kazaa uporabnik
hi
Zanima me ,če mogoče kdo ve kako bi “skrekov” kazo, da bi imel participation level 1000 (supreme being), čeprav imam samo high.V nekem članku sem prebral, da se le-to da, vendar ni bilo obrazloženo, kako se to stori.Če kdo pozna postopek naj mi ga prosim zaupa.
Pa še to , program kaza mi zelo upočasni računalnik, če pa imam kazo vklopljeno dalj časa, pa mi računalnik celo zablokira in mi javi napako ” prišlo je do izjemne napake OE pri 0028:CO1545A v VxD____ klicano iz 0028:COO1CD4 v VxD_____”
Mogoče veste zakaj se to pojavi in kaj bi se dalo glede tega storiti ?
Lep pozdrav PAJO
tisto je posevna verzija kazze 🙂
kaki računalnik pa imaš ?
Program se imenuje KLCheater, dela pa na obeh, navadni in Lite verziji Kazee.
Še bolje pa da si inštaliraš najnovejšo verzijo Kazaa Lite, kjer si pa vedno Supreme being in imaš PL vedno 1000
Jaz sem naložol kazaa lite pa imam vseno low lavel pa sem naredu tako kot piše install kaza lite pa kopy kaza.exe pa kopi še en file pa ni nič bolje.
Katero verzijo pa imaš?
kaza lite 2.0.2
V search napiši Kazaalite cheater pa si ga tam downloadaj.Potem ko ga odpreš klikneš cheat in potem vidiš s kakšno hitrostjo “Rocko” downloada iz tvojega shared folderja. TO JE TO
Sem potegnil dol program samo low lavel imam pa še vedno
Ta verzija omogoča to, da imaš PL vedno na 1000.
Kazo ne štartaj z kazaa.exe ampak z k++ loaderjem, datoteka je kpp.exe
ALOHA
ALOHA
Zanima me ,če ima kdo kakšno rešitev za zgoraj omenajene težave,ki mi jih povzroča kaza .Imam Win 98 in kabelski internet in kazo media detoskop 2.0.2.
Hvala za odgovore, PAJO
kpp.exe pa nimam na PCju
Poglej na
To sem že dol potegnu pa ni zraven kpp.exe
Emmm, moglo bi bit, dej povej katero verzijo imaš sedaj, pa povej mail, pa ti ga pošljem.
ver 2.0.2
Potegn pol še enkrat, ker če si potegnu 3 mesce nazaj pol to ni to :))
Skratka Rok, na tisti strani je sedaj verzija 2.1.0 z k++ v 2.0.3
Ostrani staro verzijo in ištaliraj to. Direkt link imaš pa tukaj.
Potem pa povej kaj maš pa kaj ne.
Sem potegnu dol pa instaliral pa mi f prot javlja virus in se mi vedno fprot javlja da je nov virus
eeee???
Za katero datoteko ti javlja da je virus???
Pa kater virus?????
za datoteko kpp.exe ne ve pa ker virus je
Če izklopim f prot poženem kazalite in vklopim f prot pa deluje sam ne vem če je to normalno
K++ ma zdaj tudi možnost preverjanja virusov in včasih se protivirusni programi med sabo “tepejo”, ker pač vsebujejo kodo, ki je podobna virusom, tko da to je edina logična razlaga.
ok hvala za pomoč
nimam dobenega kpp.exe pa imam vedno level 1000 🙂
ker je tale ++ že vgrajen in jo samo inštaliraš 🙂
saj bi ti pomagali ampak ker nič nočeš povedat ti pač ne moremo.
Forum je zaprt za komentiranje.