Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaviar

kaviar

Naj mi kdo pomaga z nasvetom. Kako se je kaviar v kakšni kombinaciji, ali sam, ali s kruhom ali kako.

Toast + maslo + kaviar

Lahko pa ga das na rezino trdo kuhanega jajcka… Torej: kruh (lahko topel toast) + malso + jajcek+ kaviar
Meni je tako najbolj vsec… je pa se veliko variant in razlicnih kaviarjev… Samo, da ga sama ne obozujem prevec… DT! S.

Mi ga jemo v kombinaciji s popečenim toastom in maslom. Zraven pa obvezno srebrna radgonska penina.

Nekaj “navodil”:
Pravi kaviar so kečigine ikre.

Njegov okus je prefinjeno delikaten, poln različnih tonalitet, z aromo, ki je istočasno točno določena, a polna odtenkov. Zato je najbolje, da okusimo kaviar naravno, potem ko smo ga za nekaj časa položili v led, da se ohladi. Za pokušnjo svetujemo, da se izognete kovinastim žlicam. Uporabite raje žlice iz kosti ali madreperle.

Zelo elegantne so štiri varianste: z namazom iz vodke in masla, z zmleto šalotko, ki smo jo prej posladkali v vodi, z zmletim trdo kuhanim jajčevim rumenjakom in z zmletim trdo kuhanim jajčevim beljakom.

Dober tek!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Košček belega kruha; lahko tidi toast; lahko je popečen; namažeš maslo, daš gor kaviar in pokapaš z lomono.
Dober tek!

New Report

Close