Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAVBOJKE

KAVBOJKE

Kje v Ljubljani se lahko kupi kakšne dobre kavbojke – oziroma ali prisegate na kakšen model oz. znamko kavbojk????

Na model in ne na znamko. Kupila pa sem si jih v btc v eni x trgovini pa sem full zadovoljna.

KlaRa, ej, ful si ji pomagala – prav to je hotla. Da nimaš pojma, v kateri trgovini si jih kupila. Zdaj res več ve, kot prej.

PETRCA: Jaz sem jih kupila v Nami, na oddelku S.Oliver. Zdaj je ponudba bolj slaba, ker je več ali manj razprodano. Počakaj na novo robo, če se ti ful ne mudi.

Tudi jaz gledam bolj na model in manj na znamko. Nazadnje sem si kupila v Clark-u ene za 3 jurje.

Jaz jih redno kupujem od Esprita (tudi druge hlače, tako elegantne kot žametne).

Pri Esprit mi je je všeč, da imajo vse kavbojke in žametke 3% spandexa, poleg tega pa v Avstriji vedno dobim “short” dolžino. Sem malo močnejše postave in rabim 40 številko, poleg tega pa sem majhna samo 165 cm in so mi navadne dolžine ponavadi glih za en rob predolge.

Pa nasploh ima Esprit ponudbo hlač prirejeno povprečnim ženskam (ki imajo hitro kak kg preveč) za razliko od italijanskih podjetij, kjer še nikoli v življenju nisem dobila hlač.

Ponavadi kupim kavbojke v Wit Boy-u. Všeč so mi modeli, cena pa je ponavadi okrog 13.000 sit. Za kavbojke mi ni škoda denarja, ker jih zelo rada nosim in tudi znosim.

Prisegam na MISS SIXTY, čeprav so drage, se splača, ker so res kvalitetne, ne zbledijo in se zlahka ne zrabijo.
ina

Razne znamke, nosim jih veliko in za razlicne prilike. Ene imam tudi “kao” malo bolj svecane-se malo svetijo. Drugace pa vse od Marc’o’Polo, Levi’s, Dorothy Perkins, Top Shop, Miss Selfridge, Two Way, XX Mexx. Kupim, kar mi je prav in vsec, se nisem vezala nikoli ravno na ene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close