Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kazanje golih gležnjev pri -5 stopinj

kazanje golih gležnjev pri -5 stopinj

pa kaj je to za ena neumnost, nizke teniske, kratke nogavicke zraven, da se jih sploh ne vidi, kratke oprijete hlače nad gležnji,pa 10 cm gole kože kazat..pri konkretnem minusu zjutraj. Pa to so tudi punce, ki gredo na faks, ne samo “neumni” OŠ.

Poglej stran če te moti ali pa glej lebdeče rjuhe!

No, ja, za “lepoto” je treba potrpet. Kar spomnite se, starejša generacija, kako smo nosili ozke kavbojke, morale so biti tako ozke, da se je bilo treba uleči, če si jih hotel zapeti! Ste pozabili? Da ne omenjam, da je bilo treba zraven biti še nag okrog ledvic, da je bilo treba videt golo kožo! No, tega zadnjega nisem nikoli prakticirala, ozke kavbojke pa, še zdaj včasih mislim, kako sem bila lahko tako neumna…
Ja, moda zna biti zelo neumna.

Sploh ne gledam, kako so oblečeni. Že zjutraj me je treslo kot “cucka”, zdaj me še bolj 🙂

To se tudi jaz včasih sprašujem. Superge, nogavičke in goli gležnji … no če jih ne zebe, pa naj. Ali pa če jih – za lepoto se vse potrpi, je znala rečt moja mami.
Mi je pa seveda čisto vseeno, jaz se pa obujem in oblečem tako, da mi je toplo.

Ozkih kavbojk se dobro spominjam;). Imela sem srečo , da sem bila suha in je zapenjanje precej laže šlo. Spomnim se par prijateljic s par kg preveč. So kar trpele:). No, tistih “golih ledvic ” se tudi jaz nisem šla.

Ajde za punce je to še nekak, ampak tipi pa zgledajo pod noge ko buziji…pa pustmo zdej ob strani angine, prehlade itd…., ker bolezen gre od nog navzgor

jeba ja… Potem bodo pa čez ene 15 let bolezni sklepov, ko še ne bodo niti 30 stari. Fashion is a bitch…..

polet pa natkače in bele štunfe…

in se sprašujem, kako za vraga jih ne zebe, na stara leta bo pa revma.
Se bolj sem se zadnjič začudila, ker sem videla tako oblečenega enega mladostnika – oprijete kavbojke, nizke adidaske, nizke nogavice, in plašč(ek) do kolen.

Moja gležnarjev, ßkornjev in podobnega ne nosi. Izjemo naredi, ko gremo v hribe.
Nosi teniske on nogavičke, ki se jih ne vidi. Tako nizke. Hlače so pa prekratke, ker je visoka in ji je ves jeans 3/4. No, tudi legice in vse ostalo.

Pri 40 pa vsi artritične gležnje …

V letih, primernih za otroka, se bodo pa čudili, ker ne bi ratalo.
Sami sebe bodo iztrebli.

Se spomnim tega. Meni ste se take že takrat zdele neumne.

Če jih ne zebe je okej, če pa je to zgolj modna muha pa neumnost. Sploh ko vidiš od mraza rdečo kožo…

Hahaha, pa res! Narobe svet …

Zato pa gre farmacija in moda z roko v roki.
Zalostno da “zlorabljajo” mlade brez pameti.
Morajo zbolet da imajo farmacevti s tabletkami promet.

Očitno že zelo mlade punce ugotovijo, kaj je napomembnejše na tem svetu – SPOLNA PRIVLAČNOST. Pomebnejše od karakterja, vzgoje, izobrazbe, pameti in tudi od zdravja na dolgi rok. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Za lepoto je treba potrpet???
Kaj je tu lepega…?? Goli gleznji,okrog vratu pa na metre šala…

Vcasih so bile moderne gamaše,no jaz jih še danes oblečem

Adijo pamet je bolj dejstvo, da se opravljive vesce tako obremenjujete s tem, da rabite celo temo odpret. Kaj, ko bi se raje postavile pred ogledalo, premerile slaufe okrog pasu in se vprasale, kdaj ste se tako mocno zanemarile? Odgovor je sledec: zacelo se je takrat, ko ste se zacele non stop vtikovat v druge in vrtet svoje opravljive, skodozeljne gobce.

Ps. ne kazem gleznjev.

jaz pa take volnene nogavice:

https://www.aliexpress.com/item/10000002318873.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.69f940b3VulcJb&s=p

https://www.aliexpress.com/item/4000136064767.html?spm=a2g0o.detail.1000023.4.2c9b4009MS1CVP

Adijo pamet je bolj dejstvo, da se opravljive vesce tako obremenjujete s tem, da rabite celo temo odpret. Kaj, ko bi se raje postavile pred ogledalo, premerile slaufe okrog pasu in se vprasale, kdaj ste se tako mocno zanemarile? Odgovor je sledec: zacelo se je takrat, ko ste se zacele non stop vtikovat v druge in vrtet svoje opravljive, skodozeljne gobce.

Ps. ne kazem gleznjev.
[/quote]

kažeš pa dolg, strupen, nesramen, okužen jezik :P. To je pa dosti hujše od marsikaterega “šlauha” okoli pasu kakšne MONe, ki piše tukaj :). A veš, tisto, ko rečeš: “another skinny bitch” za tako :).

Ps. nimam obročev sala okoli trebuha, niti gobca. Imam pa moralne vrednote in sem za kulturno komunikacijo na javnem forumu.

Zadnjic sem sedela v cakalnici, zunaj mrzlo ko svi. nja, sta prisle noter dve punci. Se vsedeta zraven mene,prekrizata nogi,ko sta sedli, tako da sem bolj videla.. Živo rdečo kožo sta imeli, tako jih je zeblo okol gleznjev.. Ampak ocitno jih niti to ne moti..

kažeš pa dolg, strupen, nesramen, okužen jezik :P. To je pa dosti hujše od marsikaterega “šlauha” okoli pasu kakšne MONe, ki piše tukaj :). A veš, tisto, ko rečeš: “another skinny bitch” za tako :).

Ps. nimam obročev sala okoli trebuha, niti gobca. Imam pa moralne vrednote in sem za kulturno komunikacijo na javnem forumu.
[/quote]

Pa ima kar prav. Bolj sočno povedano, a res.

New Report

Close