Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kaznovanje Lee Sirk

Kaznovanje Lee Sirk

Jaz bi z veseljem kaznoval Leo Sirk.

Ali pa s floggerjem… Važno, da si zapomni.

Pa kaj vam je naredila Lea Sirk, da tako udrihate po njej. Je pač fenica ali prijateljica od Raiven in njej je Raiven bolj všeč, kot sta ji slovenska zmagovalca.
Saj tudi poje v čisto drugem stilu kot Zala in Gašper. No, in, spet to obrekovanje in udrihanje, zato, ker je uporabila rahlo kletvico, pa saj ni obsojala nikogar, le svoje mnenje je povedala. Manjka se takih izjav.
Iz srca čestitam Zali in Gašperju, meni sta prijetna in enkratna, vendar meni tudi njuna pesmica ni ne vem kako všeč.

Lea Sirk je uredu, samo usta mora imeti zaprta pa je vse ok. 🙂

Lea je neprebavljiva.

Ni hujšega za estradnika, da ga ignorira TV & kompanija.

Tak so zjebbbali Simono, Brendija….pa verjetno še koga! Kar eni uredniki rečejo ‘stop’ in nimaš več reklam, nastopov-…

Zelo boleče za izvalajce in oboževalce, ker si en klump na TV (RTV) jemlje to pravico!!

Zdaj pa nehajte ‘srat’ po vseh z letošnje Evrovizije.

Lea Sirk si zasluži popolno ignoriranje

Kaj je pa nardila da bi mogla bit kaznovana

Nekateri živijo v srednjem veku, če javno poveš svoje mnenje in ni v skladu z njihovim, bi te kar linčali. Čarovništvo so ukinili – sprijaznite se!

Zaradi česa?

Nekateri živijo v srednjem veku, če javno poveš svoje mnenje in ni v skladu z njihovim, bi te kar linčali. Čarovništvo so ukinili – sprijaznite se!
[/quote]

Ni stvar v tem, da poveš svoje mnenje, vendar ga je treba na primeren način in takrat, ko s tem ne delaš nikomur škode.
Šoubiznis je pač tak, v trenutku si lahko stara novica.

Ko se je malo spozabila Gobec, je doživela tak pogrom, da sem pomislila, da jo bodo spravili čez rob. Ko se je spozabila Sirk, so jo v tej isti medijski hiši pa nagradili. In kar je prvič v zgodovini, zmagovalna pesem na EMI ni bila vroča jed kuhinje EME, zato mlada zmagovalca ne samo, da nista dobila ustrezne podpore organizatorjev, temveč sta doživljala dobesedno šikaniranje, vključno s tem, da so jima obesili za vrat povsem pristransko in protinastrojeno Sirk. Za to bi moral frčati programski in uredniški svet. Na pritisk gledalcev. Kot je bilo slediti iz forumov, ne samo na SČ, bi takšna peticija bila ena redkih, ki bi dobila ustrezno število glasov. Rečem lahko samo, sram, sram jih bodi.
Zali in Gašperju pa želim bleščečo mednarodno kariero. Slovenija je premala za vaju!!

Vsem je jasno, da glasbeniki/ce, umetnice niso z vsem na nivoju. Srečajo pa se kje na prireditvah.

In tam se pokaže vsa podlost, ki jo je obelodnila Sirkova. Za hrbtom posmehovanje, jao s tem se ne bom fotkala, dej glej kako žre, vau kva si je ta oblekla, lej to k ne zna hodit v štiklih…
vsi tisti hinavski nasmehi……. OBUP!
Zato ‘elita’ ne hodi na sprejeme, se ne druži.

Lea je pokazala vso zahrbtno podlost. Pri tem ji pomaga RTV!! 🙁
Sory bejba, zame si ena umetna spaka.
Upam, da te življenje zanese v bolj mirne tokove. In da boš spoštovala tudi nekoga s periferije.
Zdaj si dobila po fafli!!

Ne more ji bit večja kazen kot to, da sta Zala in Gašper dosegla boljše mesto na evroviziji, kot jo je lani ona sama, pa se ima za nekaj oh in sploh.
Sicer komad od njene prijateljice nikakor ne bi prišel tolk daleč, kot je od njiju.

Raiven s tistim zmazkom zanesljivo ne bi prišla v finale. Zanimivo pa je, kako je ženska prepričana, da smo samo Slovenci tisti, ki je ne razumemo, in sanjari o tujini.

https://odkrito.svet24.si/clanek/zabava/raiven-696575

Raiven s tistim zmazkom zanesljivo ne bi prišla v finale. Zanimivo pa je, kako je ženska prepričana, da smo samo Slovenci tisti, ki je ne razumemo, in sanjari o tujini.

https://odkrito.svet24.si/clanek/zabava/raiven-696575
[/quote]
Tudi, če ne stopi ne ona in ne Sirkova na oder ne bo nič hudega. Slednja naj se ogne tudi komentiranja, ker je izpadla dobesedno kokoš.

Ena redkih v tej državi, ki ima jajca. 🙂

Vedno se najdete in zagovarjate ena
drugo. Pravijo, česar se pameten sramuje, s tem se bedak hvali.

Ma kakšna jajca, samo kurje možgane ima. Nekdo z jajci bi svoje mnenje podal, ne pa nekontrolirano, nehote in pritlehno spravil v eter. Jajca bi imela, če bi stopila pred mikrofon in javno povedala, da se s takšnim glasovanjem ne strinja in da zato odstopa iz eme. Tako bi nardila Svetlana, sirkovi kuri pa je pač samo izletelo.

A je Sirkova izrekla kaj novega ali se ta objava nanaša na ne morem f** verjet na Emi?
Prosim za pojasnilo 🙂 Hvala

Vedno se najdete in zagovarjate ena
drugo. Pravijo, česar se pameten sramuje, s tem se bedak hvali.
[/quote]

Kdo to pravi, natančneje?
Jaz vsaj priznam, da sem v lajfu p.ička. Preobremenjena s predsodki in večinskim mnenjem, da bi lahko zagovarjala svoje lastno. Občudujem tiste, ki to lahko.

Leti na njeno včerajšnje slaboumno komentiranje. Je pa sama ona s svojim izpadom in neprofesionalnostjo pri včerajšnjem komentiranju sprožila val zgražanja, če je že dobila možnost popravnega izpita, da bi vsaj zadevo vodila profesionalno.
Sorry mene njene lateks hlače, ki so ji mal tesne me res ne zanimajo pa, da se lahko perejo na 30 stopinj. Pa še bi se dalo dobit kake take. Da od posmehovanja ostalim voditeljem s strani Hoferja niti ne govorim.

Leti na njeno včerajšnje slaboumno komentiranje. Je pa sama ona s svojim izpadom in neprofesionalnostjo pri včerajšnjem komentiranju sprožila val zgražanja, če je že dobila možnost popravnega izpita, da bi vsaj zadevo vodila profesionalno.
Sorry mene njene lateks hlače, ki so ji mal tesne me res ne zanimajo pa, da se lahko perejo na 30 stopinj. Pa še bi se dalo dobit kake take. Da od posmehovanja ostalim voditeljem s strani Hoferja niti ne govorim.
[/quote]
Hvala za pojasnilo. S tem se pa tudi jaz strinjam. Lateks hlače, back vokali in histerični smejoči vložki. In mi to plačujemo? Resno?

Hvala za pojasnilo. S tem se pa tudi jaz strinjam. Lateks hlače, back vokali in histerični smejoči vložki. In mi to plačujemo? Resno?
[/quote]
So jo nekateri naši celo popljuvali na mednarodnem parketu o njem komentiranju in odnosu do naših nastopajočih.
Bi se morali zamislit na RTV slo, ampak jih ne gane, ker itak imajo prihodke, ki jih morajo ljudje plačevat. Ukinit donacije pa, da vidimo špotanje na čigav račun…..

So jo nekateri naši celo popljuvali na mednarodnem parketu o njem komentiranju in odnosu do naših nastopajočih.
Bi se morali zamislit na RTV slo, ampak jih ne gane, ker itak imajo prihodke, ki jih morajo ljudje plačevat. Ukinit donacije pa, da vidimo špotanje na čigav račun…..
[/quote]
Imaš kakšen link ali mi lahko poveš, kje si lahko pogledam ali preberem te komentarje čez Leo na mednarodnem parketu? Me zanima več o tem. Hvala.

New Report

Close