kazaa lite
Lep pozdrav!
1.Zanima me sledece. Pred kratkim sem si instaliral ta program za downloadanje. Mi lahko kdo razlozi njegove prednosti in slabosti? Kako je z virusi? Imam sicer instaliran Norton antivirus in ga redno updaitam.
2. Med downloadanjem neke zadeve mi racunalnik javi, da naj si nalozim nek GAIN, kar naj bi bilo nekaj v zvezi z GATOR-jem in nekaj v zvezi z avtorskimi pravicami in reklamiami. Kako je s tem, ali naj si ga nalozim? Menda ga je tezko potem izbrisat. A je pametno se kaj zraven instalirat, da program boljse deluje?
3. In se to. Ali je mozno v kaksnih nastavitvah v kazaalite programu omogociti, da bo prenos datotek hitrejsi? Imam sicer ADSL povezavo, dol mi pa vlece najvec nekje 40kb velikokrat pa samo tam 5 kb\s. Kaj storiti? In koga izbrati med vsemi, ki imajo isti komad, ki ga ti hoces downloadat? Katere karakteristike so najboljse, da bo prenos najboljsi?
Vem, da je vprasanj kar nekaj, zato vsem najlepsa hvala za odgovore in pomoc!
Lep dan,
Student
Prednosti programov za imenjavo podatkov (downloadanje) je sigurno ta, da take programe uporablja ogromno ljudi, zato boš našel skoraj vse kar boš iskal. Slabosti so pa te, da je včasih kvaliteta (glasbe, videa) precej saba, druga slabost so pa virusi, ki pa se jim z majčkeno soli v glavi seveda lahko izogneš. Predvsem pazi, da imajo datoteke res tiste končnice, kot bi jih morale imet, se pravi če dljaš muziko naj bo to mp3 ali wma ali kak drug glasbeni format, nikakor pa ne kak exe, com ali podobne zadeve.
Gaina, gatorjev in še nekaj navlake, ki jih Kazaa hoče nainštalirat ne rabiš na svojem mlinčku.
Glede hitrosti med dljanjem je bilo precej dobro že povedano nekaj dni nazazaj tako da poišči ta post, ko pa izbiraš od katerega boš dljal pa poglej njegov Bandwidth in število Userjev.
Lahko pa si stvar pohitriš tudi z Kazaa Lite Cheater, ki ti poveča Status (do GOD MODE) in imaš več privilegijev za Download. Očitno ustvarjalci kazaae cenijo tiste, ki več UPLOADajo in jim ne omejujejo DOWNLOADa. Ostali, ki od prve uporabe niso share-ali niti enega fajla za druge kazaa userje, imajo neko omejitev pri downloadanju. Včasih se kar pozna, da gre več, seveda v primeru, če najdeš dober link. Če je oni na drugi strani s slabo povezavo, itak ni kej praskat
Modelj
Modelj in Hmmm, hvala za pomoc.
Se to bi vprasal, ali je pomembno, kam instaliras kazaa lite cheater in pa recimo tudi adaware? Mislim v katero mapo, tja, kjer je ze instalirana kazaa ali lahko kar kamor koli?
Spy programckov na kazaa lite menda ni, ceprav naj bi kljub taksnemu prepricanju bili. Verjetno zato adaware lahko le koristi, kajne?
Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.