Najdi forum

kavbojke

Okej rabim en nasvet. Ze kar dolgo nisem kupovala kavbojk v Sloveniji, ponavadi grem zmeraj v Avstrijo.Sedaj pa te priloznosti nimam pa si full zelim ene srednje do temno plave jeanske na zvonc k ti nardijo fajno ritko, ne potolceno, pa z nizkim pasom….cim bolj nizkim, vsekakor pa pod popkom… lahko tudi, da imajo pas zraven…..Zanimajo me vase izkusnje. Kje na Gorenjskem ali v Lj, ste kupile take kavbojke. Zanima me tudi cena, ker bi blo super, da bi bile pod 10k….. :/ pa firma itd.
Punce prosim vas za nasvete….
L.P.

Pod 10.000 bo bolj težko kaj dobiti. Mogoče probaj pogledati v trgovini Urko (v LJ je na vogalu Cankarjeve in Beethovnove, pa še v stari Ljubljani).

Pa v BTC-ju trgovina Two way al nekaj takega, ista trgovina tudi v Kranju v Globusu (ne vem če je trenutno odprta ker so jo nekaj prenavljali), pa tudi Sportina …

aha, pa rada b take kavbojke k niso “zlizane” take da mal bl elegantn zgledajo…. no sj ce je do 13k se gre, sicer dnarja nimam, sam se vseen pa rajs kupm nekej k mi bo vsec, firma mi sploh ni vazna kaj je, samo da mi pase… kaj pa radovljiica,jesenice, bled poznate kaj dekleta? no saj tudi lj pride v postev, ker grem v sredo itak tja….a ni nobena zadnje cajte kupla si nove kavbojke?

Aja, sem pozabila na Mango (v LJ je ene 10 metrov stran od trgovine Urko, ta drug Mango je pa v BRC – zdraven Big Banga). Spomladi srm si tam kupila super kavbojke + kavbojsjo jakno in oboje je okoli 23.000. Kavbojke so okoli 8.000 – 10.000. Je pa res, da v trgovini na Cankarjevi še nimajo nove robe; zgleda zelo opustošena. Imajo pa super kroje. Moje so nizke, kar ene 5 cm pod popkom, pa potem grejo na zvonc in so super dolge – super so na škornje z visoko peto. Pa tud barva je lepa, bolj temna, kot ne in nimajo tistih grdih, kao zlizanih belih črt.

Pri Urkotu tudi dvomim, da bos dobila pod 10 000sit.andreja x je pisal/pisala:
>
> Pa v BTC-ju trgovina Two way al nekaj takega, ista trgovina
> tudi v Kranju v Globusu (ne vem če je trenutno odprta ker so
> jo nekaj prenavljali), pa tudi Sportina …

Ko boš hodila po Lj., zavij v Newyorker v Cityparku.

kaj pa v mb kje jih kj majo???

Meni so najboljše od Diesel. Cena je okrog 16 tisoč, vendar trajajo in trajajo. Super se prilegajo na ritko, nizek pas, zvonc, barva se ne izpira, če so ti predolge, ti jih originalno skrajšajo. Se splača.

New Report

Close