Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kaznovanje Lee Sirk

Kaznovanje Lee Sirk

Tokratni Eurosong sem gledala izključni in samo zaradi zakulisnih iger, ki so si jih letos privoščili na RTV SLO. Sicer so podle igre stalnica EME, ampak ravno na račun sirk in njenega fakin.. komentarja, predvsem pa zaradi prvega res dobrega izdelka iz Slovenije, sem letos gledala to sprdačino, generalno gledano, od Eurosonga. Pri predstavitvi držav je skorajda z orgazmičnim vzdihom spremila na oder menda nizozemca. Se ne spomnim točno, ker sem po tem preklopila. Skratka, vztrajala je pri pri svojem fakin.. in tudi po komentarjih sodeč sta se oba voditelja delala dobesedno norca iz naših. Vodenje za bruhanje. Po tem sem gledala Hrvate, ker je voditelj namesto spakovanja ponudil splošne informacije o izvajalcih. In za razliko od sirkove pohvalil naša izvajalca! Tako da ni samo, kaj je rekla (že tega je bilo preveč), temveč tudi, kaj NI rekla. Koga klinca zanima njeno fakin osebno mnenje, če jo plačuje Slovenija! Mislim, da si zasluži bojkot na celi črti.

Mene bi bilo orng sram, ce bi bila njena mama. Ze prav, polnoletna je, izpade pa tako, kot da še v življenju ni slišala besede vzgoja. Moja mama bi mi prepovedala prikazovanje v javnosti, če bi enkrat samkrat nespodobno zaklela. Ko prideš na oder ženska, samo na svojo mamo pomisli, pa bodo usta zaprta. Pa ne gre se samo za kletvice, izgovor, da si pristna in da taksna pač si, pa je mimo in se že 4 letniki v vrtcu učijo, da vedno in povsod ravno ne moreš kar ust odpreti in blebetati. To ni biti spontan, to pomeni ne predvideti posledic svojih dejanj, v njenem primeru besed.
Če se pa že zgražate tudi nad zalo in g, ki sta prevec pod kontrolo svojih moralnih načel in zato dolgočasna, je gospod hofer z medlim komentiranjem dokazal, da zabaven ni niti pod razno. Mislim pa kje so ga nasli. To je bilo tako, kot, da bi recimo milan kučan komentiral smučarske skoke. Na startni crti se pripravlja peter prevc, rojen v kranju, član smučarskega kluba tega pa tegan. Odrinil se je in skočil 120 metrov ter pristal na 3. mestu. Naslednji je domen prevc, rojen tam pa tam, skocil pa je 121 metrov, kar je za 1 meter vec kot njegov predhodnik. Rezultat je dober. Rezultat ni slab. Skocil je daleč, skok ni bil kratek.
What… Komaj sem cakala ta prenos, pa razen zaljenja z in g med vrsticami v tandemu s sirk ni bilo opazati zivljenja v njegovih stavkih. Ona pa je še v smeh bruhnila ob neki njegovi izjavi in tako nebesedno pokazala, da ne spostuje z in g.

Jaz pa bil z največjim veseljem prepovedal Zali in Gašperju peti…..mogoče bi jim dovolil na kakšen “ZombiSong.

Meni je njuna pesem fenomenalna. In prezentacija, v tej preobilici blisca, ki na trenutke, spominja na kič, izjemna trzna nisa! Lea Sirk pa: vceraj sem pomisl8ka, da bi poiskala njen e-naslon na spletu in ji sporocila, milo receno, kako zelo neprimerno se je obnasala! Ce bi bila med vodilnimi na RTV, bi jo denarno kaznovala!

https://youtu.be/nau33GrZ1TI

Vam je všeč ali ne, toda ta punca, Lea Sirk, zna peti. Nisem fen njenih pesmi, sploh ne poslušam takih pesmi, a s svojimi glasovnimi sposobnostmi me že dolgo navdušuje.

A zato, ker nekdo zna peti, si lahko privošči biti nespoštljiv in spletkarski?

A zato, ker nekdo zna peti, si lahko privošči biti nespoštljiv in spletkarski?
[/quote]

A zato, ker imamo dostop do interneta, lahko kar vsi po vrsti zlivamo gnojnico vse povprek?

Meni je tudi zelo lepa in čudovito poje. Pa jajca ima tudi. Jaz bi vam na njenem mestu še enkrat rekla, ko vas jebbe. Še sredinca bi vam pokazala. Potem bi se spakirala v tujino. Ma kdo bi hotel živeti med toliko zlobnimi in obsojajočimi ljudmi, ki imajo sami masla na glavi.

A zato, ker imamo dostop do interneta, lahko kar vsi po vrsti zlivamo gnojnico vse povprek?
[/quote]

Jaz bi ukinila anonimno zlivanje gnojnice. Obvezno ime in priimek komentatorja in podatek kaj je v življenju dosegel. Pa da vidimo.

Jaz bi ukinila anonimno zlivanje gnojnice. Obvezno ime in priimek komentatorja in podatek kaj je v življenju dosegel. Pa da vidimo.
[/quote]

Pa še trr, da mi plačajo komentiranje po enaki tarifi. Potem pa smo enaki.

Lea Sirk je ena velika katastrofa tako v vlogi žirantke kot v vlogi komentatorke, pa tudi kot pevka nima neke širine, jo pa RTV hiša rine v ospredje.

Hvala bogu, da je na letošnjem slovenskem izboru za pesem evrovizije zmagal glas gledalcev nad “strokovno” žirijo in da smo v Izrael poslali Zalo in Gašperja. Raiven s svojim Kaosom ne bi dosegla niti finala. Zanimivo bi bilo vedeti, kako sedaj Sirkova komentira Zalino in Gašperjevo uvrstitev na 13. mesto in jo primerja z njeno lansko uvrstitvijo na predzadnje mesto.

Pa še trr, da mi plačajo komentiranje po enaki tarifi. Potem pa smo enaki.
[/quote]

Če tako zelo trpiš, se odpovej TV-ju in radiu in ne rabiš nikomur ničesar plačevat. Problem rešen.

Če tako zelo trpiš, se odpovej TV-ju in radiu in ne rabiš nikomur ničesar plačevat. Problem rešen.
[/quote]

Če ona tako trpi, naj gre v službo od 7 do 15 in problem rešen.

Mene Lea sploh ne zanima. Lani mi je bila všeč na Eurosongu, letos je prestopila meje s kletvicami, kot tista Ema z norčevanjem iz invalidov.

Poje odlično, je pa možačasta in se ne zna obnašat. Kot taka nima kaj komentirat, sploh po incidentu na Emi. Kdor jo je tja potisnil, bi moral letet. Pa ne bo, ker je vse ena mafija z izsiljevanjem našega denarja za naročnine.

In kdo ji brani da spoka v tujino? Čim prej gre, tem bolš!
Za njene izpade in neprimerno komentiranje žal plačujemo neprostovoljne “RTV prispevke”.

Lahko, da ma jajca. A na tistem mestu, kjer bi mogla met možgane. Za te pa pol ni prostora. Če lahko to razume..

Za njene izpade in neprimerno komentiranje žal plačujemo neprostovoljne “RTV prispevke”.
[/quote]

V bleščeči tujini so velike zvezde šovbiznisa, športa, igralstva čez noč ostale na cesti zaradi neprimernega obnašanja ali izjav. Pa je šlo za svetovne zvezde (recimo Will Smith, Tiger Woods). Tako da naj kar spoka, se bo naučila, da je treba tam držati jezik za zobmi, sploh če si majhen.
Punce, počasi spoznavate, da tudi Slovenci ne bomo več požrli vsega in da nas čisto vsaka zadeva ali vsaka napol slečena bejba ne navdaja s ponosom.

[/quote]

Ja, prostovoljno ste gledali prenos. Ko nekaj gledate, to podpirate. Gledanost je bila velika, namen dosežen. Vam je kdo pištolo držal?

Lea umiri se, pa tvoji zagovorniki tudi. Žal si si zaj***** kariero oziroma izgubila si tisto podporo, za kar si do letošnje Eme trdo delala. Za nazaj popraviti ne moreš. Lahko pa greš na tečaj komunikacije, prebereš kako knjigo za širjenje besednega zaklada in na terapijo, da spoznaš, da nisi nobena velika zvezda. Potem pa začneš jovo na novo.

Po možnosti v drugi branži

Ko te jebbe…

Ko te jebbe…
[/quote]

Uhhhh, mlajši, vitek, postaven…da se ti sline pocedijo …

Uhhhh, mlajši, vitek, postaven…da se ti sline pocedijo …
[/quote]

…in potem si se potna zbudila.

Lea odlično poje. Pika. Ampak res pika, ker česarkoli se loti naprej od petja, je pač pogrom. Ima hud glas, o inteligenci pa ne bomo. Narava da vsakemu nekaj, pravijo. Tako da ja, njeni intervjuji in sokomentiranje evrovizije so nekaj, česar si gledalci oz. poslušalci res ne ”zaslužimo”.

P.S. Če kdo dvomi v moje mnenje, naj si iz prenosa evrovizije posluša del, ko govori o svojih lateks hlačah… (A bejž, a imaš jih, in zdaj? Vsem moškim bodo začele teči sline in vse ženske bodo zelene od zavisti?? Se mi zdi, ja.).

New Report

Close