Najdi forum

Kazaa-failed ???

Zakaj mi zadnje čase po downloadu datotek s Kazaa-ja izpiše FAILED??? Prečekiral sem že ogromno forumov s tem problemom, pa nikjer ne zasledim pametne rešitve. Aja, diska je dovolj, firewall izključen, probal z različnimi porti, dal tudi download mapo v skupno rabo… Uporabljam Kazaa Lite v2.0.2. Probal tudi z updateom, pa nič. Naj povem, da je ves čas delalo O.K, problemi so nastali v zadnjih dveh tednih.

Vem, da ne smemo na glas govoriti o P2P software-ih, pa vendar prosim za pomoč. Lahko tudi po e-mailu, če tu ne smemo :).

LP, Bojč

Zakaj ne smemo govoriti o tem? Tovrstni sofware so povsem legalni, čeprav si mnogi trudijo prepričati obratno. Saj niso namenjeni izključno razpečevanju nelegalnih mp3 kopij. Ravno tako lahko preko P2P svetu ponudiš svojo zbirko kuharskih receptov napisanih v textpadu, ali fotografije svojega psa kako se kopa v morju. Ne vem od kod pravica posameznim korporacijam, da bi nam to preprečile. Če pa P2P zlorabljaš za to, da pobiraš avtorska dela (mp3) brez da bi kaj plačal za to, potem je pa druga zgodba. Ampak o tem tokrat nisi govoril kajne? 😉

Sicer pa nad Kaazo nisem nič navdušen in je ne uporabljam, zato ti tudi ne morem svetovati. Poskusi program WinMX, meni je bolj pri srcu.

Bojč!

Zakaj ne bi smel na glas govoriti o Kazaa, oz. P2P programski opremi.
To je pač programska oprema, kjer so določeni
resourci v skupni rabi. Do tukaj je vse še čisto OK.

Kaj pa ti dol vlečeš, je pa samo in zgolj tvoj problem.

V Underground (podzemni) sceni interneta se govori, da je
zato kriva RIAA.

Mogoče bi poizkusil z novejšo verzijo LITE tega programa
Kazaa.

lp

Hvala za pojasnila… Vem, da je sam P2P software popolnoma legalna zadeva. Saj vemo, da tu pa tam potegnemo dol kakšen MP3 ali kaj podobnega… 🙂

Klemenxx, poskusil sem z najnovejšo različico Lite-a, a brez uspeha. Bom še poskusil vrtati dalje, da pridem stvari do dna, do takrat pa vsem

LP, Bojč.

Kdaj ti to javi, med dljem ali čisto na koncu?

Čisto na koncu, ko je že download končan, seveda pa tistega file-a ni…

LP, Bojč.

jest sem opazil podobno, vender kljub FAILED so bile vse files dol v celoti in Ok.

Parkrat sme je tudi meni zgodilo isto…. Vendar, kot pravi Hugo, so bili vsi fajli v download direktoriju in uporabni.

CIAO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close