Kazza
Imam spet en problem…..Ko si posnamem film preko kazze in če si ga ne zapečem takoj, se mi le ta ob ugasitvi pc-ja izbreše oz. nekje izgubi. To se mi je začelo dogajati ta taden, prej je bilo vse OK. Kaj je narobe in kje naj (če se sploh da ) najdem izgubljene filme? Z mp3 je3 pa vse OK.
Hvala, Tina
Vprašanje je, katero verzijo uporabljaš. Večina (razen ene) ima polno spy programov. Morda zaradi teh prihaja do opisanih težav?
Verzija programa je KazaA Media DESKTOP 1.7.2.
Kako pa lahko te spy programe preprečiš oziroma kaj to pomeni?
Ali lahko to v nekaj stavkih obrazložite?
Hvala Tina
Film niti katerakoli druga datoteka se ne more kar tako izgubit. Če pa se je pa nekaj hudo narobe.
Malo napiši oz preveri kdaj ti film zgine. Probaj ugasnit samo kazo pa poglej če je film še tam, potem probaj ugasnit računalo pa spet preveri,… Se ti računalo ugasne normalno al ne čist? Skratka malo več nam lahko zaupaš.
Glede spy programov je pa tko, da so pač del kaze in jih ne moreš kar ven pometat. Obstajala je Kazaa Lite, ki je bila kao spy free ampak glej ga zlomka, tud tam not je mrgolelo krdelo vohunčkov in raznih tajnih agentov.
Tako je na stvari.
Film izgine, ko računalnik ugasneš in ponovno prižgeš. Samo ne izginejo vsi filmi, ampak samo sex filmi dolgi po uro ali več. Tisti filmčki z velikostjo 6 mega pa ostanejo.
LP
Tina
To je kot gorenjski sex. Kaj naredi Gorenc po sexu….? Pokadi cigareto in odide domov.
Hehe, no Tina če si z gorenske pol maš zdej vzrok, če pa nisi, potem imaš pa verjetno kakšno talibansko različico windowsev, ki ne prebavljajo golote in pohujšanja.
A tisti filmčki z velikostjo 6 mega so tud sex filmčki?
A filmi dolgi po uro ali več ki niso sex filmi ti pa ostanejo?
Živjo,
Mogoče bo pomagal moj recept.
Jaz si vse downloadane fajle prekopiram ven iz kazzinega direktorija (My Shared Folder) v en drug svoj direktorij pa potem nimam nikakršnih težav. Pa še tako preprečim, da bi se mi potem drugi pasli po moji zbirki DL stvari in obremenjevali internet povezavo.
BTW: daš mogoče namig za kakšen dober sex film (me zanima kaj je bolj po ženskem okusu) Torej naslov ali ključno besedo po kateri iščeš.
Pa še en moj trik kako iščem po kazzi. Ko sem konektan na en file ki ga downloadam pogledam, kaj ima dotični še na svojem direktoriju. Tako sem našel že precej dobrih komadov in pa tudi kakšen res kul film.
LP
Bimbo
filmčki z 6mega – sex ostanejo. Ostanejo tudi drugi filmi ne sex filmi.
Upoštevala bom bimbo jev nasvet
Hvala za pomoč. Če pa ima še kakšno idejo, pa prosim.
Bimbo kako pogledaš po tujem disku?
Že v naprej hvala.
Lp Tina
Več uporabljaj desni gumb miške, pa se ti bo marsikaj prikazalo.
Hvala.
Sedaj pa eno drugo vprašanje:
Recimo, nastavim si glasbo in želim da se po eni uri izklopi – ugasne računalnik. Kako se to naredi?
Imam widowse 2000 profesional.
Lp Tina
Ja greš na enega od fajlov ki jih trenutno DL-aš pa potem klikneš z desno tipko na miški, kjer se ti potem odpre nov meni in izbereš “find more from same” in potem “user”.
LP
Bimbo
PS: pa kakšen namig za dober film ?!?
Tina, a se zmeniva za en tečaj? Študentkam in dijakinjam odobravam poseben popust.
Kakšen nasvet? Ko bom najdla kaj fajnega ti povem, sedaj pa ni bilo še nič kaj uspešnega iskanja…..
Kaj pa kakšen tvoj predlog?
Lp, Tina
Forum je zaprt za komentiranje.