Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kazaa uporabniki – nadzorujejo vas vse

Kazaa uporabniki – nadzorujejo vas vse

Kdor uporablja programsko opremo Kazaa in podobne P2P, naj si le
prebere spodnji link..

Lepo se imejte vsi skupaj, jaz pa grem uživat..

Me zanima kaj bi pravniki rekli na tole .)

hehe Andrej, kaj bi rekli.

kaj pa porečejo na BSA, ki ščiti samo določene programske
družbe, domačih programerjev pa ne ščitijo, a kak
komentar ???
Najbrž v stilu ja Amerigosi imajo denar, domače pa itaq
ni nič v redu..

Za Kazoo še tolele:
————————
Neki uporabnik iz USA si je od nekega iz Slo. potegnil
dol DivX film.
Tega našega je “zašpecal” svojemu ISP-ju v USA, da je od
njega potegnil dol nelegalen DivX film.
Amerigosi so ga zašpecali našim ISP-jem kje je ta nesrečni
“mulc” imel račun.
Posledica:
Odvzeti račun 4 Ever.

Kaj pa v tem primeru porečejo pravniki ha..

Bo že, lepo se mejte, grem Linux nazaj matrat!!

Kaj pa če samo dol vlečeš in nič ne šeraš? Za lastno uporabo te pač nihče ne more tožit…. Če se pač dobi na internetu se dobi. S tem ko surfaš in kaj dol potegneš zase še nič grdega ne delaš.

Še nikogar ki ima doma zapečene “svoje” CD-je in jih ne prodaja preko Salamonca ali neta niso obtožili… Iz originalov si človek ima pravico narediti varnostno kopijo in če se original uniči ostane le-ta…

hehe, me prav zanima, koliko sploh še bo internet userjev, če mislijo vsem tkole pobrat račune :))
Pa sej niso resni.
Sicer pa, če kaj takega res obstaja, bojo pa itak kak crack alpa antitrojana za to pogruntal. Za vsako bolezen se svoja rožca najde.

Denar je sveta vladar.

zanimivo kje si pa to pobral ?

Če smo že pri nadzorovanju. Po novem zakonu bodo morali ISP-ji v sloveniji spremljat ves promet ki ga je imel določen uporabnik (točno keri fajl je zahteval kakšna je velikost ali ga je dol potegnil ali ga je prekinil (vzrok) … itd). (ne vem če je že sprejet mislim pa da nadzorovanje že poteka).

Tko da ne zdaj o uporabnikih kazze 🙂

Kolikor vem naj bi tak zakon sprejela EU in ISP-ji bi morali hraniti vse loge do dveh let…

Zaenkrat pa temu še ni tako. Očitno bomo dobili dušebrižnike, ki nam bodo govorili kaj smemo in kaj ne… da o “svobodi” interneta ne govorim.

za nadzor bodo potrebovali sodni nalog

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close