrebo se ukvarjati z nečim, kar mene ne zanima? Zeleni lasje, nohti, kremplji, oplesk? Pa kaj je tebi, tudi kurbe morajo živeti!
Saj ne vidijo na meni. Verjetno marsikatera živi duhovno bogatejše življenje od marsikatere malomeščanke, ki se zgraža nad njo. Tudi ona je samo človek, z marsikaterimi nevšečnostmi v življenju.
Kolikor mi je znano, si je marsikatera na ta način izobrazila in s tem sebi in familiji omogočila od strehe nad glavo.
Kdo sem jaz, da jo sodim? Niti te želje nimam, niti se v te ženske ne vtikam.
Naj se oblačijo in visijo na komerkoli želijo, če mu to ustreza.
Saj so polnoletni.
Bolje to, kot tista, ki lastnemu otroku ne dovoli zleteti iz gnezda.
Tak post pišem izjemoma, niti se mi ne da o čem takem razpravljati.
Le v vednost.
Zase pa le glej, koliko te emšo obremenjuje. Te kile so strašansko težje, kot tistih par preveč. Raje jih preobleci s kakšno frfotavo oblekico in se nasmej soncu, ko zopet posije. No further comment.
[/quote]

Ne boj se. Tudi jaz sem dala že vse mogoče skozi, od težav z lastnim zdravjem, do bolezni staršev, stresa v službi…….kar želiš. Teh kokošk ne obsojam, samo smešne so mi. Jih pa obsoja marsikdo iz okolice, upravičeno ali ne, je brez veze ugotavljati. Obsojajo jih, tak je svet. Zaradi tega si marsikatera nakoplje dodatne težave, pa ne samo sebi, ampak tudi lastnim otrokom, ki jih je sram, kako se njihova mama obnaša, se nastavlja mulariji in so tudi sami zaradi tega zasmehovani. Videno na lastne oči. In če premorem malo zdrave pameti in dobrega okusa, se znam obnašati letom primerno, ter se znam čisto dobro zabavati in sprostiti tudi brez pretvarjanja, da sem najstnica, še ne pomeni, da me karkoli obremenjuje, naprimer emšo. Sem prepričana, da tale emšo bolj obremenjuje omenjene ženske, da zaradi njega tako trpijo, se mu upirajo in delajo iz sebe trape.

Isti problem kot ti in ga resujem v odvisnosti od zgornjega dela:
– oblecem spodaj bodi in preko jopco
– steznik (do prsi v kozni barvi)
– odrezala z nosecniakih hlac tisti pas in si ga spodvijem, kot je razvidno iz 2. Slikce, ki jo je ena ze objavila.

Sem pa ce cel zivljenje v kavbojkah in tezko dam od sebe model, dokler ni strgan.
Leviske imam ene ze 20 let, pa se mi zdijo kot nive. Imam pa kavbojke nabavljene 2 leti nazaj, in se mi zdi, da se je jeans na riti precej stanjsal.
Osebno aem mnenja, da je bil jeans vcasih kvalitetnejsi in da nam danes samo pofl prodajajo.

operacija

Ne boj se. Tudi jaz sem dala že vse mogoče skozi, od težav z lastnim zdravjem, do bolezni staršev, stresa v službi…….kar želiš. Teh kokošk ne obsojam, samo smešne so mi. Jih pa obsoja marsikdo iz okolice, upravičeno ali ne, je brez veze ugotavljati. Obsojajo jih, tak je svet. Zaradi tega si marsikatera nakoplje dodatne težave, pa ne samo sebi, ampak tudi lastnim otrokom, ki jih je sram, kako se njihova mama obnaša, se nastavlja mulariji in so tudi sami zaradi tega zasmehovani. Videno na lastne oči. In če premorem malo zdrave pameti in dobrega okusa, se znam obnašati letom primerno, ter se znam čisto dobro zabavati in sprostiti tudi brez pretvarjanja, da sem najstnica, še ne pomeni, da me karkoli obremenjuje, naprimer emšo. Sem prepričana, da tale emšo bolj obremenjuje omenjene ženske, da zaradi njega tako trpijo, se mu upirajo in delajo iz sebe trape.
[/quote]

Kje živiš, da se toliko zrelih žensk afna in nastavlja mulariji?

Imidž je pa stvar osebnega okusa. Če se ženska, dekle, fant dobro počuti z vijoličnimi lasmi, naj jih vendar ima, mene to res čisto nič ne zamudi. In vijolični lasje ali majčka še do popka ne so zame osebne neprimerno manj moteči kot na primer verižno kajenje, da se dim vali vate, popivanje in posledično kruljenje ter kozlanje, brezobzirna vožnja, glasno govorjenje v gostilni, da vsi drugi gostje kar potihnejo, glasno govorjenje po telefonu, ko si na javnem kraju, zvonjenje med predstavo/mašo/predavanjem …
Dajmo malo stvari v eno perspektivo. Kaj ima tebe dejansko za motit, če ženska izstopa s svojo zunanjostjo? Razen seveda, če si ljubosumna.

Ko sem bila noseča se mi je prikazala marija, ko sem odkrila ti nosečniški pas.
Otroci so stari že preko 5, jaz pa še vedno ta pas obožujem.
Prek pa neko fajn dolgo majčko/tuniko.
Pa še lepo mi greje ledvice.
Sranje je edino poleti, ker ti je vroče po trebuhu.

New Report

Close