Najdi forum

Program kazaa mi je začel upočasnjevati računalnik. zanima me če ima kdo iste probleme.

hoho Maca, kje se pa ti nahajaš ??

Upam, da si ta prava Maca.. tista, ki je ni bilo na No Man’s Land ko sem
prišel???

Skratka odgovor, ali imaš instalirano protivirusno zaščito, namreč preko Kazee
mrgoli virusov, črvov in ostale računalniške “golazni”??

Najbrž je to pri tebi krivo, kolikor te poznam!

lp

Mislim da to ni tista maca katero misliš. A si bral članek v PC magazinu, k piše kašne pizdarije kazaa dela na racunalniku pa kolk drugih programov ti kao zraven inštaliraš ko nalagaš kazo in se ti zraven poženejo ko jo vklopiš.

Ne nisem bral, ker se s Kazoo in podobnimi zadevami jaz ne ukvarjam.

Menda pa obstaja neki Kazaa Lite, ki pa nima v sebi špijončkov, črvov in
podobne nesnage.
Kaj AV program imaš, ali ne ??

ok saj res tista druga je imela nick Maca..

lp

Žal nimam.

Drgac sm mela pa tid kazo lite pa se mi je isto zgodilo po kakem tednu.

Torej hitro en AV program instaliraj gor pa boš nekako rešena nadloge,
kateri se pravi računalniški virus, črv, špijonček in podobne zadeve press.

Če pa ne najdeš na hitro, ti dam link gor..

lp

Tudi nam je računalnik po nekaj tednih uporabe postal taaaaaaakoooooo počasen, pa smo imeli AV instaliran. Pa smo disk na novo formatirali, pa je bilo po nekaj tednih spet enako. In smo se odpovedali KAZAA , disk pa spet formatirali in imamo mir.
LP!
P.S. Na srečo imamo dve particiji na disku.(mislim, da se temu tako reče)

Men Kazaa dela vec kot leto ko sus. Brez blemov. Seveda pa je računalnik oblečen z dvojnim kondomom…

Najprej en lep pozdrav vsem forumovcem, žal je konc dopusta in brezskrbnih dni brez računalnikov. In smo spet tukej.

KAr se pa Kazeeeee tiče je pa res najbolj da jo ne dajete na mašinco. Razen seveda če sta 2 kondoma gor al pa še kakšen čev vse skupi za ziher.

Tudi Lite verzija ni nič boljša, isti patak. Majo še celo tako finto, da lih tko instalira tisti dll, v katerem je polno svinjarije, zraven ti pa napišejo, da je samo dummy in ga lite verzija kao ne uporablja. U isti sapi pa pravjo, da bohvari ga brisat. Mislm.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close