K**c pa Cilit Bang :((((
Po dolgem času sem padla na oglas. Moje umazane fuge v kopalnici na tleh… pa una ki se tako elegantno sprehodi po njih in se kar svetijo… pa moje umazane… pa une ki se svetijo.
No, pa sem odcolala tiste dobre 3 EUR, da bom jaz tudi imela take lepe fuge.
Jok, brate, odpade.
Držala sem se navodil in tla oprala z razredčeno mešanico. Potem sem fuge zdrgnila z razredčeno mešanico in zobno ščetko (še dobro, da imamo kopalnice komaj kaj). Potem sem okrog ene fuge očistila še z nerazredčenim in zobno ščetko.
Rezultat?
Fuge so še vedno sive. Edino, kar je ostalo po uporabi bolj belo, je tista moja modra goba na štilu, s katero sem potem še enkrat prebrisala najprej z razredčeno mešanico, potem pa še s čisto vodo. Tista ni več modra. :S Pa vse smrdi po celem stanovanju po tem giftu. Pa slabe volje sem. Mater, mar bi tiste tri evre namenila za čokolado. Al pa za tri kofete. Fuge bi bile isto sive, jaz pa občutno manj slabe volje.
Ja, saj vem, da sem sama kriva, samo malo potožim. 🙂
Si imela bele fuge? Jaz sem imela bele fuge v stari kopalnici in ker so sčasoma postale že skoraj črne od plesni, sem jih zdrgnila s 1000 in eno stvar. Najbolj je pomagala varikina. Potem sem našla eno stvar v trgovini, ki je delovala 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Podobna je flomastru, pobarvaš fuge in spet so bele. Vsake toliko ponoviš, ko vidiš, da niso bele.
Sedaj smo prenovili kopalnico in nikoli več ne bom dala belih fug.
Eh, na te reklamne finte smo že vsi padli…oh, kako perilo diši, kako je mehko, kako je belo, kako se kopalnica sveti…..bodi srečna, da nisi ena tistih (nespametnih), ki si kupijo recimo Slimcoffee za 14 starih jurjev, pa potem mislijo, kako bodo shujšale ali pa tiste Velform finte….ha ha ha :-)))
Požri tw 3€, pa se ne sekiraj….
Nisem čist prepričana, če iščeš čistilo za fuge ali samo pucaš jezo. No, tudi jaz sem bila zelo razočarana na tem bangom. Odkar sem si priprla bež jakno v pant v vratih in mi je kolegica spucala šmir z rumenim Megliom, uporabljam samo še tega. Smrdi znosno, očistiš pa z njim vse in še več od tega, kar je na etiketi. Tudi večino plesni iz fug (za ostalo lahko uporabiš varekino, ampak pol pa res obupno smrdi) in vodni kamen na ploščicah. Nisem sicer prepričana, če bo to sploh objavljeno, ker ne vem, kje je meja med reklamo in nasvetom. V akciji mora stati pod 2 eura.