Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kavomat- kateri res dober ?!

Kavomat- kateri res dober ?!

Za 50 let si bom kupla kavomat. Ne na kapsule, tapravi espresso. Do jurja max. A ima kdo od vas kak res dober aparat ? A se da v kakem salonu pri prodajalcih probat kavo ? Zdaj kuham v kafetjeri.

Res to potrebuješ?

Pa kaj te briga, če rabi ali ne?! Očitno si želi, ji to dovolj pomeni in si lahko privošči.
Če nimaš odgovora, raje molči.

Za avtorico pa: Pri mojih sorodnikih prisegajo na Juro.

Pa kaj te briga, če rabi ali ne?! Očitno si želi, ji to dovolj pomeni in si lahko privošči.
Če nimaš odgovora, raje molči.

Za avtorico pa: Pri mojih sorodnikih prisegajo na Juro.
[/quote]
Ne razburjaj se ob tako pozni uri, to ni dobro za tvojo prazno glavo.
Dala sem ji v razmislek, če je res pametno, da ob vstopu v novo dekado, še vedno živi nezdravo.

Kupili smo Boschevega, v Lecleru. Ni na kapsule, ker je sveže mleta kava boljša.
Kupujemo Barcaffe kavo na Viču ali v Italiji. Z aparatom smo zelo zadovoljni.

Ne razburjaj se ob tako pozni uri, to ni dobro za tvojo prazno glavo.
Dala sem ji v razmislek, če je res pametno, da ob vstopu v novo dekado, še vedno živi nezdravo.
[/quote]

Od kdaj je pa kava nezdrava? Zmerno uživanje kave ima celo blagodejne učinke. Od skodelice kave na dan ni še nihče umrl ali zbolel.

Zlata ribica, tebi očitno ni bila izpolnjena želja, ali si si pa zaželela kaj drugega, kot bi morala (pamet, press).

Kaj takega je zakon:

https://www.amazon.de/Siemens-TE653501DE-Kaffeevollautomat-Keramik-mahlwerk-Touch-Sensor-Direktwahltasten/dp/B074QGDYVB/ref=sr_1_8?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1539447670&sr=1-8&keywords=Jura+Kaffeevollautomat

Kavni avtomat Jura, švicarska zadeva.

ni sam kavomat je tudi kava….če ciljaš na svežo kavo si omisli tistega ki ima vgrajen mlinček in ti kavo sproti melje. Druga opcija je da kupiš nekaj solidnega na ročko, ter kupuješ ESE kapsule. To je v bistvu zmleta kava, zapakirana v blazinico in vsaka blazinica je vakuumsko pakirana, tako d aimaš vsakič svežo kavo. Slabost je, da ne dobiš čisto vseh kav tej obliki, druga še večja žalost je slo trg, kjer je to čudo božje

jaz to prakticiram, kupujem rdeč illy in je razlika v primerjavi z illyjem iz pločevinke (z izjemo ko jo odpreš, pa prvih nekaj dni, mogoče kak teden) neprimerljiva. Pločevinske pa žal v tako kratkem času (da ne bi zgubila na okusu) ne morem porabiti

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Model Jura ENA 5 je za domačo uporabo več kot dovolj, cena cca 800 EUR. Jaz imam Jura ENA 7 zdaj že več kot pet let.
Tri kavomate si poišči za v ožji izbor, malo preštudiraš in potem enega izbereš.

New Report

Close