Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kaznovanje Lee Sirk

Kaznovanje Lee Sirk

No mal se umirite sej je samo evrovizija in lea je samo komentatorka ne pa predsednica drzave ki je ravnokar stisnila na rdeci gumb in moramo vsi v zaklonisca.
Neprofesionalno obnasanje pac in morala bo delat mal na tem, ampak kako ze gre.? recimo tako vsak si zasluzi novo priloznost – eno

Za besedni zaklad bo ena knjiga absolutno premalo. Nekaj let zapored naj bere klasike pa bo razširila svoj besedni repertoar in sposobnost tvorbe stavkov. Narcisoidno motnjo bo lahko delno omejilo (pozdravilo žal ne) kakšno leto dve tedenske psihoterapije. tako pač je. Ima vsaj pametne nasvete za delo na sebi. Zato smo konec koncev tu na Zemlji.

Za besedni zaklad bo ena knjiga absolutno premalo. Nekaj let zapored naj bere klasike pa bo razširila svoj besedni repertoar in sposobnost tvorbe stavkov. Narcisoidno motnjo bo lahko delno omejilo (pozdravilo žal ne) kakšno leto dve tedenske psihoterapije. tako pač je. Ima vsaj pametne nasvete za delo na sebi. Zato smo konec koncev tu na Zemlji.
[/quote]
kako pa lahko vplivaš na razgledanost? Bo ok, če bereš tudi revije, ki niso povezane le z trači in modo?

Novo priložnost je dobila že takoj po prvem fa.ing spodrsljaju, pa je spet preklinjala kot star pijanec. Nato je imela nove in nove priložnosti, pa je samo še globlje tonila. In kljub temu je na finalu Evrovizije dobila še eno priložnost – in že spet je gofljala v tri krasne. Najbolj zdravo bi bilo, če se ženska za nekaj časa umakne, da si lahko končno od nje opomoremo.

[/quote]

Ajoj. A še nisi slišala za družino Kardashian? Ženske lahko kupijo tebe s Slovenijo vred. Priljubljene so prav zaradi svoje narcisoidnosti, gluposti in zunanhega videza.

Ajoj. A še nisi slišala za družino Kardashian? Ženske lahko kupijo tebe s Slovenijo vred. Priljubljene so prav zaradi svoje narcisoidnosti, gluposti in zunanhega videza.
[/quote]

Tisti, ki jih ne marajo, pa ravno tako o tem pišejo javno.

Ne omenjaj moje muce Pike v kontekstu z Leo Sirk. Hvala.

Ne omenjaj moje muce Pike v kontekstu z Leo Sirk. Hvala.
[/quote]

Slin, slin 😉

Mislim ružna, da ti nimaš nikakršnih težav s spominom in teh spodrsljajev bo ona delala v nedogled, ker se ji tolerira. Ona bi morala delat že od prvega spodrsljaja dalje, da se opere blamaže, ki jo je na EMI zakuhala, ampak s tem komentiranjem je samo dokazala, da ne sodi v ta del scene.
Ima dober vokal in je super na svojem področju z ogromno znanja in tukaj ji nobeden ne oporeka vendar, kar se pa ostalega tiče pa ne bo šlo, vsaj na javni TV ne! Sorry za nekoga, ki se je visoko šolal v tujini, mislim, da veljalo krepko neki visoki standardi, ampak, da si ti tako daš duška, pa ne samo ona tudi Hofer je pa to much.

Ful neumno se mi zdi, da je avtor začel temo s kaznovanjem, dajte no, saj ni obsojena. Po tožbi in obsodbi sledi kazen. Vendar za hujše grehe kot je izražanje mnenja. In vsa ta obrekovanja…
Mnenje pa ja lahko vsak svoje pove in tako ga je tudi ona na njej lasten način.
Priznajmo si, da je Lea Sirk dobra pevka, glasbenica in spremljevalna vokalistka in dobro ve, kako se stree temu poslu.
Samo pomislite, kako so jo lani linčali, da njena pesem ni dobra, da je slaba, da je bla, bla..pa je vseeno tudi ona prišla v finale.
Zato ustavite konje in prenehajte s temi traparijami o kaznovanju.

A zdaj, ko ste si našli novo žrtev Sirkovo, vas pa kar naenkrat krivica invalidov ne boli več tako. Prave ovce ste vi. Samo, da imate kaj za glodat.

Avtor implicira SM bičanje.

Mislim ružna, da ti nimaš nikakršnih težav s spominom in teh spodrsljajev bo ona delala v nedogled, ker se ji tolerira. Ona bi morala delat že od prvega spodrsljaja dalje, da se opere blamaže, ki jo je na EMI zakuhala, ampak s tem komentiranjem je samo dokazala, da ne sodi v ta del scene.
Ima dober vokal in je super na svojem področju z ogromno znanja in tukaj ji nobeden ne oporeka vendar, kar se pa ostalega tiče pa ne bo šlo, vsaj na javni TV ne! Sorry za nekoga, ki se je visoko šolal v tujini, mislim, da veljalo krepko neki visoki standardi, ampak, da si ti tako daš duška, pa ne samo ona tudi Hofer je pa to much.
[/quote]
Kaj vse je nardila narobe do zdaj -ne vem, ker toliko je ne spremljam. Jaz komentiram komentiranje z evrovizije ,kolikor sem pac gledala v soboto in sta bila amaterja lepo kar oba,tudi njen sogovornik . Bolj profesionalno bi morala nastopit ,ampak profedionalnost je pri nas itak splosni problem ,ne samo med zaposlenimi na tv . Tudi profesionalnosti se da naucit kot vsega drugega. Ni pa evrovizija vprasanje drzavne varnosti no ,da bi morali zdaj toliko pretiravati ,to sm hotla povedat.

Kaj vse je nardila narobe do zdaj -ne vem, ker toliko je ne spremljam. Jaz komentiram komentiranje z evrovizije ,kolikor sem pac gledala v soboto in sta bila amaterja lepo kar oba,tudi njen sogovornik . Bolj profesionalno bi morala nastopit ,ampak profedionalnost je pri nas itak splosni problem ,ne samo med zaposlenimi na tv . Tudi profesionalnosti se da naucit kot vsega drugega. Ni pa evrovizija vprasanje drzavne varnosti no ,da bi morali zdaj toliko pretiravati ,to sm hotla povedat.
[/quote]
Težava izvira že iz izbora EME in se očitno nadaljuje. Kot sem rekla, sta oba deležna istih kritik. Sicer pa se je razkrilo po izboru EME, da je ozadje bilo mnogo bolj zapleteno, ampak očitno vodstvo je vztrajalo pri svojih odločitvah in jo podprlo pri komentiranju evrovizije, kjer se je pokazalo, da pač ne sodi na komentatorsko mesto.

Ostali, ki sedaj potencirate, ker je nekdo napisal v naslovu besedo kaznovanje, da se jo želi linčat, to sploh ni tako, ampak zgolj, da državljani nismo tolerantni nad takim početjem in komentiranjem!

[/quote]
Bruh. Pa to je na nivoju retardiranca z OŠ šolo, ki mu je žoga prevečkrat priletela v glavo. Aja on bi KUPIL samo Šmarno goro. Ma sodrga. Ja seveda narod uživa ko gleda bolne, retardirane, primitivne, prostaške..ker se nad njimi naslaja. Zakaj misliš, da ljudje gledajo Jerry Springer show? Da se sami počutijo bolje, ker tako neumni/butasti, nerazgledani, neizobraženi, brez klase itd itd sami niso. In zato tud te zabite kure gledajo in se naslajajo, ko berejo kako ena, ki se bo “razpočila” od stila in popularnosti ter kajsijazvemčesa doživlja ponižanja, prevare ipd s strani teh črnuhov, ki jih nobena normalna belka ne bi sprejela v krog potencialnih kandidatov. Pa kako vodji klana mož spremeni spol. Ljudje se naslajajo. So sodrga neglede kolikor denarja imajo. In nekdo, ki mu je denar merilo za Človeka je že v osnovi sodrga. Dno od dna. Družbenega dna. Ne socialnega ampak evolucijskega. Zdej pa ne vem v bistvu, če to sploh lahko v resnici razumeš.

A zato, ker nekdo zna peti, si lahko privošči biti nespoštljiv in spletkarski?
[/quote]

Lea še v nobeni pesmi ni znala peti
Njeno petje je eno brezvezno afnanje

Do Znanega obraza nisem slišala zanjo. Tam mi je nekako šla, simpatična mi ravno ni bila,ampak dobro.
Ema, katastrofa.
Evrovizija, katastrofa…sram me je, da je naš mladi par komentirala oseba,ki ju je že prej popljuvala, potem pa še tako hvalila srbsko pevko,kot da je komentatorka Srbije.
In jaz plačujem RTV prispevek!

Ne morem faking vrjet!

bi šla čez. Za profesionalni nivo ni. In Rtv bi moral imeti budget, da plača profesionalnost.

Morala, ne mogla. Nekdo ne pozna glagola môči.

Eh,ta ženska se je že sebe kaznovala z izpadom na Emi. Pa še Raiven je poleg potisnila v drek,bi komentirala.

Meni so smešni tisti,ki še branijo Leo. Tudi jaz sem jo,ampak po njenem nenehnem ponavljanju ,da Zala in Gašper ne bota prišla v finale in da bi Raiven morala zmagati ,sem jo tudi imela dovolj in imam dovolj.

Je že dovolj velika kazen za njo,da sta jo Zala in Gašper prekosila za 9 .mest v finalu.
Sedaj pa lahko drži gobec,če nima nosa do tal!!

Zdaj si Leo predstavljam na tekmovanju za miss. Ko bi zmagala in naslednjo leto ne bi hotela predati krone in bi se drla,ta krona ali tiara je moja,jaz sem najlepša ,nobena druga,he,he…

Saj ni samo Lea kritizirala te pesmice. Tudi drugi znani glasbeniki so bili mnenja, da ta pesmica ni za Evrovizijo.
Sedaj se ne spomnim prav kdo, vendar znani pevec, ki je tudi sodeloval na Evroviziji je dejal, da ta pesmica ne bo vžgala.
In glej si ga, sedaj se kritizira samo Leo Sirk.
Pesmica oziroma pesem pa je vžgala in bila vsej Evropi všeč. Zaradi izvirnosti.
Upajmo, da si bodo slovenske glasbene žirije enkrat za vselej to zapomnile ali pa si zapisale z belo kredo v čern kamin.

kar je Lea skuhala, to je dobila

Točno!

Ja ona je najbolj pljuvala čez vse, nad zmagovalcema Eme in gledalci.
Tudi Miša in še kdo ju je kritiziral,ali so vsi lepo po pxxxx dobili,ko se je naš mariborski duet uvrstil v finale.

New Report

Close