Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAVITACIJA

KAVITACIJA

Predvsem me zanima ali je že katera poizkusila z kavitacijo? Je res kaj učinka, kolikokrat je potrebno postopek ponoviti da deluje, cena…??

Bila 10-krat, zgubila nisem niti centimetra. Ma kaj centrimetra, milimetra! Niti moja prijateljica ne. Zdaj pa tečem in jih zgubljam.

ali nakladaš, ali pa nimaš pojma, o čem gre beseda

cena ene kavitacije se giblje med 150 – 200 evri, in že pri prvi se mora poznati rezultat. Ti pa hočeš reči, da si zmetala proč skoraj 2.000 EUR, preden si ugotovila, da stvar ne funkcionira??

Moraš pa zraven še hoditi na limfne drenaže, drugače ti lahko nastanejo grde luknje v tkivu.

tam kjer sem jaz hodila, je bilo 100 evrov na seanso, bila sem 5krat, potem sem nehala, ker se mi je zdelo brez veze.

Jaz sem plačala 300 € (plačaš 3 1gratis, akcija), trenutno ssem bila 1x pozna se dober 1,5 cm, po kavitaciji imam še 20 min limfne drenaže in 30 min telovadbe (v mojem primeru je to kolo za hypoxi vadbo).
Če bo šlo pri vsakem obisku dol vsaj 1 cm, bom zadovoljna, ker ravno toliko hočem izgubiti

kje si pa bila

No, jaz sem bila v Kranju 2x. Cena je 80 EUR / terapijo (20 minut kavitacije na vsako nogo + 45 minut limfna drenaža). Dobila sem darilni bon, zato sem šla… celulit imam na stegnih, sicer nisem debela. Imam bolj okrogle boke, ampak to se, kot mi je rekla maserka, s kavitacijo ne da zmanjšat, ker ni maščoba, ampak mišična masa.
Po obsegu nisem dala nič dol, se mi pa na stegnih res pozna, da nimam več grudic.

Nato sva s terapevtko prišle do zaključka, da mi bo pomagala že sama limfna drenaža, ker jaz nimam maščobe pod kožo, ampak res celulit (svinjarijo v limfnih vozlih), ki pa ga z drenažo fino da zmanjšat.
Seveda brez ustrezne prehrane in gibanja ne gre.

Sem pa vprašala še na Vrhniki za ceno in tam stane 180 EUR/kavitacijo.
Aja, v Kranju dajo za 3 nakupe hkrati 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta.

http://vancka.moj-album.com/

Jaz hodim v Grosuplje (vita line)

New Report

Close