Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kazaa – kako?

Kazaa – kako?

En lep pozdrav!

Zgleda da sem preveč “blond”, da bi mi uspelo downloadat to Kazo. Enostavno se izgubim al pa mi nič ne odpre. Mogoče mi bo kdo hotel pomagati z bolj natančnimi podatki. Sem sicer iskala že, ampak je bolj splošno.

Ko odpem kazaa lite slo grem na download, tam izberem Kaza kite, različice… Potem se mi odpre stran, kjer je na dnu polno naslovov za downloadat. In tu se zadeva neha. Izberem prenos iz mesta 1, potem pa ne vem več naprej.

Ali je opisano sploh pravilno, kar delam? Velikokrat me namreč opozori, da strani vsebujejo datoteke, ki lahko škodujejo računalniku. Al pa enostavno nič ne najde!

Hvala za pomoč, bom res vesela, če so bo kdo vzel čas in mi zadevo podrobneje razložil.

Lp, Petra

Pusti Kazoo in se naloži Emule, vsaj filmi so gor. Kazaa resnićno vsebuje Spy programe in ostalo kramo.

lp

Ja, no sej tud na eMule sem že poskušala, pa mi ne gre.
Če grem na download in potem kliknem Installer v0.42c se mi odpre ene par lokacij in ne vem naprej.
Če pa izberem To the ED2k…. in potem eMule 0.42… pod rubrike Release files, pa mi strani ne more odpreti. in to se dogaja že od včeraj.

Ali je postopek sploh pravi oz. kako inštaliram?!? Ker počasi že obupujem. 🙂

Lp, Petra

A inštalacijski program si uspela pobrat? Če ne, poskusi na tej strani, ali pa
me kontaktiraj na mail in ti ga bom poslal (cca 4mb).

Izgleda da je treba vseeno kliknit na slikco v stolpcu download. Meni dela na češki strani, ostalih nisem niti poskušal…

A ni na KAZAA preveč viruskov pa spyjev pa tega???

pa se kaza lite sploh ni tak slaba, kaj mate proti njej? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Hojla!
Veš kaj sorry jst sm mal mim in te verzije na tvojem linku nisem našla. Te 0,42c. No pa tudi sicer nisem imela pojma kak naj to uštimam, a bi lahko mal po korakih to razložil, ker jst bi tko rada en komad imela iz interneta .
Upam, da ni to preveč, ali pač??!prosimmm!!!
Niko,a bi bil tko prijazen????????
Hvala !!!

Ful dobr program je tudi DC++ je podobn kazi, sam dovnloudaš samo od enega uporabnika, pa lepo je k te ne mece dol, pa se lepo se presname, ker je stalna povezava iz enega vira. Gre pa kolikor ima uporabnik, ponavad gres dovnloudat od tistega, k ma T1 pa ti tut 90 siba.
Naslov je
http://dcplusplus.sourceforge.net/
in to je edini res dobr program, k se povezuje direktno na uporabnika in kopira samo fail, ki ga ounacis.

LP

New Report

Close