KAVBOJKE na poroki
Priznam, da mene osebno ne bi kavbojke niti malo motile. Ljudi bi povabila zaradi njih samih, ne zaradi njihovih oblek. (Pa imam izredno rada lepa oblačila. 😉
Če pa se ti zdi to zelo pomembno vprašanje (npr. zaradi prestižne lokacije poroke, fotografij ipd.), navedi svoje želje v vabilu oz. namigni, ko bosta šla vabit, da se ne bo na poroki kdo neprijetno počutil.
Verjamem pa, da bosta na svoji poroki oba z bodočim možem tako uživala, da ne bosta imela časa preverjati, kaj je kdo oblekel. Milsim, da bosta imela oči samo drug za drugega. 😉
lp,
Lenka
Pa še dve misli:
V veliki meri ljudje vzamejo poroko kot zelo svečan dogodek in se temu primerno uredijo. Tudi če kdo prej grozi, da bo v jeansu in majicah, je to povečini le zato, da jezi nevesto. Tako da morebitnih takih izjav ne resno jemati. Če že pride kdo v kavbojkah, je na koncu to le kakšen trinajstletnik, ki mu take izbire res ne moreš zamerit. Verjetno se v drugem outfitu ne bi počutil dobro, pa še tako mame fante potem običajno prisilijo v kakšno lepo srajco.
Kar se navezuje na mojo drugo misel:
Če se bodo ljudje v oblekah dobro počutili, bo dogodek izpadel lepše, kot da bodo v (pre)svečanih oblekah hodili okoli nesproščeni in zategnjeni.
mene osebno to zelo moti, sploh kake strgane kavbojke, kapri pa une “plastične” balerinke pa pisane nogavice pa pisana mikica? taka je bla ena punca na zadnji poroki kjer sva bila pa sta jo mladoporočenca grdo gledala pa še njeno mamo če res ne zna hčerke oblečt. tko da ni nujno da mladoporočenca nebosta ugotovila da je nekdo v kavbojkah. kolegica je bila celo na poroki, kjer so imeli “varnostnika” ki je ob vhodu celo pregledoval če si dovolj elegantno oblečen ti je potem pripel naprsni šopek drugače si lahko le šel domov. pa ni bilo potrebno biti v toaletah ampak le kavbojke, strgane zadeve, superge so bile prepovedane. na srečo so se vsi tega držali. otrok itak niso vabili ker je bil evening event kjer otroci itak nimajo kaj delati. nekdo se že sam posebi za na poroko lepo obleče, nekomu je to pa isto kot bi šel na športni dan. jaz sem tudi vsak dan v kavbojkah pa pisani mikici vendar mi na pamet ne pade da bi šla taka na poroko. tisti dan pa ja že potrpiš bit mal lepše oblečen saj ni tako težko, če pa je pa raje ostaneš doma.
hihi… midva sva pa imela ženina v kavbojkah, srajci, kravati, rekelcu… večina kolegov tudi v kavbojkah,… je blo zaželjeno… mislim je bila free poroka in smo se mel fino… je pa odvisno od neveste in ženina ter družbe… mi smo vsi malo bolj šport freeki, pa je izpadlo hudo dobro 😀 je pa res, da so se svatje v 70% pozanimali če morajo biti zelo urejeni ali je športno (ker naju poznajo)….
to da so se pozanimali je res fajn ker ponavadi vsak obleče kar mu paše ne glede ali sta nevesta in ženin zahtevala kaj določenega ali ne. res lepo od njih da so se spomnili in vprašali za vsak slučaj da nebi bilo kaj narobe. če so vsi svatje na poroki športno oblečeni ter ženin v kavbojkah potem mora biti tudi nevesta športno oblečena, ker drugače izpade malo čudno nevem. nekje sem zasledila ene slike ko so bili vsi v kapri, kratkih hlačah, mikice, športno zelo vsi, ženin tudi v kavbojkah, nevesta pa v beli obleki z 3 metre dolgo vlečko, ki so jo nosile športono oblečene male družice, punčke stare max 10 let, pa njena obleka je menda stala okrog 3000€?? halo to pa meni ne gre skupaj
Poroka je le en tak poseben dogodek, da se mi zdi, da kavbojke ne pašejo zraven….
Menim, da je vse odvisno od neveste in ženina in od tega kakšno poroko sta si zamislila. Če je poroka bolj svobodna in so jeanske zaželjene, je lahko prav tako lepo.
Če pa je poroka na bolj elegantnem nivoju so kavbojke malodane žaljive. Kot svatje je najbolj, da vprašate nevesto in ženina, kako naj se oblečejo, S strani bodočih mladoporočencev pa je priporočljivo, da svoje želje zapišejo v vabilo – predvsem, če želijo strogo večerno toaleto.
Če pa tega ne napišejo, se potem nimajo kaj jeziti na povabljence …Sicer pa kavbojke na kakšnem najstniku niso nikoli moteče …ali pa se povabi le starejše.
Seveda pa je vse odvisno od vas samih.
Agencija komunikacij NEZZA
organizacija porok in dogodkov