Kavomat- kateri res dober ?!
Pa kaj te briga, če rabi ali ne?! Očitno si želi, ji to dovolj pomeni in si lahko privošči.
Če nimaš odgovora, raje molči.
Za avtorico pa: Pri mojih sorodnikih prisegajo na Juro.
[/quote]
Ne razburjaj se ob tako pozni uri, to ni dobro za tvojo prazno glavo.
Dala sem ji v razmislek, če je res pametno, da ob vstopu v novo dekado, še vedno živi nezdravo.
Ne razburjaj se ob tako pozni uri, to ni dobro za tvojo prazno glavo.
Dala sem ji v razmislek, če je res pametno, da ob vstopu v novo dekado, še vedno živi nezdravo.
[/quote]
Od kdaj je pa kava nezdrava? Zmerno uživanje kave ima celo blagodejne učinke. Od skodelice kave na dan ni še nihče umrl ali zbolel.
Zlata ribica, tebi očitno ni bila izpolnjena želja, ali si si pa zaželela kaj drugega, kot bi morala (pamet, press).
ni sam kavomat je tudi kava….če ciljaš na svežo kavo si omisli tistega ki ima vgrajen mlinček in ti kavo sproti melje. Druga opcija je da kupiš nekaj solidnega na ročko, ter kupuješ ESE kapsule. To je v bistvu zmleta kava, zapakirana v blazinico in vsaka blazinica je vakuumsko pakirana, tako d aimaš vsakič svežo kavo. Slabost je, da ne dobiš čisto vseh kav tej obliki, druga še večja žalost je slo trg, kjer je to čudo božje
jaz to prakticiram, kupujem rdeč illy in je razlika v primerjavi z illyjem iz pločevinke (z izjemo ko jo odpreš, pa prvih nekaj dni, mogoče kak teden) neprimerljiva. Pločevinske pa žal v tako kratkem času (da ne bi zgubila na okusu) ne morem porabiti